Wkunl

Hoe kan ik een facebook account te deactiveren

Ben je klaar om facebook Quit, maar wil niet uw Facebook-account permanent verwijderen? "Uitschakeling" kunt u al uw Facebook-informatie te verbergen alsof je moest stoppen met de site, maar je zult nog steeds in staat om uw account terug te schakelen met al uw vrienden en informatie als je wilt.

Stappen

Hoe kan ik een facebook account te deactiveren. Komen op de pagina die u zal vragen, "weet je zeker dat je je account wilt uitschakelen?".
Hoe kan ik een facebook account te deactiveren. Komen op de pagina die u zal vragen, "weet je zeker dat je je account wilt uitschakelen?".
 1. 1
  Log in op facebook. In de rechterbovenhoek op uw homepage, klikt u op de pijl omlaag. Klik vervolgens op 'Accountinstellingen'. Aan de linkerkant van het scherm, klikt u op 'Beveiliging'. Scroll naar beneden en klik op 'Account deactiveren ".
 2. 2
  Komen op de pagina die u zal vragen, "weet je zeker dat je je account wilt uitschakelen?" U ziet een groep van je vrienden verschijnen in zeer grote foto's, verleiden u te blijven.
  Bevestig dat u zeker weet door te klikken op de juiste knop.
 3. 3
  Vink het vakje aan Beschrijf waarom u deactiveren.
 4. 4
  Vul in het tekstvak om "nader toe te lichten" (optioneel).
 5. 5
  Vink het vakje voor "e-mail opt out." Door dit te doen kunt u zich afmelden voor het ontvangen van toekomstige e-mails van Facebook. Als u niet deze optie selecteert, kan je vrienden nog steeds nodigen u uit om gebeurtenissen, taggen u in foto's of vragen u om groepen aan te sluiten. Opting out voorkomt dat ze sturen mails en notificaties meer.
 6. 6
  Druk op de "deactiveren" knop. Je account zal nu "verborgen" van andere kijkers op Facebook. Toch zal je nog steeds de mogelijkheid van re-activeren van uw account op elk gewenst moment.

Tips

 • Deactiveren van een account is verschillend van het permanent verwijderen van een account. Om een ​​account te verwijderen, moet u zoeken naar de optie in het helpcentrum van de site door te typen in "delete account." Eenmaal verwijderd, zal Facebook wacht 14 dagen voor permanent verwijderen van je profiel.
 • U kunt ook uw account te deactiveren op je iPhone via Facebook apps.
 • Wanneer u deactiveren, alle van de informatie op uw profiel wordt opgeslagen voor het geval u wenst terug te keren.

Waarschuwingen

 • Zelfs als u uw account te deactiveren, kunnen toepassingen van derden of sites in staat zijn om uw informatie te activeren. Bijvoorbeeld, als je omgedraaid creditcardgegevens op Facebook om virtuele cadeaus kopen of andere aankopen, wordt die informatie bewaard door de site. De enige manier om permanent te verwijderen is door het verwijderen van uw account.
 • Wanneer u deactiveren, je berichten op muren vrienden 'blijven. Echter, uw naam verschijnt klikbaar in tekst. Foto's, status updates en andere informatie met betrekking tot uw pagina worden genomen naar beneden en uw gebruikersaccount is genomen uit de communautaire pagina.