Wkunl

Hoe om games hacken met een lage of geen bescherming hack met cheat engine

Als je nieuw bent in een spel bent en niet weet hoe je een hoop geld in een videogame te krijgen, cheatengine is een enorme hulp. Zoals cocaïne of crystal meth voor uw computer; cheatengine is de makkelijkste manier om gelukkig te zijn op je spel!

Stappen

Hoe om games hacken met een lage of geen bescherming hack met cheat engine. Download cheatengine op en als dat niet werkt, zoek het op www.
Hoe om games hacken met een lage of geen bescherming hack met cheat engine. Download cheatengine op en als dat niet werkt, zoek het op www.
 1. 1
  Download cheatengine op en als dat niet werkt, zoek het op www. Google.com.
 2. 2
  Eenmaal gedownload, opent een spel. Bij voorkeur niet een online spel zoals "RuneScape". Het is niet mogelijk om online games zoals RuneScape gebruik van deze methode hacken omdat het niet een client side game, de applet is in directe communicatie met de servers die de informatie opslaat en je kunt niet alleen gegevens van de servers te bewerken door het veranderen van de geheugen op uw computer.
 3. 3
  Klik op "mijn computer" en klik op "venster lijst" op de bodem en in het "venster lijst," zoeken naar het spel dat je zoekt en dubbelklik.
  • Voorbeeld: Ik heb 750€ en ik wil het 74626870 maken€ Ik voer "750€" (NB: Als het flash 7 of 8 vermenigvuldig je de waarde van 8) in het tekstvak dat de waarde zegt op bovenkant en "hex" next aan.
 4. 4
  Wanneer u in hoeveel je op dit moment hebt, klikt u op eerste scan.
 5. 5
  Wanneer u veel adressen, besteden 5€ of een lage hoeveelheid en voer "999", bijvoorbeeld in "voert u het nieuwe bedrag." Je moet over een lage hoeveelheid adressen. Selecteer ze allemaal, of, indien er slechts een, selecteer deze.
 6. 6
  Wanneer het in het vak hieronder, klik op waarde en de waarde te veranderen om hoezeer je wilt.
  • Optioneel: Klik op "bevriezen" en het zal het nummer bevriezen. Dus, als ik 74626870€ en ik klik bevriezen en ik iets kopen voor 74626870€ Ik zou nog steeds 74626870€. Wees gewaarschuwd dat dit niet echt bevriest de waarde. Cheatengine stelt alleen de waarde voor het nummer dat u het vroor aan over en voorbij. Dus als je (bijvoorbeeld) verliest al je gezondheid in een keer in een spel het spel kunnen werken dat je gestorven voordat cheatengine uw gezondheid kunt instellen terug naar wat je het vroor op. Om daadwerkelijk te bevriezen van de waarde zal meer geavanceerde stappen vereisen.

Tips

 • Als je problemen hebt, zoek op YouTube: ". Hoe Hack [Naam van het spel]"
 • Probeer het gebruik van deze op games die zijn een beetje minder geavanceerde.
 • Wanneer u deze methode gebruikt op flash games zoals MotherLoad, moet u zoeken naar alles keer acht. Bijvoorbeeld, ik heb honderd MotherLoad dollar keer acht gelijken achthonderd, dus ik voer achthonderd in plaats van honderd. Dit heeft te maken met de manier waarop flash games slaan binaire getallen.
 • U kunt dit doen voor alles dat je meer dan een keer kan hebben, zoals een zwaard, of zoiets.
 • Dit werkt ook voor games je hebt op een schijf! Zoals Might and Magic IV.

Waarschuwingen

 • Geheugen Bewerken is niet illegaal omdat het geheugen op uw computer is uw individuele woning.
 • Games zoals DragonFable kan detecteren hacken omdat wanneer een script wordt bewerkt, het toont het aan de SuperComputer. Software moet repareren worden ontdekt of iets. Dit is de basis hacken, niet gevorderd.
 • Voor Runescape, kunt u permanent gebanned voor het gebruik van 3rd party software. Een goede tip is dat je weg te blijven van de drukte en probeert te hacken vanaf daar.
  • Heb je ooit de pakketten verzonden en ontvangen aan de goede kant?
   • Het is niet mogelijk om te bewerken pakketten van Rune Scape. De RS-server "ping's" computer ongeveer elke seconde met een pakket vergelijking. Als de bounce back niet samenvalt met de bounce, krijg je opgestart vanaf de server.

Dingen die je nodig hebt

 • Cheat engine / Geheugen editor