Wkunl

Hoe goed gebruik " s " videokabels

"S"-video kabels en ingangen worden op grote schaal verkeerd begrepen, niet aangesloten, of misbruikt. Hier is wat je moet weten.

Stappen

Hoe goed gebruik " s " videokabels. Verzeker de component die u wilt aansluiten heeft een "s" video-uitgang evenals het maken van dat uw TV een "s" video ingang / s.
Hoe goed gebruik " s " videokabels. Verzeker de component die u wilt aansluiten heeft een "s" video-uitgang evenals het maken van dat uw TV een "s" video ingang / s.
 1. 1
  Verzeker de component die u wilt aansluiten heeft een "s" video-uitgang evenals het maken van dat uw TV een "s" video ingang / s.
 2. 2
  Koop een goede kwaliteit "s" videokabel. De meeste componenten hebben een inbegrepen, maar ze zijn meestal niet van de beste kwaliteit. Een met vergulde aansluitingen is het beste. Ze kunnen gaan voor 15€ en hoger.
 3. 3
  Sluit 's "videokabel van component (digitale TV-ontvanger, dvd, game-systeem en etc.) Rechtstreeks op uw TV.
 4. 4
  Gebruik geen andere video-kabels niet. Alle andere videokabel aansluiten zal de digitale "S" videosignaal overschrijven en het zal nutteloos zijn. Het is een populaire misvatting dat het aansluiten van kabels meer is beter. Het is niet. Veel instructie pamfletten zullen adviseren om alle kabels aan te sluiten. Weet u het niet geloven!
 5. 5
  Schakel uw digitale bron en televisie en zien wat je hebt gemist. Uw kwaliteit van de resolutie zal overal toenemen van 20 tot 80% afhankelijk van hoe je dingen verbonden zijn in de eerste plaats had.

Tips

 • Als uw tv alleen een "S"-video-ingang en je hebt een aantal onderdelen met "S" video-uitgangen, heb je een paar opties.
  • Aansluiten van de "S" video van de component die u het vaakst gebruikt. In de meeste gevallen zou dit uw digitale tv-ontvanger Ie Kabel doos & satellietontvanger te zijn. Aansluiten van de minder gebruikte onderdelen met behulp van de gele RCA-kabel, of RF-kabel om de extra video-ingangen op uw TV. Gele RCA-aansluiting is de tweede best om de "S"-video, maar werkt nog steeds vrij goed. Nogmaals, gebruik een, of het ander. Nooit beide.
  • Koop een "S" video / audio splitter box. Deze zijn verkrijgbaar in vele verschillende variëteiten. Beste die ik vond was eigenlijk op een Video Game Store met vergulde aansluitingen voor ongeveer 15€ bucks. Deze boxen hebben ook ingangen voor Geel RCA-videokabel. Nogmaals, gebruik het dan niet! "S" alleen video. De audio-ingangen moet wel worden aangesloten. Deze box zal u toelaten om te sluiten op 4 of 5 onderdelen op uw TV, maar je zal moeten handmatig te schakelen tussen welk onderdeel u wilt gebruiken op het moment.
  • "S" videokabels dragen geen audio. U moet audiokabels van de component aan de ingangen van de TV. Zorg ervoor dat u de audio-ingang van de TV, die de "S"-video-ingang kanaal dient te gebruiken. Dit is meestal de audio-ingang die het dichtst bij de "S"-video-ingang op de achterzijde of zijkant van de TV.
  • Als je nog steeds niet tevreden bent met uw tv-beeld, moet u investeren in een HDTV en High Definition kabel of satelliet-service. Dit kan prijzig, maar is de moeite waard om de ware Television liefhebber.

Waarschuwingen

 • Bij het werken met een elektrisch apparaat of alle apparaten de netstekker totdat alle opgericht en bedrading is voltooid. Altijd stroom op tv en laatste uitschakeling eerste.