Wkunl

Hoe het opzetten van Google TV

Google TV is een internet televisie en web app-platform ontwikkeld door Google voor de hardware van derden, zoals set-top boxes televisie en internet aangesloten televisies. Er zijn op dit moment een beperkt aantal hardware-opties beschikbaar zijn voor het platform, met inbegrip van de Logitech Revue set-top box, de Sony Internet TV Blu-ray TV Box, en de Sony Internet TV. Dit artikel zal u begeleiden door het proces van het opzetten van uw nieuwe Google TV voor uw hardware naar keuze.

Stappen

Hoe het opzetten van Google TV. Pak de inhoud van de logitech revue verpakking.
Hoe het opzetten van Google TV. Pak de inhoud van de logitech revue verpakking.

Logitech revue gebruikers

 1. 1
  Pak de inhoud van de logitech revue verpakking. De doos moet de Logitech Revue Companion Box, de Logitech Keyboard Controller, netsnoer en voeding, IR mini blaster, en HDMI-kabel.
 2. 2
  Sluit de kabels.
  • Sluit de meegeleverde HDMI-kabel van de "HDMI In"-poort op uw Logitech metgezel doos om uw set-top box (STB). (Uw setup box is meestal de hardware die wordt gebruikt om uw digitale kabelabonnement ontvangen).
  • Sluit ook het netsnoer van de metgezel box van "Power"-poort op uw stopcontact of de stroombron.
  • Sluit de HDMI-kabel van de box de "HDMI Out"-poort aan op de HDMI-poort op uw HDTV. Wilt u een Audio-Video Receiver (AVR) gebruiken, sluit u de HDMI-kabel uit de "HDMI Out"-poort op de metgezel box aan op de HDMI-poort van de AVR. Vervolgens kunt u uw TV via een HDMI-kabel uit de "HDMI Out"-poort op uw AVR aan de "HDMI In"-poort op uw TV.
  • U kunt desgewenst sluit de doos metgezel om een ​​internet-modem via de "Ethernet"-poort met behulp van een Ethernet-kabel. Als alternatief kunt u een Wi-Fi-verbinding met een lokaal netwerk te gebruiken.
 3. 3
  Schakel de stroom op alle apparaten. Schuif ook de schakelaar op uw Logitech Keyboard Controller op "ON".
 4. 4
  Voor het instellen van accessoires, zoals de logitech TV cam, sluit deze via de USB-poort aan de achterkant van de logitech metgezel doos en volg de instructies op het scherm.
 5. 5
  Volg de instructies op het scherm om het instellen van uw beeldscherm, netwerk, de locatie, google-account, TV provider, en aangesloten apparaten en accessoires.

Sony internet tv blu-ray-speler TV box-gebruikers

 1. 1
  Pak de inhoud van de Sony Internet TV blu-ray TV box verpakking. De verpakking moet de Internet TV Blu-ray TV Box, toetsenbord, 2 AA batterijen, HDMI-kabel, IR Blaster-kabel, netsnoer, adapter, en documentatie.
 2. 2
  Sluit de HDMI-kabel uit de "hdmi in"-poort op uw TV box aan de "HDMI-out"-poort op het internet TV box.
  • Als alternatief kunt u in plaats daarvan de Internet TV Box aansluiten op uw AV-ontvanger die is aangesloten op uw TV via een HDMI-kabel.
 3. 3
  Sluit een HDMI-kabel (niet meegeleverd) van de "hdmi in"-poort op het internet TV box aan de "HDMI-out"-poort op uw kabel-of satelliet-box.
 4. 4
  Sluit uw kabel-of satelliet-box aan op je router met een LAN-kabel. U kunt ook gebruik maken van een draadloze verbinding door het later tijdens de instructies op het scherm.
 5. 5
  Sluit de IR-blaster kabel aan op de internet-tv-doos en leg deze naast de afstandsbedieningssensor op uw kabel-of satelliet-box.
 6. 6
  Sluit de internet TV box aan op uw router of modem via een LAN-kabel. U kunt ook verbinding maken draadloos via WiFi tijdens de instructies op het scherm later.
 7. 7
  Sluit de tv aan op een stroombron zoals een stopcontact met de meegeleverde AC adapter en netsnoer. Wijzig de ingang van uw televisie totdat het signaal van de TV Box verschijnt op uw scherm. Je moet zien de Sony opstarten logo of de eerste instructie op het scherm.
 8. 8
  Druk op de "on / standby"-knop op de TV box aan te zetten en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Sony internet tv-gebruikers

 1. 1
  Pak de inhoud van de Sony Internet TV verpakking. De doos moet de internet-tv, toetsenbord, IR Blaster-kabel, netsnoer, 2 AA batterijen, en de tafelstandaard, kabel-dekking, en documentatie.
 2. 2
  Als u gebruik maakt van een bekabelde verbinding, sluit dan uw tv aan op uw router of modem via een LAN-kabel. Wilt u een WiFi-verbinding gebruikt, kunt u het op te zetten tijdens de instructies op het scherm later.
 3. 3
  Sluit de HDMI-kabel van de HDMI-poort op de Sony Internet TV op de HDMI-poort op uw kabel-of satelliet-box. Sluit de IR Blaster-kabel aan op de TV en zet hem naast de afstandsbedieningssensor van uw kabel-of satelliet-box.
 4. 4
  U kunt desgewenst aansluiten andere apparaten, zoals een AV-receiver met behulp van een optisch digitale kabel-of IR-blaster kabel, of apparaten zoals blu-ray-spelers en game consoles met een HDMI-kabel of een IR-ontvanger.
 5. 5
  Sluit de Sony Internet TV op een stroombron zoals een stopcontact en druk op de "aan / stand-by"-knop om deze in te schakelen.
 6. 6
  Plaats de twee meegeleverde AA-batterijen in het toetsenbord.
 7. 7
  Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Tips

 • Noteer het model en het merk van uw AVR, STB en TV evenals de haven zij gebruik maken van uw Logitech Companion box. U vindt deze informatie in de loop van de beeldscherminstelmenu proces nodig.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Sony Internet TV of...
 • Een Logitech Revue en compatibele HDTV of Sony Internet Blu-ray-speler en een compatibele HDTV.
 • Breedband internet verbinding.
 • Kabel-of satelliet-box

Waarschuwingen

 • Google TV is momenteel alleen beschikbaar voor consumenten in de VS, met een internationale expansie gepland voor 2011.