Wkunl

Hoe om jezelf te beschermen bij het gebruik van een mobiele telefoon

De Wereld Gezondheids Organisatie heeft op 31 mei 2011 bekend dat mobiele telefoons mogelijk kanker kunnen veroorzaken en als gevolg daarvan, hebben opgesomd mobiele telefoons als een "carcinogeen gevaar", in dezelfde categorie met lood en uitlaatgassen van de motor. De peer-reviewed studie bestaande uit 31 wetenschappers uit 14 verschillende landen aanwijzingen gevonden voor een toename van sommige hersentumoren (glioma en akoestische neuroma), kankers die een tijdje duren om te ontwikkelen en de wetenschappers vrezen dat de lange-termijn gebruik kan leiden tot meer van deze soorten kanker.

Mobiele telefoons communiceren gebruikmakend van signalen in de magnetron spectrum. De onzichtbare stroom van RF (radio frequentie) signalen dringen ons lichaam als het apparaat dicht wordt gehouden, en zo goed als de lange termijn potentieel voor kanker, is er ook de mogelijkheid om cognitieve geheugenfuncties invloed en desoriëntatie en duizeligheid veroorzaken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het gebruik van uw mobiele telefoon.

Stappen

Hoe om jezelf te beschermen bij het gebruik van een mobiele telefoon. De balans van de veiligheid en gemak.
Hoe om jezelf te beschermen bij het gebruik van een mobiele telefoon. De balans van de veiligheid en gemak.
 1. 1
  De balans van de veiligheid en gemak. Terwijl er voldoende studies die aantonen dat er bijwerkingen aan mobiele telefoon gebruik kan zijn geweest, zijn er veel studies weerleggen de gezondheidseffecten geweest, waardoor er een grote mate van onzekerheid en onbegrip. Het is de menselijke natuur te houden met iets dat werkt voor ons, tenzij bewezen gevaarlijk, dus deze onzekerheid heeft gewerkt in het voordeel van voortgezette, toegenomen gebruik van mobiele telefoons. Begrijpelijk ook - mobiele telefoons zijn handig, ze laten je mensen snel vinden, waar dan ook zaken te doen, en in contact te blijven over de hele wereld. Echter, ze zijn ook een "massale menselijk experiment", met meer dan 2-4000000000 mensen in de wereld ervaart 70 tot 80 procent van de energie van de mobiele telefoon van het penetreren van de schedel, met onbekende resultaten op lange termijn. Bij het afwegen van deze handige tool met de twijfelachtige gevolgen voor de gezondheid, wil je dit risico te nemen met uw gezondheid? Kiezen om het zekere voor het onzekere en het nemen van maatregelen om de blootstelling aan radiofrequentie (RF)-uitstoot van uw mobiele telefoon te verminderen is een goede preventieve gezondheidszorg actie waarover je controle hebt.
 2. 2
  Keer terug naar het snoer telefoon of land-line telefoon. Probeer het nemen van de meeste van uw gesprekken met de "ouderwetse" manier van een telefoon in het stopcontact. Als je van pacing als je praat, krijg je een langere kabel. Op zijn minst een grote inspanning om gesprekken die u weet zal een lange tijd duren op een vaste telefoon voor uw dag-tot-dag communicatie nemen.
  • Niet vervangen door het met een draadloze telefoon voor lange gesprekken. Deze hebben hun eigen twijfelachtige gezondheidseffecten. Bijvoorbeeld, digitale draadloze telefoons uitstralen voortdurend, zelfs als ze niet in gebruik zijn.
 3. 3
  Beperk de lengte van uw gesprekken op uw mobiele telefoon. Langdurig langdurig gebruik van verhoogt uw blootstelling aan de uitgestraalde signalen van uw apparaat, zelfs een twee minuten gesprek is aangetoond dat het de natuurlijke elektrische activiteit van uw hersenen daarna veranderen voor maximaal een uur. Door het verminderen van de hoeveelheid tijd doorgebracht van de mobiele telefoon en door degraderen aan gebruik in noodgevallen, kunt u uw blootstelling te verminderen. Zet het uit en bewaar het in een draagtas, weg van uw lichaam, maar handig moet je nodig hebt om het te gebruiken.
 4. 4
  Gebruik een handsfree apparaat of een draadloze headset om de afstand tussen de telefoon en uw hoofd verhogen. De beste aanpak voor het gebruik van een mobiele telefoon om de afstand tussen u en de stralende telefoon te creëren. Bij het ​​spreken, plaatst u de telefoon op de speaker. De speakerphone optie is een goede, omdat het stelt u in staat om de telefoon weg te houden van u als u spreekt.
  • Gebruik sms'en vaker dan praten met de mobiele telefoon uit de buurt van het hoofd te houden. Maar ook moet worden tot een minimum beperkt. En houd de mobiele telefoon uit de buurt van uw lichaam, terwijl e-mailen of sms'en.
  • Houd de telefoon uit de buurt van je tijdens het bellen te verbinden. Telefoons gebruik meer straling tijdens de verbinding tijd, dus gewoon kijken naar het scherm en verplaats de telefoon om te luisteren als je zeker weet dat de verbinding is opgetreden.
 5. 5
  Blijf steeds bij het ​​gebruik van een mobiele telefoon. Als je blijven bewegen rond met het, is meer straling uitgezonden omdat de telefoon moet spoor van jullie houden. Dit omvat het lopen en het zijn in een voertuig, als je beweegt, de telefoon blijft scannen te houden met de veranderingen in positie.
 6. 6
  Schakel de mobiele telefoon uit wanneer deze niet in gebruik is. Een mobiele telefoon die zich in de standby-modus is nog steeds straling afgeeft. Als het uit is, dit ophoudt. Draag de mobiele telefoon naast je lichaam, in plaats daarvan, houd het in een zak. Dit is vooral belangrijk als u gewend zijn geraakt aan het dragen van het in een zak naast uw lies; onderzoek heeft aangetoond dat mannen met mobiele telefoons naast hun lies hebben tot een 30 procent reductie in het aantal zaadcellen. Houd het uit de buurt van alle vitale organen (hart, lever, etc.).
 7. 7
  Overweeg ofwel niet geven van mobiele telefoons aan kinderen of beperken van het gebruik ervan aan de omstandigheden. Houd in gedachten dat kinderen gevoeliger zijn voor de straling van de mobiele telefoon. Hun schedels zijn dunner en hun hersenen zijn minder ontwikkeld. Aangezien zij groeien, de cellen verdelen in een veel sneller, waardoor de invloed van straling veel erger kan worden.
 8. 8
  Kijk voor producten die zijn ontworpen om u te beschermen als een mobiele telefoon gebruiker. Er zijn verschillende apparaten op de markt aanbieden van hun eigen vorderingen. Lees de informatie bij de producten en beslissen wat waarschijnlijk het beste werkt voor jou. Enkele mogelijkheden zijn:
  • Een mobiele telefoon EMF beveiliging. Dit zijn kleine chips of knop die wordt gehecht aan de telefoon verminderen van de impact van de zender signalen.
  • Een screen soort schild. Dit is een scherm geplaatst over luistergedeelte van de telefoon.
 9. 9
  De aanschaf van een mobiele telefoon die tarieven zo laag mogelijk op de schaal van stralingsemissies. Sommige mobiele telefoons zijn zeker beter dan anderen op deze schaal, om zo een, stemmen met uw aankoop kracht en laat mobiele telefoon bedrijven weten dat minder straling is wat consumenten vragen.
  • U kunt trainen de snelheid van radiofrequentie wordt geabsorbeerd door het lichaam door het controleren van de Specific Absorption Rate (SAR) voor uw merk telefoon op de FCC-website VS hier: http://transition.fcc.gov/cgb/sar/. Klik op de merknamen om te zien hoe uw bestaande telefoon stapelt zich op.
  • De minder chique telefoon, hoe minder energie het nodig heeft om te draaien, en de minder straling wordt u blootgesteld aan. Het klinkt misschien teleurstellend als je gewend bent aan het spelen op je telefoon een stuk, maar dat is wat laptops, draagbare spelcomputers en iPads zijn voor!

Tips

 • Houd de mobiele telefoon uit je slaapkamer en ontspannende ruimtes. Zet het uit heb je toch bij je hebt tijdens het slapen, zoals reizen en verblijven in motelkamers.
 • Mobiele telefoons zijn ook bekend als mobiele telefoons.
 • Hoewel moeilijker omdat dit gaat om uw onroerend goed en de keuzes van de planning autoriteiten, probeer niet te leven in de buurt van GSM-zender torens. Er is veel bewijs van de schade aan de gezondheid als gevolg van deze torens.
 • Symptomen van wordt gemaakt onwel door gebruik van uw mobiele telefoon kunnen zijn: duizeligheid, lichte verwardheid, zich versuft, een sensatie die naar beneden je gezicht van je oor naar je nek. Luister naar je lichaam, als je vermoedt dat er een verband tussen het gevoel uit balans of zelfs onwel na het gebruik van een mobiele telefoon, de controle door de uitvoering van een aantal van de bovenstaande suggesties om uw RF-blootstelling te beperken.

Waarschuwingen

 • Als u besluit te ontdoen van uw mobiele telefoon om het te veranderen naar een met een lagere straling of om te stoppen met behulp van een voor allen, heb het goed gerecycled in plaats van door te geven aan iemand anders.
 • Heb oproepen niet te maken wanneer het signaal zwak is. De zwakker het signaal, hoe harder de telefoon moet werken om een ​​verbinding te maken, waardoor meer uitstoten energie.
 • Onderzoek dat de veiligheid richtlijnen ontwikkeld voor RF-emissies (radiofrequentie-emissies) kan niet uitsluiten dat de mogelijkheid van de telefoon RF veroorzaken hoofd tumoren na 10 tot 20 jaar van gebruik. Als zodanig, het vinden van een van beide manier zal nog enige tijd duren, maar in de tussentijd, de aanneming van een voorzichtige benadering van de mobiele telefoon gebruik is goed voor je gezondheid.
 • Gebruik geen mobiele telefoon tijdens het rijden. Het is een zeer gevaarlijke afleiding dat ongevallen, letsel en dood veroorzaakt.
 • Vermijd het gebruik van een mobiele telefoon als ze ziek of zwanger. Ziekte kan uw vermogen om te gaan met de straling te verminderen, terwijl een baby in de baarmoeder zou kunnen worden beïnvloed door de straling.
 • De reguliere bedrade headset die wordt geleverd met de telefoon is aangetoond dat de straling te intensiveren in de gehoorgang. Gebruik het niet! Gebruik een draadloze headset in plaats daarvan.
 • Heb oproepen niet maken als je opgesloten in metalen, zoals in de auto of een lift. Het metaal zorgt ervoor dat de straling terug te reflecteren op alle inzittenden (de kooi van Faraday effect).

Dingen die je nodig hebt

 • Draadloze headset
 • Mobiele telefoon schilden
 • Herinneringen aan jezelf om je te helpen veranderen huidige mobiele telefoon gewoonten
 • Meer vaste telefoons (lange snoeren indien nodig, plus banden voor de koorden om ze te houden uit de weg wanneer deze niet in gebruik)