Wkunl

Hoe maak je een RCA universele afstandsbediening te programmeren zonder een " code search "-knop

Heeft u een oudere RCA universele afstandsbediening die u wilt gebruiken, maar het ontbreekt aan een "code search"-knop als de nieuwere RCA afstandsbedieningen? Geen zorgen, kunnen wij u helpen! Dit artikel helpt je die codes, zodat u uw afstandsbediening kunt programmeren.

Stappen

Hoe maak je een RCA universele afstandsbediening te programmeren zonder een " code search "-knop. Zoek het modelnummer van uw afstandsbediening.
Hoe maak je een RCA universele afstandsbediening te programmeren zonder een " code search "-knop. Zoek het modelnummer van uw afstandsbediening.

Vind uw afstandsbediening

 1. 1
  Zoek het modelnummer van uw afstandsbediening. Verwijder het batterijklepje aan de achterkant, en zoek naar het model nummer: RCR412S, bijvoorbeeld.
 2. 2
  Navigeer naar de RCA externe code finder pagina. Klik op het model popup menu en selecteer uw model uit de lijst.
 3. 3
  Afwisselend, klik dan op de handmatige knop in de linkerbovenhoek van de pagina. Voer uw modelnummer daar, en klik vervolgens op de rode knop met het vergrootglas. Eenmaal gevonden, kunt u ervoor kiezen om de handleiding te bekijken, of bekijk de volledige codelijst-zowel in PDF-vorm.
 4. 4
  Opmerking: in het onwaarschijnlijke geval dat u uw modelnummer niet kunt vinden op de RCA-terrein, bezoek deze website. Zoeken naar uw afstandsbediening, klik erop, en kijk dan naar de onderkant van de pagina waar het leest "Oorspronkelijk geleverd met modellen." Deze zijn modelnummers voor videorecorders uw afstandsbediening werkt met, of werd oorspronkelijk geleverd met.

Programmeer uw afstandsbediening

 1. 1
  Druk op de TV-toets op de afstandsbediening ingedrukt. De LED zal oplichten en blijven branden. Niet loslaten van de knop TV.
 2. 2
  Voer de code. Blijven de TV toets ingedrukt en voer de code van uw tv of videorecorder in de afstandsbediening. De LED zal gaan tijdens het nummer invoeren en weer aan te zetten wanneer het laatste cijfer is ingevoerd.
 3. 3
  Laat de knop TV. De LED knippert en gaat uit als het nummer met succes is ingevoerd, of flash vier keer als het een fout detecteert.
 4. 4
  Verander het kanaal om te zien of het heeft gewerkt.
  • Opmerking: Niet alle functies worden per se ondersteund op alle modellen, hoewel de primaire functies, zoals het kanaal te veranderen op de TV en transport op een videorecorder moet alles goed functioneren.

Codesearch

 1. 1
  Schakel het apparaat dat u wilt programmeren.
 2. 2
  Activeren codesearch. Op hetzelfde moment, houd de power-knop en de knop voor het apparaat tot de LED lampjes en verblijven op.
 3. 3
  Spelen Play. Een bank van tien codes zal telkens worden verzonden.
 4. 4
  Terugspoelen / achteruit>. Wacht 2 seconden en druk opnieuw totdat deze weer aan. Het kan zijn dat dit 10 keer doen totdat er wordt gezocht in de bank van tien codes verzonden.
 5. 5
  Houd de stop-knop ingedrukt totdat het lampje uitgaat. Dit bespaart de code.