Wkunl

Hoe kan ik een verloren mobiele telefoon te vinden

Na de eerste zinkende gevoel wanneer je je realiseert dat je je telefoon kwijt bent, is het belangrijk om snel te reageren om te zien of je het kunt halen of in ieder geval betrekking hebben op uw bases in termen van het veranderen van al uw wachtwoorden en logins.

Opmerking: Voor de iPhone-gebruikers, zie Hoe een verloren iPhone voor informatie die specifiek zijn voor alleen uw telefoon te vinden.

Stappen

Hoe kan ik een verloren mobiele telefoon te vinden. Doe eerst de voor de hand liggende.
Hoe kan ik een verloren mobiele telefoon te vinden. Doe eerst de voor de hand liggende.
 1. 1
  Blijf kalm. Of je denkt dat je het hebt misplaatst of actief hebben meegemaakt iemand vegen het van je, raak niet in paniek, omdat het hoofd koel zal ervoor zorgen dat u eerst de juiste dingen doen.
 2. 2
  Doe eerst de voor de hand liggende. Als je je telefoon hebt verloren als gevolg van even vergeten waar u het laatst zet het neer, noem het. Gebruik een vriend mobiele telefoon of een vaste lijn naar uw telefoon bellen. Als uw telefoon is vlakbij, je hoort het en kan het op te halen. Als alternatief, misschien iemand zal beantwoorden en kan u vertellen waar het is. Uiteraard zal dit alleen werken als uw telefoon voldoende is opgeladen.
  • Als je je handen niet kunt krijgen op een andere telefoon, probeer te bellen vanaf uw computer met behulp van een programma zoals Gmail of Skype.
 3. 3
  Als je denkt dat je net hebt misplaatst, doe een snelle zoektocht in de hand liggende gebieden.
  • Als je het soort om stapels papier hebben, kijk onder hen! Slanke mobiele telefoons kan eenvoudig glijden onder stapels papier.
  • Controleer de achterkant van waar je hebt die dag gezeten. Elke stoel die zorgt voor inslikken van objecten is een potentiële plaats vinden.
  • Controleer onder stoelen, een telefoon kan eenvoudig glijden uit je tas of broekzak onder een autostoel.
  • Vraag of iemand in uw familie of vriendenkring heeft gezien - of geleend - je telefoon. Het is de moeite waard te vragen, want je weet maar nooit!
  • Controleer onder je bed en in de badkamer. De telefoon zou hebben gleed uit een zak toen je het krijgen veranderd, of je zou kunnen hebben verstrooid liet het op het badkamermeubel.
  • Check in voor de hand liggende plaatsen ook, zoals waar je de telefoon worden opgeladen of wanneer het huishouden houdt alle telefoons in een zwembad te zetten. Soms heb je niet dingen te zien voor het kijken als je het gevoel bezorgd. Dubbel te controleren of de telefoon zit meestal met soortgelijke gekleurde gadgets, zoals u kunt gewoon het gemist hebben.
 4. 4
  Stuur een SMS-bericht naar uw vermiste telefoon. Dit zal toestaan ​​dat iemand die misschien toegang tot uw telefoon moet weten dat het verloren gaat. Het bericht kon zeggen "Help! Verloor ik deze telefoon. Als u het bel 555-2343. Karma punten zal je beloning zijn."
 5. 5
  Annuleer uw wachtwoorden en logins. De snelheid waarmee je nodig hebt om dit en de omvang van het te doen zal afhangen van hoeveel u uw telefoon gebruiken voor online interactie. Voor sommigen kan dit zeer weinig te zijn, terwijl het voor anderen, zou het een enorme taak zijn. Als je bang bent dat de telefoon zich in andermans handen, hoe sneller je dit doet, hoe beter, zoals diefstal van identiteit is een ernstige, wijdverspreide probleem. Het is beter om de tijd te nemen om uw wachtwoorden en logins te lossen voordat fysiek jacht verder weg voor uw telefoon, simpelweg omdat je zult snel wennen aan nieuwe wachtwoorden, zelfs als uw telefoon geen opduiken, maar je zult het veel moeilijker vinden om het ongedaan te maken beschadiging van een gestolen telefoon die iemand om uw wachtwoorden misbruiken toegestaan.
  • Omgaan met financiële en persoonlijke informatie uit de eerste, zoals bankrekeningen, Facebook en Twitter logins, enz., dan is elke bredere informatie, zoals online sites die u zelden inloggen.
  • Contact opnemen met de telefoonmaatschappij met uw SIM-gegevens, om de rekening gesloten en advies krijgen. Als je een telefoon die wordt betaald door het gebruik in plaats van prepaid, en je kunt het niet vinden binnen 2 uur, is het meestal een beter idee om uw telefoon bedrijf onmiddellijk te bellen en hen te vertellen om je telefoon uit te schakelen. Als iemand uw telefoon is gestolen, zal dit voorkomen dat ze rekken tot een ton van de minuten op uw kosten.
  • Als je een iPhone hebt, gebruik "Find My iPhone" of "GadgetTrak". Voor Android-gebruikers, gebruikt "Where's My Droid" of "Lookout" (elke behoefte aan vooraf geïnstalleerd zijn). Deze programma's kunnen zowel contact-en afvegen van gegevens op afstand. Als u nog niet voorgeïnstalleerd zoals apps, blijf in beweging door middel van de login en het paswoord wijzigingen handmatig online of met behulp van telefoon van een vriend. Of kunnen sommige apps, zoals de Android Plan B, op afstand worden geïnstalleerd vanaf een PC, op voorwaarde dat je betaald.
 6. 6
  Keer op uw recente stappen. Nadat u heeft gezocht uw persoonlijke gebieden, zoals uw huis, uw auto en uw kantoor, denken waar anders u het zou hebben verlaten. Misschien liet je op de bus? Of misschien in een restaurant? Als je sport spelen waren of uit te werken, heb je het achter in een sportschool locker of niet om het halen van de bank met al je andere spullen? Denk aan alle plaatsen die je hebt bezocht sinds vorige waarneming uw telefoon en probeer samen stuk.
 7. 7
  Bel de plaatsen waar je geweest zijn en de mensen die je zijn geweest met sinds de laatste onthouden hebben van uw telefoon. Het vinden van de telefoon is deze inspanning en potentiële verlegenheid waard.
  • Kleine bedrijven retailers en dienstverleners plaatst vaak verloren voorwerpen in een veilige plaats alvorens het naar een verloren en gevonden gebied in verband met hun winkel, of bij de politie, simpelweg omdat ze niet de tijd hebt tot de winkel sluit. Het is de moeite waard eerst te vragen hen rechtstreeks, omdat ze nog steeds kunnen houden van uw telefoon.
 8. 8
  Meld het. Bezoek het politiebureau. Verloren telefoons worden vaak gedraaid in en liet opgeëiste omdat mensen ervan uitgaan dat niemand zou zo vriendelijk hen te hebben ingeleverd zijn geweest! Bovendien, als je slim genoeg om verzekering te krijgen over je dure smartphone zijn geweest, zal uw verzekeringsmaatschappij wil een politierapport. Sommige telefoonmaatschappijen kan ook een proces-verbaal in om uw account te deactiveren vereist.
 9. 9
  Leer van je verlies. Als u nog niet hebt een nuttig app geïnstalleerd om uw verloren telefoon te lokaliseren, dus zodra je hebt je telefoon terug of op uw nieuwe telefoon. Ook nadenken over hoe veilig uw gebruik van wachtwoorden is - of je misschien nodig hebt om ze te upgraden naar harder wachtwoorden, of ze veranderen vaker en verminderen hoeveel dingen wachtwoord toegang via uw telefoon nodig. Aan het eind van de dag, gebruik maken van de ervaring om toekomstige behandeling van uw telefoon te beschermen.

Tips

 • Altijd toegangscode te beschermen als je kunt je telefoon.
 • Als je een iPhone, altijd downloaden van de app 'Find My iPhone'. Het laat zien waar uw telefoon is op Google Maps en u in staat om uw telefoon te vergrendelen, uw gegevens te wissen en een bericht te sturen naar je lockscreen zal zijn.
 • Nog voordat de telefoon is verloren, leer haar unieke code. Om dat te doen op de volgende knoppen op je telefoon toetsenbord of paneel: * # 06 #
  • Bewaar de informatie op een beveiligde plaats op de dag dat de telefoon ontbreekt.
 • Houd uw contactgegevens op het startscherm van de telefoon. Dit kan helpen bij een eerlijke vinder krijgt greep van uw telefoon en wil gewoon om het terug aan jou. Maak duidelijk je zult doen het verzamelen / te betalen voor zijn terugkeer, om eventuele die zij zou kunnen hebben over het betalen voor reizen naar u of deze te verzenden naar u terug te verlichten. Bijvoorbeeld: ". Ellie, ellie (a) Pmail com, ik zal ph als fnd te verzamelen." Steek uw huisadres in de telefoon, waar dan ook; veilig te blijven door alleen het geven van essentiële herstel details.
 • BACKUP uw telefoon met behulp van een van de vele stappen op Google. Als er niets anders backup van je contacten.

Waarschuwingen

 • Het kan heel frustrerend zijn, verontrustend en schokkend om een ​​telefoon te verliezen. Vergeet echter niet dat het is gewoon een telefoon en je kunt leven zonder, tenminste voor een beetje. Veel belangrijker is het bijhouden van een helder hoofd en ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en financiële informatie veilig blijft.

Dingen die je nodig hebt

 • Online toegang
 • Telefoon of vaste lijn vriend
 • Politiebureau