Wkunl

Hoe maak je een flat-panel TV te installeren op een muur zonder draden laten zien

Een Flatscreen-tv aan de muur is een aangename aanblik. Samen met een betere beeld-en geluidskwaliteit van een flatscreen lcd-of plasma-tv draagt ​​ook bij aan de esthetische sfeer in elke kamer. Echter, stroomkabels en draden bungelen en rondslingeren bederven het beeld van perfectie die een flatscreen-tv biedt. Een flat-panel TV installeren en te verbergen draden binnenkant van een muur kan eenvoudig of zeer frustrerend zijn, afhankelijk van uw niveau van deskundigheid en geduld.

Stappen

Hoe maak je een flat-panel TV te installeren op een muur zonder draden laten zien. Bepalen waar en hoe hoog op de muur u wilt dat de tv.
Hoe maak je een flat-panel TV te installeren op een muur zonder draden laten zien. Bepalen waar en hoe hoog op de muur u wilt dat de tv.
 1. 1
  Bekijk uw opties. Een eenvoudige optie is om de draden achter meubels zoals wandkasten en gordijnen verbergen, terwijl een meer permanente optie is om de draden in de muren achter de flat screen TV muurbeugel te verbergen. De laatste optie moet vooraf bestaande stopcontacten vooral als de muren zijn solide. In geval van een droge of houten scheidingswanden, zal een beetje van het boren en snijden toelaten om kabels effectief te verbergen tijdens het installeren van uw flat screen TV muurbeugel.
  • Een steeds populairder optie gebruikt vandaag is om de draden te verbergen in sierlijsten waarin er goed uitzien terwijl gemakkelijk mengen met de muur. Het gaat minder van het boren en kan snel worden gedaan binnen een uur of zo. De sierlijsten of loopbanen zoals ze ook bekend zijn kan worden geschilderd op de muur kleur overeenkomen.
  • Indien u wenst om de kabels lopen door de muren, dan een paar dingen moeten in gedachten worden gehouden.
   • Ten eerste, een holle gipsplaten is de beste optie voor deze methode in plaats van massief beton en bakstenen muren.
   • Ten tweede, een gipsplaten in het huis is meer geschikt in plaats van een buitenwand. Deze manier zal u niet te maken hebben met isolatie blokken en andere draden ingebed in buitenmuren.
   • Ten derde zal een bezoek aan de bouwmarkt nodig zijn voor een frees, boor, kabel-aansluitingen, uitbreidingen evenals bouten en een schroevendraaier.
 2. 2
  Bepalen waar en hoe hoog op de muur u wilt dat de tv. Er is geen vastgestelde advies over dit, wat is het meest comfortabel voor u en de afstand waar je gaat zitten om tv te kijken. Als je dat doet mount hoger dan 5 'van de vloer, plan op een TILT mount.
 3. 3
  Gebruik BLUE schilders tape om de layout van de grootte van uw TV aan de muur. Beter dan het markeren het met pen of potlood.
 4. 4
  Gebruik een stud finder om te bepalen waar uw stud framing is gelegen binnen de muur en gebruik tape om die locaties te markeren. De meeste huizen zijn gebouwd met houten stijlen 16 "midden van een ander. NIET ALTIJD, maar het is een vuistregel te gebruiken.
  • Als je metal stud framing, baksteen, of enige andere metselwerk materiaal op of in de muur, anders dan gewone gipsplaten, contact op met een professional uit dit punt naar voren als er speciale methodes om veilig te beveiligen.
 5. 5
  Bepalen van de "echte" afstand tussen de achterkant van uw tv, langs de muur om uw AV-apparatuur en de aankoop van de juiste AV-kabels. Altijd aankoop kabels langer dan je denkt dat je nodig hebt.
 6. 6
  Bedenk welke stopcontact om uw nieuwe HDTV aansluiten op. NIET LOPEN DE TV netsnoer of EEN VERLENGSNOER BINNEN UW MUUR. Echt, het is tegen alle gebouw en de National Electric Code (NEC) als je dat doet. Ofwel het huren van een elektricien om een ​​stopcontact te installeren op de muur, of als je handig bent, kun je een speciaal ontworpen uitlaat zelf te installeren.
 7. 7
  Alle muur steunen komen met zeer goede instructies over hoe te monteren de muurbeugel aan de muur en de beugels aan de tv, volg deze.
 8. 8
  Verberg de draden.
  1. Gebruik uw stud finder, zorg ervoor dat u precies weet waar uw stud framing is. Gebruik je stud finder verticaal tussen de gemarkeerde studs, boven en beneden de muur om te bepalen dat er geen obstakels in de muur tussen de studs, verwachten brand blokken op ongeveer 8 'van de vloer als je de montage zo hoog. Sommige gebieden van het land hebben te verlagen, dus zorg ervoor. Isolatie aan de binnenkant van de muur is meestal geen probleem gewoon dat het het moeilijker om de route van de draden kan maken.
  2. Wanneer u geen obstakels hebt vastgesteld, boren of snijden onder of naast uw muurbevestiging een 1-1/2 gat, ongeveer 2-3 cm afstand van de dichtstbijzijnde stud. Gebruik een gebogen kleerhanger en insert in het gat en voel rond voor eventuele obstakels rond het gat, als alles goed is, gaat u verder met boren / snijden van een tweede gat in lijn met het gat boven.
  3. Gebruik uw nieuwe vis tape of gloeiingstang en invoegen in het bovenste gat en voer het uit de muur om het onderste gat, dan moet je een punttang gebruiken om het door te grijpen.
  4. Gebruik zwarte elektrische tape naar tape de uiteinden van je kabels, gespreid, om de gloeiingstang / vis tape. Trek de kabels van de top GOED. Als alles goed dan heb je je kabels.
  5. Gebruik een wandplaat met een gat uit het midden of laat het gat open en zet de kabels zodat ze niet terugvallen.
  6. Als u werkt met kabels door stud framing: Bepaal waar je moet lopen door de stoeterij en weggesneden een gebied van gipsplaten direct over de stud. Behalve dat stuk te re-patch later te gebruiken. Nadat je gipsplaten over de stud hebt verwijderd, gebruik dan een 1-1/2 "boring beetje in de stoeterij te snijden ongeveer een centimeter een een half diepe inch Run je kabels in die nieuwe in de stud gesneden om de volgende" bay ". Vervang de opgeslagen gipsplaten u uitknippen en gebruiken gipsplaat schroeven boven de stoeterij uitsparing en re-patch met gipsplaten stopverf en herschilderen.

  Tips

  • Als u van plan bent om de flat screen TV installeren over de open haard dan de uitlaat kan zijn naast de mantel bij de vloer. Een rack of kast is altijd handig om de kabel-box, dvd-speler, spelcomputer en luidspreker huisvesten. De kabels kunnen ook worden uitgevoerd via een opening aan de andere kant van de wand of in het hok waar ze kunnen worden aangesloten.
  • Voor drywalls, zal de kabel-aansluitingen op twee plaatsen worden aangebracht, een waar de inlaat draden die aan de TV worden uitgevoerd door de muren en de andere bij voorkeur een paar meter onder de tv-set waar de uitlaat draden worden aangesloten op apparaten zoals kabel doos en dvd-speler. Het stopcontact kunnen worden gevestigd achter het tv-scherm dat effectief zou verbergen de socket en draad door het scherm.
  • Als u kiest voor het verbergen van de draden in de muur zijn er een paar dingen die je nodig zou hebben om in gedachten te houden. Allereerst zou het beter zijn dat de draden lopen door een buitenmuur die moeilijkheden bij het boren door extra versteviging en isolatie gaat. U zult ook moeten hitte en brandwerende HDMI kabels te selecteren volgens de plaatselijke normen.

  Waarschuwingen

  • Heb stroomkabels niet lopen door de muren, dat is een schending van de veiligheid codes, alleen de tv-kabels kunnen worden doorlopen. U kunt ook een gat in de muur en laat de tv-kabel worden aangesloten op een stopcontact achter de muur aan de andere kant.
  • Voor bakstenen muren zou het raadzaam zijn om professionele hulp te krijgen voor uw flatscreen tv installeren en te verbergen de kabels. De taak zou uitgebreide boren, alsook kennis van de elektrische installatie in uw woning nodig heeft om de draad leidingen in de muur te vinden. Ook kan het nodig zijn om een ​​nieuw stopcontact een taak die vraagt ​​om een ​​gekwalificeerde technicus om te presteren te installeren.

  Dingen die je nodig hebt

  • TOOLS
  • Stud finder
  • Boor met een assortiment van stukjes
  • Gipsplaten mes
  • Niveau
  • Schroevendraaiers
  • Doppenset
  • Vis tape of gloeiingstang (Home Depot / Lowes dragen deze in de elektrische dept.)
  • Punttang
  • Zwarte isolatietape
  • ITEMS:
  • HDTV
  • Wall Mount
  • AV-kabels lang genoeg te lopen langs de muur en uit te sluiten
  • PowerBridge (US) inwall stopcontact relocation kit
  • Overspanningsbeveiliging