Wkunl

Hoe kunt u uw eigen mobiele telefoon stoorzender te maken

Ik denk dat je blij bent nu op dezelfde manier als ik was gelukkig niet zo lang geleden. Je ziet, ik was in dezelfde situatie als jij. Vele maanden bracht hij door in heftige inspanningen op zoek naar schema's en instructies. Maar nu al die slapeloze nachten zijn voorbij en het is gebeurd dankzij Jammer Store Inc en hun geschoolde productie team.


Hun prachtige blog post is degene die je kan levensreddende noemen. Voor mij was het als een ontwerp van het water in een droge woestenij. Met behulp van hun instructies heb ik erin geslaagd om mijn eigen mobiele telefoon stoorzender te bouwen, eindelijk! En nu kun je hetzelfde doen.

Stappen

Hoe kunt u uw eigen mobiele telefoon stoorzender te maken. Werkingsprincipes.
Hoe kunt u uw eigen mobiele telefoon stoorzender te maken. Werkingsprincipes.
 1. 1
  Werkingsprincipes. Deze mobiele telefoon stoorzender werkt bij GSM800 frequentie omdat de meeste mobiele telefoons gebruiken om te werken. Dus de geselecteerde VCO is een ingrijpende oscillator, die zeer effectief is, maar moeilijk kan zijn om te bouwen voor de beginners zonder mooie RF-testapparatuur.
  RF-ingang (die deze poort van de menger) verbonden met de eerste 800MHz mobiele telefoon antenne en de RF-energie wordt naar de mini-circuit versterker. Deze versterker verhoogt het uitgangsvermogen van 15-16dBm. Het versterkte signaal vervolgens naar de tweede mobiele telefoon antenne.
 2. 2
  Hoe werkt het? Alle mobiele telefoons die GSM800 gebruiken hun verzonden en ontvangen frequenties altijd gescheiden door 45MHz. Dus toen de mobiele telefoon probeert te bellen deze geblokkeerd is door zijn eigen signaal terug te keren naar het! Is dat niet cool? Wanneer de telefoon blabber ergert u - zet je stoorzender op en dat overtreder zal eigen stem in zijn of haar mobiele telefoon te horen.
  Oh, door de manier, kunt u ook gebruik maken van deze mobiele signaal stoorzender voor elke cell-based tracking systemen die uw GPS gebruiken om bewegingen van uw auto volgen en registreren blokkeren. En het is heel goed mogelijk (hoewel ik niet echt getest) om jam IED's die ontploft behulp van mobiele telefoons.
 3. 3
  Pics en notities.
  De mixer ik gebruikte is ontworpen om te werken tot 600MHz, maar in dit geval werkt vrij goed.
  RF-versterker doet zijn werk nog perfect (zoals het in de Stoorzender Store blog blogartikel was vermeld) trekt extra stroom.
  Oude aluminium doosje werd gebruikt als een kader voor de stoorzender en oude UHF connectoren van Motorola mobiele telefoon als input / output.
  Je nodig hebt om RF-connectoren hechten aan het circuit.
  Negen volt batterij en voltage regulator werden gebruikt om alle onderdelen te leveren. De batterij is geplaatst binnen en gescheiden door de schuimstof van de andere componenten.
  De aan / uit schakelaar wordt geplaatst op de top. De input en output antennes (ook van oude Motorola mobiele telefoon) worden vastgeschroefd op UHF-connectoren.
  Uw mobiele telefoon stoorzender is klaar. Genieten!
 4. 4
  Schema