Wkunl

Hoe om tv kabels lopen in de muur spaties uit de zolder of kelder ruimte

Installeren coaxiale kabel (kabel-tv of satelliet-TV-kabels) weggewerkt in de muur zijn uit niet-woonruimtes boven of onder. Deze methoden zal werken voor elke kabel - telefoon-, netwerk-, thermostaat, vermogen, enz. met behulp van een boortje formaat groot genoeg voor de kabel.

Stappen

Hoe om tv kabels lopen in de muur spaties uit de zolder of kelder ruimte. Bij het ​​werken vanuit een zolderruimte, zal het aanzienlijk eenvoudiger om toegang te krijgen tot een wand ruimte op de verdieping eronder door te werken ofwel een binnenwand of, de buitenmuur die op de topgevel van de structuur.
Hoe om tv kabels lopen in de muur spaties uit de zolder of kelder ruimte. Bij het ​​werken vanuit een zolderruimte, zal het aanzienlijk eenvoudiger om toegang te krijgen tot een wand ruimte op de verdieping eronder door te werken ofwel een binnenwand of, de buitenmuur die op de topgevel van de structuur.
 1. 1
  Bij het ​​werken vanuit een zolderruimte, zal het aanzienlijk eenvoudiger om toegang te krijgen tot een wand ruimte op de verdieping eronder door te werken ofwel een binnenwand of, de buitenmuur die op de topgevel van de structuur. Het zal bijna onmogelijk zijn om te boren naar beneden onder het gedeelte van het dak, dat afloopt naar de zolderverdieping, zonder 'haakse boormachine'.
 2. 2
  Bij het ​​werken vanuit een kelder, inspectie van het gebied in contact met de stichting of dorpel nodig zal zijn. Sommige buitenmuren zijn toegankelijker boven een kelder wand dan andere te wijten aan de manier waarop vloerbalken zijn geïnstalleerd. Hoe dan ook, ruimte om te boren van beneden worden vereist, tenzij het openen van de afgewerkte muur boven om te boren naar beneden is acceptabel.
 3. 3
  Snijd het onderste rechte deel uit van een metalen kleerhanger. Clip een uiteinde op ongeveer een hoek van 45 graden om een ​​lange "boor" vormen
 4. 4
  Chuck de 'bit' in een elektrische boor - Met de 45 graden hoek out - Het zal dienen als de snijkant.
 5. 5
  Vanuit de leefruimte, de positie van de bit tegen de muur direct boven (indien toegang vanaf zolder) of onder (indien de toegang van kelderverdieping) de gewenste plaats van de dienst de kabel zal zorgen.
 6. 6
  Bescherm de muur met een dun stuk karton, enz. En terwijl losjes begeleiden van de bit met een hand, gelden ook druk met de andere houdt de boor tijdens het uitvoeren van het. Als boren up, door het plafond, verwachten om door een dunne laag van gips en 5/8 "van blad rock en 1/2 inch van de band waarop het blad rock is beveiligd. Daarna moet boren merkbaar makkelijker. Je kan nodig zijn om de boor te trekken en de clip opnieuw het einde om een ​​nieuwe scherpe rand te maken verder boren tot 6 centimeter of zo hebben in het gat geduwd Eenmaal door -.. niet de boor NIET trek - unchuck de "bit" en laat in plaats.
 7. 7
  Als omlaag boren door de vloer, herhaalt u de bovenstaande procedure, maar verwacht te passeren 3/4 inch ondervloer en tot een extra 3/4 inch van afwerking vloer (hardhout, etc). Zodra 2 centimeter zijn doorgedrongen, zou het veel gemakkelijker zijn om te boren. Blijven boren tot 6 centimeter of zo hebben in het gat geduwd. Als het mogelijk is dat de boor uitgelijnd met een vloerbalken. Trek niet aan het beetje uit - maar unchuck het van de boor plaats en laat op zijn plaats.
 8. 8
  Ga naar de ruimte waar de boor was saai. Zoek de de "bit". Verwijder eventuele isolatie in de algemene ruimte op het bit gemakkelijker te vinden te maken. Indien het onmogelijk is om het bit te lokaliseren, herhaal het boorproces na de verhuizing naar een plek een paar centimeter afstand van het eerste gat.
 9. 9
  Eventueel herhalen totdat het bit ligt.
 10. 10
  Terwijl in de ruimte geboord, waarbij de bit als een locator voor het boven of onder wand (zo het geval) kies een plek twee centimeter "back".
 11. 11
  Het is belangrijk om te weten welke richting "back" is. Als de juiste richting wordt gekozen, zou het "terug" in de wand ruimte, tegenover 2 cm voor de wandruimte - in het plafond.
 12. 12
  Markeer de plek met potlood, enz.
 13. 13
  Verwijder de 'bit' van gat en gooien in de boor weer.
 14. 14
  Boor met de "bit" op het merk, dat was twee centimeter "back".
 15. 15
  Voer de boor tot 6 of meer centimeter hebben in het gat geduwd.
 16. 16
  Controleer dat het bit niet uitsteekt door het plafond, deur wijze vloeroppervlak, etc.
 17. 17
  Markeer de plek die "bit" is in en volledig terugtrekken van de bit.
 18. 18
  Als de "bit" verschenen waar niet verwacht, probeer het opnieuw tot succes.
 19. 19
  Chuck een boor en kleinbedrijf om de kabel om gemakkelijk door het gat creëert passeren. Deze bit moet minstens zo lang als de hoogte van de kleerhanger "bit" die nodig is om de ruimte binnendringen.
 20. 20
  Boor de plek boven maakte zorgvuldig. De balans van de snelheid van de bit en de druk uitgeoefend op de boor als nodig. Vermijd hoge snelheid boren zo als het mis gaat, zullen ze gebeuren veel sneller bij hoge snelheid (en doet meer schade als gevolg)!
 21. 21
  Zodra de weerstand van saai door hout en eventueel nagels verlicht omhoog, trek de boor en duw een slang of een vis tape in het gat. Duw in zo veel als nodig is, plus een paar meter naar de gewenste locatie te bereiken. Ga naar de leefruimte en bepalen waar de slang is, terwijl een helper schudt de slang in de muur de ruimte.
 22. 22
  Eenmaal zeker waar in de wand van de slang is, traceren een oud-werk schakelkast aan de muur op dezelfde hoogte als de andere vakken in de kamer.
 23. 23
  Knip de opsporing op de muur. Bereiken in de ruimte en pak de slang. Indien het onmogelijk is om de slang te pakken, zorg ervoor dat het is ver genoeg geduwd in het gat en hebben de helper schud de slang opnieuw totdat je in staat bent om het te grijpen.
 24. 24
  Als het eenmaal in je hand, de helper langzaam terug totdat je het einde.
 25. 25
  Trek de slang uit de muur.
 26. 26
  Sluit duurzaam touw, draad, enz. om de slang en stevig met tape voor gebruik als een "pull". Hebben de helper trek de slang uit het gat.
 27. 27
  Hebben de helper sluit de de nieuwe kabel of draad (s) aan de "pull".
 28. 28
  Trekken de "pull" terwijl uw helper gidsen en voedt de nieuwe kabel in het gat.
 29. 29
  Trek genoeg kabel of draad (s) om te werken met en druk in de opening van het vak.
 30. 30
  Zet de doos in de muur.
 31. 31
  Sluit de kabel of draad (s) aan het juiste apparaat en knip uit met een wandplaat.
 32. 32
  Het andere uiteinde van de kabel of draad (s) passende splitter, multi-switch, transformator terminals enz.

Tips

 • De kleerhanger boor is een geweldig hulpmiddel lokaliseren. Het laat een gat zo klein is, kan het gebruikt worden tussen hardhouten planken vloer, of sloop in op het punt waar het vormen en de vloer of het plafond te voldoen vrijwel zonder detectie. Het werkt perfect met vloerbedekking, en zal niet leiden tot "trekt" als standaard boren met scherpe fluiten op de zijkanten zou doen. In geschilderde gebieden die patchen zal vereisen, zal het gebruik van tandpasta bijna altijd perfect werken.
 • Zoals hierboven vermeld, werkt deze methode voor het installeren van een flexibele kabel of draad, of voor tv-signalen, 120 & andere stroombronnen, deurbellen, intercoms, thermostaten, alarmen, netwerken, of wat u maar kunt bedenken - de lijst gaat maar door op.

Waarschuwingen

 • Verondersteld wordt dat dit werk wordt gedaan op een enkel niveau residentie, en de kelder en de zolder worden gescheiden door de vloer dat de kabel zal voeden. Met meerdere woningen vormen uitdagingen die niet specifiek in de wiki.
 • Kelders die zijn afgewerkt en zolders die vloeren hebben zal het werk aanzienlijk meer tijdrovend en moeilijk.
 • Zolder vloeren kunnen worden behandeld door het boren met de kleerhanger "beetje" zo ver mogelijk reizen van de onderstaande plafond. De "bit" zal de zolderverdieping doordringen van beneden als constante, gelijkmatige druk wordt toegepast op de boor. Natuurlijk, het verwijderen van het vloeroppervlak in de algemene ruimte zal het probleem op te lossen, maar de boor zal vinden precies waar de toegang nodig zal zijn. Eenmaal gevestigd, hoeft u alleen verwijderen van de vloer waar die nodig zijn om naar en van de muur de ruimte.