Wkunl

Hoe te installeren en free to air satelliet-tv-programma-ontvanger systeem

Free-To-Air (FTA) satelliet-tv-programma's geven het publiek een andere keuze naast kabel-en satelliet-bedrijven betaalde. Dankzij de vooruitgang in de technologie, heeft de prijs van de FTA ontvanger systemen betaalbaar geworden in de afgelopen jaren, terwijl hun mogelijkheden drastisch zijn verbeterd. Lees verder om te leren hoe te installeren en het opzetten van een FTA ontvanger systeem.

Er zijn verschillende geo-synchrone satellieten in een baan rond de aarde die uitgezonden FTA signalen. In deze instructie, een gratis Chinese Mandarijn programma genaamd CCTV-4 on Sat Galaxy-3 baan 95 ° west lengte wordt als voorbeeld gebruikt.

Stappen

Hoe te installeren en free to air satelliet-tv-programma-ontvanger systeem. Selecteer een locatie met een directe lijn van het zicht in de richting van de satelliet.
Hoe te installeren en free to air satelliet-tv-programma-ontvanger systeem. Selecteer een locatie met een directe lijn van het zicht in de richting van de satelliet.

Ontvanger schotel installeren

 1. 1
  Selecteer een locatie met een directe lijn van het zicht in de richting van de satelliet. Algemeen hoge locaties, zoals een dakterras of balkon worden gebruikt. Met behulp van een analoog kompas maakt het lokaliseren van de hoek makkelijker. In het voorbeeld zou dit een locatie tegenover 95 ° zuidwesten.
 2. 2
  Zet de schotel in de geselecteerde positie. Het gerecht moet stevig worden vastgezet op het bevestigingspunt als het moet in staat zijn om windkracht te weerstaan. Anders kan het product vallen en verwonden passerende mensen of schade aan eigendommen hieronder.
  • Als de schotel op een houten dak is gemonteerd, kalefateren rond de basis om het waterdicht te maken.
 3. 3
  Stel de schotel richting, zodat het wijst 95 ° zuidwesten en kantel deze iets omhoog. Draai de schroeven regelen van de richting aanpassing, maar ze niet helemaal vast.
 4. 4
  Sluit de satelliet vinder met behulp van de 6 meter lange coax-kabel. Zet de satelliet vinder en de inbreng van de satelliet naam (Galaxy 3C) en downlink-frequentie (11.780 Hz). Continu piepen met stille intervallen moeten worden gehoord.
 5. 5
  Gaan draaien van de schotel en gebruik het piepen om de horizontale positie te corrigeren. Als het piepen interval wordt korter, beweegt u zich in de juiste richting. Als het langer wordt, roteren in de tegengestelde richting.
 6. 6
  Draai de rotatieregeling schroef helemaal naar deze hoek te lossen.
 7. 7
  De verticale hoek op dezelfde wijze als de horizontale. De ontvanger schotel wordt nu gepositioneerd om de satellietsignalen op de hoogste kwaliteit en kracht te vangen.
 8. 8
  Sluit een uiteinde van de lange outdoor coaxkabel aan op de schotelantenne.
 9. 9
  Netjes nieten de draad langs de rand van het dak of balkon. Laat nooit de draad opknoping vrij. Het kan een gevaar worden of beschadigd raken.
 1. 1
  Boor een gat in de muur om de draad van buiten naar binnen gaan.
  • WAARSCHUWING: Bij het boren van een greep in de muur, zorg ervoor dat er geen elektrische kabels of waterleidingen op de positie waarop u wilt analyseren. Doorboren van een live-elektrische draad kan ernstige elektrische schok letsel veroorzaken. Doorboren van een waterpijp kan waterschade aan het gebouw veroorzaken.
 2. 2
  Sluit de kabel aan de ontvanger in de ruimte waar het zich bevindt.

Tips

 • Ze worden gekweekt in de lijn van het zicht.
  • Om satellietsignalen met voldoende kwaliteit en afwerking ontvangen als er geen fysieke obstakels, zoals een hoog gebouw of een grote boom, tussen de satelliet en de schotel.

Dingen die je nodig hebt

 • FTA ontvanger
 • schotelantenne
 • boormachine met boortjes
 • nietpistool
 • buis van silicium kalefateren en een kitpistool
 • analoog kompas
 • digitale satelliet finder (kan worden gehuurd van lokale FTA winkel)
 • ladder
 • 30 meter lange outdoor coaxkabel
 • 6 foot indoor coaxkabel
 • 4 8 ½ "schroeven

3. Opzetten ontvanger

De ontvanger moet worden geconfigureerd om satelliet signalen ontvangen van het gerecht om te zetten naar TV-signalen en sturen deze naar TV decoderen.

 1. Zet de ontvanger en uw TV-toestel dat verbonden is met de ontvanger; op uw TV-scherm, moet u de receiver voert haar initialisatie.
 2. Wanneer de initialisatie is voltooid, drukt u op de Menu-knop op de afstandsbediening van de receiver; Selecteer Instelling in het menu, dan "Selecteer Satellite", een lijst met vooraf geïnstalleerde satelliet namen wordt weergegeven op het scherm, het gebruik van de pijl omhoog of omlaag toets op de afstandsbediening, omhoog en omlaag over het scherm om de Galaxy-3C satelliet te vinden, druk op OK om het te selecteren.
 3. Druk op de gele knop op de afstandsbediening om te zoeken kanalen te starten; U ziet een voortgangsbalk wordt weergegeven op het scherm, wanneer de voortgang bas raakt 100%, stopt de vooruitgang zoeken automatisch, en het eerste kanaal dat is gevonden wordt weergegeven op het scherm.
 4. Druk op de Ch Omhoog en Ch Omlaag om het kanaal te veranderen.
 5. Gedaan! Nu kunt u alle gratis kanalen van galaxy-3 baan 95 ° west breedtegraden kijken.

Conclusie

Installeren en instellen van een FTA televisieprogramma ontvangersysteem kan door leken vanwege grote intelligentie verbetering van de ontvanger zelf. Desondanks moet u letten bij het monteren van de schotel op een dak of en balkon en de bedrading van de kabel.

Voor het beste resultaat, goed te plannen en overleggen met professionele dienstverleners voor advies en hulp wanneer u niet zeker bent van de details.

Good luck.