Wkunl

Hoe het leven van een ipad batterij te verlengen

gebruik zal resulteren in een kortere levensduur van de batterij.]] Net als met een of, de levensduur van uw iPad batterij zal korter zijn bij intensief gebruik zijn. Echter, er zijn een aantal maatregelen die u kunt nemen om uw apparaat te houden en actief voor uren plezier, en dit artikel wordt uitgelegd wat u kunt doen om de levensduur van de batterij te verlengen.

Stappen

Hoe het leven van een ipad batterij te verlengen. Schakel-en mobiele data (iPad + 3g) instellingen.
Hoe het leven van een ipad batterij te verlengen. Schakel-en mobiele data (iPad + 3g) instellingen.
 1. 1
  Schakel-en mobiele data (iPad + 3g) instellingen. Uw iPad riool batterij bij het zoeken naar en een poging om verbinding te maken met de dichtstbijzijnde Wi-Fi-of mobiel netwerk toren, dus als je niet van plan bent over het gebruik van Safari of apps die deze functies vereisen, sluit ze af.
  • Ga naar "Instellingen", "WiFi-optie" of "Cellular", en tik op de schakelaar.
 2. 2
  Schakel of verlaag de timing voor data ophalen. Gegevens die regelmatig worden bijgewerkt zijn e-mailberichten en RSS-feed.
  • Ga naar "Instellingen". Tik op 'Mail, Contacten, Agenda' en ga naar 'Nieuwe gegevens'. Tik op 'Handmatig'.
  • Afwisselend, tikt "per uur" aan het ophalen interval verlengen.
 3. 3
  Schakel de push-notificaties. Het nut van deze stap is afhankelijk van hoeveel e-mails of IM + je meestal te ontvangen, als je veel, deze stap is waarschijnlijk de moeite waard het gebruik, want dit kan de batterij uitputten.
  • Ga naar 'Instellingen', 'Mail, Contacten, Agenda "en" Nieuwe gegevens ". Schakel Push.
 4. 4
  Toon van de helderheid. Het spreekt voor zich dat hoe helderder het scherm, des te meer energie je iPad verbruikt. Verlaag de helderheid van een instelling die er goed uitziet.
  • Ga naar "Instellingen", vervolgens "Brightness & Behang"..
  • Selecteer "Auto Brightness", waarmee de iPad om de helderheid aan te passen, afhankelijk van de helderheid van uw locatie, of
  • Sleep de schuifregelaar naar links om de standaard helderheid van het scherm te verlagen. 25 tot 30 procent helderheid zou voldoende moeten zijn voor gebruik overdag zijn, en voor de meeste mensen, zou ook moeten werken voor 's nachts.
 5. 5
  Uitschakelen locatiediensten. Actief gebruik van kaarten en andere locatie-diensten zal levensduur van de batterij drain. Als links op, Maps werkt continu, iets dat je niet nodig hebt aftappen van uw batterij.
 6. 6
  Vermijd veelvuldig gebruik van 3D-of grafische zware apps. Tuurlijk, BrickBreaker HD ziet er geweldig uit in high-definition, maar spelen voor langere tijd riool levensduur van de batterij als een slang.
 7. 7
  Schakel de vliegtuigmodus als je een iPad + 3g. Het blokkeert alle van de iPad draadloze signalen en zal levensduur van de batterij te verhogen. In gebieden waar 3G is fragmentarisch of zwak is, kan dit de batterij nog meer afvoer, dus het is een heel goed idee om het uit te zetten in een dergelijke situatie.
 8. 8
  Houd de iPad uit de buurt van extreme temperaturen. Extreem hoge of lage temperaturen kan de levensduur van de batterij afnemen. Houd de iPad omgeving tussen 32 º C en 95 º F (0 º C en 35 º C).
  • Wees voorzichtig met het gebruik van een iPad geval bij het opladen van de batterij, dit kan voldoende ventilatie te voorkomen, het verhogen van de temperatuur van de iPad en mogelijk de accu (opladen releases warmte) te beschadigen.
 9. 9
  Houd uw software up-to-date te allen tijde. Apple raadt regelmatig updaten omdat ingenieurs op zoek naar nieuwe manieren om de prestaties van de batterij te optimaliseren en als ze geen manieren vinden, ze gaan deze op via software-updates.
 10. 10
  Schakel de functie voor automatische vergrendeling. Dit betekent dat het scherm van uw iPad uit zal schakelen na een bepaalde periode van tijd als links inactief. Het schakelt zichzelf niet uit de iPad, alleen het scherm.
  • Ga naar 'Instellingen', 'Algemeen' en tik op 'Auto-Lock ". Stel het interval voor een korte tijd, zoals een minuut.

Tips

 • In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, het afsluiten van de iPad wanneer deze niet in gebruik is en weer aan te zetten als je dat doet zal vaker wel dan niet, vooral in korte tijd, afval levensduur van de batterij als gevolg van de energie van de iPad neemt proberen te starten / stilgelegd.
 • Het opladen van batterijen in een warme omgeving vermindert de hoeveelheid lading van de accu's aanvaard en verlaagt de spanning die de batterijen zijn opgeladen om. Dus geld van uw iPad op een koele plek om de maximale lading krijgen om mee te beginnen.
 • Herhaaldelijk aftappen van uw batterij volledig (een zogenaamde "deep discharge") kan de levensduur van de batterij verkorten. Dus, als u uw iPad gebruiken totdat de batterij leeg raakt, zul je meer gebruik van uw iPad op deze bijzondere lading bereiken, maar je zal het aantal keren dat u de accu van uw iPad te laden verminderen. (De meeste lithium-batterijen kunnen worden opgeladen ongeveer 500 keer. Als u een zware iPad gebruiker, dat zou kunnen zijn minder dan twee jaar of zo.)
 • Opladen altijd uw apparaat voor vertrek naar huis, vooral op lange reizen. Breng de lader met je als je gaat weg 's nachts, of voor een langere periode van tijd. Terwijl de iPad batterij is het gebouw te duren tot 10 uur, zal veelvuldig gebruik deze tijd drastisch te verkorten.
 • Apple stelt dat de normale levensduur van de batterij voor het surfen op het internet met behulp van WiFi, het afspelen van muziek of het bekijken van video's is tot 10 uur, tijdens het surfen op het internet via een 3G-netwerk zou moeten oplopen tot ongeveer 9 uur.
 • Voer een maandelijkse batterij kalibreren. Afvoer van de batterij volledig en laad deze daarna 100 procent.
 • Begrijp het verschil tussen de levensduur van de batterij en de batterij levensduur. Levensduur van de batterij verwijst naar de tijd voordat een batterij moet opladen, batterij levensduur verwijst naar de tijd van een batterij duurt voordat deze moet worden vervangen.

Dingen die je nodig hebt

 • iPad
 • Apple lader
 • 3G op iPad