Wkunl

Hoe maak je een simpele schaduw met behulp van photoshop cs3 creëren

Een schaduw toevoegen aan een afbeelding kan een dramatisch effect te creëren, vooral als je experimenteren met camerahoeken. Dit artikel zal uitleggen hoe je een eenvoudige schaduw in Photoshop CS3 te creëren.

Stappen

Hoe maak je een simpele schaduw met behulp van photoshop cs3 creëren. Dupliceer de afbeelding laag.
Hoe maak je een simpele schaduw met behulp van photoshop cs3 creëren. Dupliceer de afbeelding laag.
 1. 1
  Open je plaatje. Zorg ervoor dat uw afbeelding en is uitgesneden op een transparante laag. Noem de huidige laag naar uw wens. Laat voldoende ruimte voor de beoogde schaduw.
 2. 2
  Dupliceer de afbeelding laag. Open een nieuwe laag, verandert de kleur naar wit, en sleep de laag onder de afbeelding laag. Hernoem de laag kopie naar "schaduw".
 3. 3
  Zet de voorgrondkleur op zwart. Vul de kopie van de afbeelding laag door op de CTRL, Shift en Delete toetsen. Ga naar Filters - Vervagen - Gaussiaanse vervaging en zet de vervaging rond drie of vijf.
 4. 4
  Vervormen de schaduw. Kijk om te zien of de schaduw laag actief is en druk op CTRL en T tegelijk. Je zal een selectiekader met 8 kleine vierkantjes zien; zien waar het licht is het raken van je imago en verplaatsen de pijlen naar de juiste plaatsen. Warp het omsluitende kader door op CTRL en klikken op de pleinen. Verplaats de schaduw te mooi passen bij het beeld. Als je klaar bent, druk op enter of druk toe te passen.
 5. 5
  Activeer de schaduw laag en zet de dekking lager zodat het grijzig wordt, ongeveer 70-80% is goed. Kopieer nu de schaduw laag.
 6. 6
  Activeer de kopie van de schaduw laag. Zet de dekking van deze laag zodat je een verloop gaat van zwart naar grijs en lichter zal zien.
 7. 7
  Het formaat van de kopie van de schaduw laag. Maak er gewoon een beetje groter dan de schaduw laag.
 8. 8
  Sla je afbeelding. Sla uw afbeelding naar PNG of om en geniet van je harde werk. Besparing met ondoorzichtigheid zal u toelaten om uw afbeelding ergens importeren.

Tips

 • Bij het instellen van de ondoorzichtigheid van de schaduw laag speel een beetje rond en kijk hoe de dekking eruit ziet tijdens het verplaatsen van de instellingen.
 • U kunt de schaduw weer vervagen nadat u de bovenstaande stappen voor een beter effect hebt voltooid.
 • U kunt de twee schaduw lagen later samenvoegen, dan vervagen ze.
 • Als je ziet iets mis is met je schaduw, of wanneer deze niet goed of niet valt waar het hoort, kunt u die stukken verwijderen met behulp van een zachte gum.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet om de witte achtergrond later te verwijderen, deze manier kunt u het beeld te importeren waar u maar wilt, zonder het hebben van een achtergrond.
 • Probeer niet te gebruiken, zal het de ondoorzichtigheid te verwijderen, en een witte achtergrond in uw afbeelding.
 • Als het project zal worden afgedrukt, opslaan in een lossless formaat zoals TIFF voor het geval u op maat op voor het printen.. Tif-bestanden zal ook alpha (opacity) kanalen te behouden zodat je schaduwen zal mengen in tijdens compositing.
 • Dit is een ruwe techniek en het zal vaak kijken gedwongen als het doel is een realistisch beeld. Deze methode zorgt voor een enkele, high-contrast schaduw die pas echt zou bestaan ​​in zeer strikte omstandigheden. Toch zal het toevoegen van een dynamische kwaliteit als het stuk wordt verondersteld te zijn abstract, zoals de getoonde voorbeeld.

Dingen die je nodig hebt

 • Photoshop CS of hoger - Photoshop CS3 wordt gebruikt in dit artikel
 • Een foto