Wkunl

Hoe het aansluiten van een TV-antenne

Wilt u uw kabel sloot, maar toch graag de lokale zenders kijken? Stations zenden hun programma's uit over VHF en UHF ether in zowel de oude analoge vorm en nu in digitale en HDTV-signalen. U een antenne nodig (ook wel bekend als een antenne) op te pikken deze signalen. Wij laten u zien hoe u een hook up. Lees verder!

Stappen

Hoe het aansluiten van een TV-antenne. Er zijn een paar antenne-opties beschikbaar.
Hoe het aansluiten van een TV-antenne. Er zijn een paar antenne-opties beschikbaar.

Kies een antenne

 1. 1
  Er zijn een paar antenne-opties beschikbaar. Konijnenoren, multi-element balken, en een groot scala antennes gebruikt in afgelegen locaties. Kies degene die het beste past bij uw wensen.
  • Konijnenoren hebben twee telescopische stangen kunt bewegen. Deze zijn geoptimaliseerd voor het ontvangen van VHF signalen. Terwijl ze zijn beter dan niets, ze zijn niet de beste oplossing voor een goede tv-ontvangst.
  • Multi-element beam antenne zijn de meest voorkomende antenne, en zal u goed. Dat zijn degenen die je vaak ziet op daken of masten. Ze hebben verscheidene elementen, elk langer dan de andere. Dit ontwerp elimineert meerdere pathing en richt het signaal, handelt een beetje als een elektronische versie van een vergrootglas. Ze komen in een verscheidenheid van formaten.
  • Grotere antenne zijn geweldig als je leeft in een afgelegen gebied, in een vallei, achter een heuvel, of andere belangrijke obstakel waar je een grotere antenne kan nodig zijn om de maximale hoeveelheid te krijgen signaal-, maar niet iets groter te kopen dan je nodig hebt om het werk doen. Echt grote TV-antennes zijn bedoeld voor afgelegen gebieden. Als je dichter bij je kan pikken te veel signaal dat zal leiden tot verstoring, of krijgen channel interferentie en overspraak van springende zwakke overlappende signalen van verder weg.
 2. 2
  Gebruik een rotor. Als uw locatie is zodanig dat een kanaal wordt uitgezonden vanuit het noorden van u, bijvoorbeeld, en een ander kanaal uitzendt naar het westen u, kunt u een antenne rotor nodig hebt, zodat je de bundel kan draaien in de richting van de toren van het station.
  • Als de hoeken alleen een beetje variëren, of de stations zijn allemaal vrij dicht, moet je niet veel van een probleem te hebben. Als de hoek is meer dan ongeveer 30 graden van elkaar, moet u de rotor-afhankelijk van hoe ver de torens zijn. Als u niet beschikt over een rotor, maar merkt dat je loopt op het dak om de antenne elke keer dat je het kanaal te veranderen aan te passen, zul je al snel op zoek naar de beste rotor voor de job!

Sluit de antenne

 1. 1
  Identificeer de antenne-aansluiting op uw televisie. Het zal waarschijnlijk wat wordt genoemd een F-connector, of een ronde, schroefdraad brokje met een klein gat in het einde. Er zijn oudere stijlen van aansluitingen, zoals de Belling Lee-connector, of de spade-en-lug stijl connector, maar digitale signalen worden het best gediend door een F-connector.
  • Opmerking: als u een oudere stijl connector, bezoek Radio Shack of uw lokale tv-winkel en krijg de juiste adapter. Digitale televisies hebben een speciale ingang voor digitale ontvangst, meestal aangeduid "DTV" of "DTT". Zij zullen niet kunnen paren met de oude connectors direct.
 2. 2
  Sluit de antenne aan op uw televisie met behulp van coaxiale RF-kabel (ook bekend als "f"-kabels). Er zijn twee basistypen: schroef in en druk op. Ofwel zal werken, maar de schroef-on variëteit heeft een beetje strakker.
 3. 3
  Het instellen van uw televisie. Met behulp van het menu van uw televisie setup (raadpleeg uw handleiding voor de exacte procedures), stelt u uw input op "Antenne" of "Lucht."
  • Sommige televisies hebben meerdere ingangen: zorg ervoor dat je het opzetten van de juiste ingang tijdens deze procedure. Als u ook kabel en meerdere ingangen, kunt u een ingang ingesteld om kabel te zijn, en de andere op de antenne-ingang zijn.
 4. 4
  Pas uw antenne. Scannen via de kanalen met uw tv-tuner om te zien welke kanalen zijn binnen bereik. Als je een vaag beeld te zien, te heroriënteren de antenne totdat het signaal is duidelijk.
  • Opmerking: sommige antennes zijn gemotoriseerd, bespaart u de moeite van het lopen naar het dak om de antenne aan te passen.
  • Voor digitale televisie, kunt u speciale menu-opties voor een volledige scan en een "handmatige scan." Om uw plaatsing van de antenne te optimaliseren, moet u een volledige scan elke keer dat u de positie van de antenne te veranderen doen. Noteer alle instellingen, doe een volledige scan, en tel het aantal gevonden kanalen per keer.
 5. 5
  Zoek uw lokale omroep locaties. Zoek uitzending locatie van elk kanaal (afstand en hoek) door te kijken naar een aangepaste kaart die geschikt is voor uw omgeving. Als alle kanalen in een richting (binnen 20 graden), is het gemakkelijker om een ​​directionele antenne gericht.
  • In het geval dat u verschillende instellingen nodig hebt om verschillende kanalen te krijgen, dan is niet alleen opschrijven hoeveel kanalen worden opgepikt door de scan, maar welke.
  • Bepaal de belangrijkste instellingen die je nodig hebt en schrijf ze op in de buurt van de televisie.
  • Doe de handmatige scan met elke instelling om alle kanalen op uw TV-menu's toe te voegen, en stel de antenne geschikt voor elk kanaal dat je bekijkt.
  • Sommige televisies zullen onthouden van de kanalen die komen in sterk genoeg is om een ​​duidelijk beeld te maken. U kunt dit instellen als je zoeken naar en vinden omroepen.

Tips

 • Een VCR (Video Cassette Recorder) heeft ook RF-connectoren aan de achterkant, meestal twee van hen. Als u graag een videorecorder in het systeem, het aansluiten van de antenne eerst naar de ingang RF-aansluiting van de videorecorder op te brengen uitzending programmeren rechtstreeks in uw videorecorder.
  • Een videorecorder heeft ook een tuner ingebouwd om kanalen te selecteren, plus een mini-zender in een zogenaamde modulator. Het zendt de uitgang van de videorecorder op een zeer laag vermogen radiogolven.
  • U kunt deze modulator ingesteld om te zenden op verschillende kanalen. Het signaal zal dan reizen via de RF-kabel aangesloten op de uitgang RF-connector en in uw TV-tuner.
  • Stem af op welk kanaal u de modulator te zenden stellen. U kunt dan laat je tv op dat kanaal en gebruik de afstandsbediening voor uw videorecorder om van kanaal te veranderen
 • Als je moet kabel lopen, zorg ervoor dat u een "quadshield" kabel, twee lagen folie, en twee lagen van gevlochten rond het schuim dilectric (alleen het schuim deel van de kabel) te gebruiken. Dit geeft je een veel betere kwaliteit van het signaal met minder storing-wat betekent betere foto's!
 • In de VS, het biedt kaarten van stations voor de meeste Amerikaanse steden, evenals hun zendbereik.
 • Kabel bedrijven ook gebruik maken van RF om hun kanalen te leveren. U kunt een eenvoudige A / B schakelaar te kopen, zodat u zowel kabel en een antenne aangesloten op dezelfde ingang op hetzelfde moment kunt hebben.
 • U kunt een betere antenne die buiten mounts te kopen. U kunt een afstandsbediening rotor dat de antenne voor een optimale positie voor elk kanaal spint schaffen.
 • De beste plaats om een ​​antenne te kopen is van een elektrotechnische groothandel. Daar kunt u dezelfde antennes die de installateurs gebruiken kopen. Ook kan je pick-up enige kennis van deskundigen over doel.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat in de meeste landen, analoge zenders worden uitgeschakeld in het voordeel van digitale signalen, zodat u een digitale tuner nodig voor ontvangst van uitzendingen via de antenne.
 • Pas op voor elke set-top-antenne die is vormgegeven als een schotelantenne en aanspraken te trekken in honderden kanalen zonder kabel vergoedingen met "RF-technologie". Dat is gewoon een bedrieglijke manier van het beschrijven elke antenne. Je kan alleen ontvangen de zenders binnen bereik.