Wkunl

Hoe je kabel-tv repareren

Uw kabel ging uit, en je provider je had in de wacht voor bijna een uur voordat je te vertellen dat ze niet kan iemand er even uit tot volgende week. Vergeet al die gedoe en fix het zelf. Volg deze Google-handleiding voor de vaststelling van uw kabel-tv.

Stappen

Hoe je kabel-tv repareren. Als uw TV toont "Even geduld.
Hoe je kabel-tv repareren. Als uw TV toont "Even geduld.

DVR BOX niet weergeven / opnemen / afspelen artikelen

 1. 1
  Reboot. Goede kans om bevestiging.
 2. 2
  Als uw TV toont "Even geduld. Uw kanaal moet binnenkort beschikbaar zijn..." Dit is een kwestie SIGNAL. Plaats de lijn die loopt van muur naar de CABLE / RF IN op de doos en bij de uitlaat op de muur. Als geen vreugde, bel kabelexploitant.

Scientific Atlanta hardware

 1. 1
  Wees er zeker van dat de doos kabel heeft de coax (kabel antenne draad) aangesloten op de CABLE IN of RF IN op de doos zelf en worden aangesloten op een "hot" outlet - Een die je WEET werken.
 2. 2
  Test het door een TV-aansluiting rechtstreeks in het stopcontact. Als je een zwak signaal te krijgen, de doos zal ook. Digitale dozen vereisen een schone SNR. Verwijder in-line "surge protectors" op de coax. Deze voorkomen dat het signaal van door uw kabelprovider worden verzonden naar uw box.
 3. 3
  U kunt ook de diagnostische schermen op de Motorola en scientfic atlanta dozen. Voor SA houdt u selecteert op de doos totdat de mail icon knippert. Zodra het doet pers info en gids op hetzelfde moment. Dit zal de diagnostische pagina. Gebruik pagina omhoog en omlaag op de afstandsbediening om door te bladeren. Aandacht besteden aan alleen pagina's 1-5.

Op de Motorola is zeer eenvoudig. Drukt de macht op de afstandsbediening om het vak uit te schakelen, druk dan op. Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om door te bladeren. Voor VOD kwesties controleer de interactieve informatie-optie en controleer je hebt een IP-adres.

 1. 1
  Scientific Atlanta DVR of high def dozen: Deze moeten "geboot" te zijn of gereset wanneer bepaalde fouten optreden. Geen geluid op bepaalde kanalen bij SAP NIET is ingesteld op ON en verwarrende foutcodes die men niet kan lijken om uit. Voorkomende maar verwarrende fouten zijn: Nee Audio op DVR afspelen. Geen Audio op bepaalde Diverse kanalen (het uitsluiten van SAP die kan worden ingeschakeld via het vak, of het televisietoestel zelf) zijn er eenvoudige manieren om te testen. Als bepaalde kanalen audio is in het Spaans als ze normaal in het Engels... het is duidelijk dat je zal controleren SAP eerste.
 2. 2
  Disc fouten. Op het scherm fout op uw TV dat zoiets zegt... "er problemen zijn met uw opslag schijf.." of op DVR afspelen in plaats van het spelen van uw programma te lussen op zich en speelt niets.
 3. 3
  Twee verschillende stappen doos te rebooten: Druk tegelijkertijd op VOL + VOL-en "INFO"-knoppen op doos zelf, niet op afstand. Box toont dan "boot" en stilgelegd helemaal. Druk niet op een toets of proberen in te schakelen gezegd doos. Wacht op het juiste moment om te laten zien op de doos. Dit proces kan op elk moment te nemen van 40 seconden tot uren, afhankelijk van hoe snel de servers van de kabelmaatschappij reageren op dat moment en of u genoeg van een kabelsignaal om vuur van het downloadproces. Als u de klantenservice bellen voor uw provider als dit niet werkt, waarschijnlijk een vrachtwagen roll zal worden uitgevoerd voor een tech uit te komen om uw woning om het signaal probleem op te lossen.
 4. 4
  Als de juiste tijd weergave is van de wetenschappelijke atlanta doos, vervolgens weer aan doos en problemen moeten worden opgelost. Een alternatieve manier doos te herstarten is om gewoon trek stekker uit de voeding en replugging het erin Gewoon voeden het aan en uit met de POWER ON-knop lost niets op.
 5. 5
  Op een motorola doos en / of dvr, de gemakkelijke vol + vol-en INFO zal niet werken om te rebooten. Verwijder de stekker uit het stopcontact en wacht 30 seconden tot een minuut, terwijl doos wordt ingeschakeld. Plug terug in de wand socket.Box zal "doen zijn eigen ding" en de macht zelf over op zijn eigen na de cyclus succesvol is geweest (30 - 60 seconden) en het vak moet macht zelf terug naar de ON zonder dat je iets doet. De tijd zal niet worden weergegeven op Motorola "General Instrument dozen, tenzij je het op te zetten om dit te doen in de instellingen-modus.

Gemeenschappelijke icontrol / on demand fouten

 1. 1
  MOTOROLA BOX error 225: Een facturering slot om te voorkomen dat u het bestellen van pay-per-views. Als uw account is vervallen, of als u een bestelling te verhuizen naar een nieuw adres in van de dienstverlener "systeem" hebben, dit is een preventieve maatregel om klanten te houden van het laden ton dure pay-per-standpunten en het overslaan van buiten. Uw kabelmaatschappij kan geen voorrang op deze fout. Als u niet in bovenstaande situaties, uw provider kan "up" van de limiet op de doos en wissen, zodat je PPV kunt bestellen via uw afstandsbediening.
 2. 2
  SCIENTIFIC ATLANTA: voor bovengenoemde foutcode, zal uw SA vakje niet een code maar een prompt weer contact op met uw provider per telefoon. Zelfde kwestie.
 3. 3
  MOTOROLA BOX FOUTEN 204... 203.. 207.. deze kunnen gemakkelijk worden opgelost door simpelweg het terugplaatsen van de coax en vervolgens herstarten doos.
 4. 4
  SCIENTIFIC ATLANTA FOUTEN 2207: reboot doos. Dit is een algemene code betekent dat het vak heeft geen contact meer met de server. Al uw iControl / On Demand orders komen door je lokale kabel head-end-servers. Als en wanneer het wordt overbelast en tijden uit, fout 2207/207 zal gebeuren. De meeste van de tijd is dit tijdelijk. Reboot doos, probeer het opnieuw in 15-20 minuten.

Tips

 • Heb je de laatste tijd betaald uw factuur? De meeste kabelmaatschappijen zullen uw kabel-box onderbreken als je 2 maanden vervallen.
 • De meeste kabel-tv problemen, en ik zeg 80%, kan worden opgelost door de abonnee door het controleren van de voor de hand liggende, zoals coax lijnen, voor geen beeld op het scherm en hebben een doos is de TV zelf ingesteld op kanaal 03? Hebt u geïnstalleerd splitters / verplaatst apparatuur? Heeft u een High Def TV en doos? Zorg ervoor dat u het met behulp van uw TV-maker is ver te veranderen van AV1 ingesteld op de juiste INPUT televisie.. AV2.. VIDEO 1 etc door de instellingen totdat u een kabel beeld op het scherm te krijgen. Als je op het scherm wordt weergegeven niet weergegeven op uw TV. ofwel moet het tv-toestel op de "verkeerde" input of dat uw kabel-box is niet eens ingeschakeld. Zoals ik al zei, controleer dan eerst de voor de hand liggende.
  • Motorola dozen die gelezen 888 dood zijn en moeten worden vervangen. Verspil geen tijd aan de kabelmaatschappij bellen, gewoon ruilen het uit voor een nieuwe!
  • Op SA dozen vier streepjes (----) betekent de doos moet worden geactiveerd / gereactiveerd. Dit misschien omdat we een nieuwe doos of een die mogelijk zijn losgekoppeld langere tijd. Dit kan gedaan worden met behulp van providers gratis nummer op elk moment, dag of nacht automatisch. Volg gewoon telefonische aanwijzingen.
 • Als en wanneer uw kabel-tv gaat helemaal uit, waarschijnlijk is het een uitval en zal duidelijk spontaan op zijn eigen is. Om een ​​storing te genereren en hebben de exploitanten tech's naar buiten komen om alle storingen onmiddellijk te onderzoeken, om uw kabelexploitanten melden. Zij waarderen het rapport.

Waarschuwingen

 • Plaats geen kabel dozen in een ongeventileerde ruimte of laat de vented slots te vullen met vuil en pluizen. Plaats de doos direct boven op andere elektrische apparatuur zoals uw TV. Het moet een goede luchttoevoer en zal breken als je hem mishandelen.
 • Volgens de wet co axiale kabel gaat in uw huis moet worden geaard. Als uw kabel draad warm aanvoelt of als het vonken, bel de brandweer en uw kabelexploitant. Geaarde of onjuist geaarde coax is uiterst zeldzaam. Kabel coax op zich is ongevaarlijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Kabel coax kabel van vandaag wordt beoordeeld als RG6. Oud huis bedrading soms liep RG59. Dit is uw dubbeltje als uw huis heeft oude dunne draden erin. Het verschil tussen RG6 draad en RG59 draad is vrij technisch, maar het heeft vooral te maken met de hoeveelheid van afscherming in de kabel. RG6 gebruikt doorgaans quad of 4 verschillende schilden buiten te houden interferentie en RG59 gebruik hooguit dual of 2 verschillende schilden. Waarom is dit belangrijk? Veel van de nieuwere functies die uw kabel bedrijf biedt, zoals Video on Demand gebruik Ultra Hoge frequenties die gewoonlijk verloren gaan in RG59 kabel, maar zijn gemakkelijk gedragen door de hogere kwaliteit RG6 kabel.
 1. De grootste reden om uw RG59 vervangen door RG6 is de mogelijke verzwakking (signaalverlies) op de lijn. RG59 heeft een kleinere diëlektrische (wit spul binnen) en de centrale geleider (koper in het midden) die op zijn beurt verliest bijna 2x zoveel enkel over afstand. Als u lve in een gebied waar er grote temperatuurschommelingen kan dit drastisch fluctueren.