Wkunl

Hoe je mobiele telefoon ontvangst te verbeteren

In de afgelopen 20 jaar mobiele telefoon eigendom is enorm toegenomen, tot het punt waar meer dan 80% van de wereldbevolking heeft mobiele telefoon dekking. De technologie die nodig is om voldoende signaal te voorzien heeft geen gelijke tred gehouden met de vraag, wat is de reden waarom 69% van de Europeanen dropped calls en slecht signaal hebben ervaren. Echter, met de technologische vooruitgang zijn er manieren om mobiele ontvangst te verbeteren.


Houd in gedachten, slechte ontvangst is niet iets dat uw provider alleen maar zal vast omdat je wilt dat ze. Het moet verantwoord worden kosteneffectief voor hen op te zetten nieuwe torens, die uiteindelijk zal worden bekritiseerd door steden, huiseigenaren verenigingen, etc. De meeste gebruikers denken dat er niets wat ze kunnen doen om hun mobiele telefoon ontvangst verbeteren door zelf. Dit is niet altijd waar, en de volgende zal uitleggen wat u kunt doen om een ​​betere mobiele dekking te verzekeren, zonder te wachten op een nieuwe toren op magische wijze verschijnen.

Stappen

Hoe je mobiele telefoon ontvangst te verbeteren. Proberen te houden van uw batterij opgeladen tot 2 bars of hoger.
Hoe je mobiele telefoon ontvangst te verbeteren. Proberen te houden van uw batterij opgeladen tot 2 bars of hoger.
 1. 1
  Proberen te houden van uw batterij opgeladen tot 2 bars of hoger. Uw mobiele telefoon gebruikt veel meer stroom bij het aansluiten van een gesprek dan wanneer het op stand-by. Vaak kan je batterij sterk genoeg zijn om een ​​gesprek te proberen, maar niet sterk genoeg om een ​​signaal te vinden. Als u vindt dat u ondervindt signaal problemen, overwegen hoe u uw signaal kunnen verbeteren.
 2. 2
  Probeer het verplaatsen buiten of bij een raam aan uw oproep in plaats van bellen vanuit diep van binnen gebouwen. Gebouwen en andere grote constructies zijn zeer onvriendelijk voor mobiele telefoon signaal. Als u problemen met de ontvangst op de straat, probeer lopen naar de dichtstbijzijnde kruising, want daar kan u een betere dekking te vinden. Cellulaire band radiogolven niet door te dringen op aarde: als je onder de grond bent zul je waarschijnlijk geen signaal ontvangen. Daarnaast proberen het downloaden van een signaal kaart tool voor uw smartphone. Deze werken meestal door te wijzen de gebruiker in de richting van de dichtstbijzijnde zendmast en zeer effectief in het opsporen van een betere dekking kan zijn.
 3. 3
  Gebruik maken van een persoonlijke mobiele telefoon-netwerk extender. Deze apparaten zijn een nieuwe technologie die een hybride versterker / repeater voor persoonlijk gebruik creëert door middel van slimme technologie om de ontvangst van uw mobiele telefoon uit te breiden. Ze zijn plug and play, kan gebruikt worden met vrijwel elke vervoerder, vereisen geen installatie en echt werken.
 4. 4
  Installeer een cellulair repeater. Als u cel problemen op een locatie, zoals uw huis of kantoor, probeer dan het installeren van een cellulair repeater. Mobiele telefoon repeaters pikken lage cel signaal met een antenne, boost het signaal en uitzenden binnen het dekkingsgebied. Ze moeten kenmerkend ten minste 2 bar signaal wanneer de antenne wordt geplaatst (meestal buiten of op het dak), maar kunnen mobiele receptie, evenals de levensduur en data download snelheden aanzienlijk verbeteren. Sommige repeaters kunnen technische kennis nodig hebben, zoals de frequentie van uw provider, en alleen werken voor een service provider. Voor een minder technische benadering die de ontvangst verbetert op alle dragers, gebruik dan een dual-band mobiele telefoon repeater.
 5. 5
  Upgrade uw antenne. Een paar mobiele telefoon fabrikanten maken een "Hi-gain 'antenne voor hun mobiele telefoon, die in de winkel of door de gebruiker thuis kan worden gewijzigd. Hoewel deze zal niet verbeteren het signaal zo veel (of helemaal niet) als repeater deze antennes zijn relatief goedkoop en je bent niet beperkt tot een locatie.
 6. 6
  Wijzigen netwerken. De meeste netwerken opereren onafhankelijk van elkaar, met behulp van hun eigen frequenties en de bouw van hun eigen mobiele telefoon torens. De kans is groot als het signaal slecht is met een netwerk kun je verbeteren door over te schakelen. De meeste mobiele netwerken van deze dag kunt u uw telefoonnummer overzetten als je provider te veranderen.
 7. 7
  Houd uw telefoon correct. Mobiele telefoon antennes zijn ontworpen om een ​​signaal naar buiten uitsteken, loodrecht op de lange as van de antenne. Als zodanig, mobiele telefoons streven signalen in een donut-achtige vorm rond de antenne. Gewoonlijk, wanneer een mobiel rechtop wordt gehouden, is dit geen probleem. Echter, als je de telefoon vasthoudt op een vreemde manier, zoals op zijn kant of ondersteboven, je zal de werking van de antenne belemmeren. Houd uw telefoon rechtop om te garanderen dat uw telefoon kan uw provider signaal "zien". Op de meeste nieuwere telefoons van de antenne bevindt zich aan de onderkant van de telefoon, dus als je ervaart signaal problemen op een nieuwere telefoon om te draaien zal uw signaal te versterken.
 8. 8
  Host een cel plaats. Dit kan enige tijd duren, maar waar mobiele telefoon ontvangst is onvoldoende eigenaren kunnen hosten kleincellige sites op hun eigenschappen voor grote draadloze carriers. 3 partijen met Wireless Revenue programma kunt u uw woning in aanmerking te komen inschrijven. Dan wanneer er drager interesse in het gebied dat u zult op de korte lijst van plaatsen die ze kiezen en zal een optimale dekking te hebben. Ze kunnen zelfs betalen uw telefoonrekening.
 9. 9
  Gebruik wi-fi als uw mobiele telefoon signaal. Bellen en verbinding te maken met internet vanaf je telefoon als je normaal zou doen. Als uw mobiele telefoon ondersteunt UMA, kunt u de Wi-Fi gebruiken als uw mobiele telefoon signaal waar je geen GSM-signaal dekking of gebieden te krijgen met een slechte dekking. Niet alle apparaten en dragers ondersteunen UMA gesprekken. Er zijn een aantal blackberry en androïden en enkele andere telefoons die ondersteuning bieden.

Tips

 • Draadloze signaal booster U kunt ook uw mobiele telefoon signaal te versterken door gebruik te maken van een niet-elektrische, draadloze mobiele signaalversterker.
 • Levensduur van de batterij Wanneer een telefoon een goed signaal niet kan vinden, het zoekt. De telefoon maakt gebruik van een veel macht om dit te doen, dat is de reden waarom het hebben van slecht signaal zal uw batterij drain. Degenen die zijn vergeten hun telefoon uit te schakelen in een vliegtuig te begrijpen dit goed. Als je een mobiele telefoon gebouw repeater, zult u merken dat uw batterij eeuwig lijkt te duren, want het heeft nooit te zoeken naar een signaal, het heeft altijd de best mogelijke ene beschikbaar.
 • Als al het andere faalt, schakel uw serviceprovider.
 • Weer: Arid, hoge luchtvochtigheid en bliksem kunnen allemaal leiden tot een vermindering van de cel signaal. Als het weer droog is uw enige optie kan zijn Rain dance.
 • Auto versterkers Als u uw mobiele telefoon ontvangst boost in je auto, zal u een mobiel signaal booster met een 12v of een adapter voor de sigarettenaansteker nodig.

Waarschuwingen

 • Vermijd oplossingen die een 5€ (of even goedkoop) patch je stok op of in je telefoon te betrekken. Deze zijn altijd nutteloos en zal niet verbeteren van uw mobiele receptie. Deze zijn meestal zogenaamde interne Cell Phone Boosters, maar zijn niets meer dan een verspilling van geld. (Wat bewijsmateriaal verkregen door het onderzoek door middel van non-profits anders doet vermoeden. Maar nogmaals, waarom zou je niet de fabrikanten bellen alleen onder hen?)