Wkunl

Hoe om de batterij eliminatoren maken

Je hebt tientallen batterij-gevoede apparaten rond, sommige zo vaak dat je nodig hebt om de batterij voortdurend opladen gebruikt, en een aantal gebruikte zo zelden voorkomen dat tegen de tijd dat je ze kunt gebruiken naast de cellen zullen hebben aangetast en verwoest het ding. Zou het niet mooi zijn als je alles zou kunnen lopen van twee of drie, zonder zich zorgen te maken over al de mismatching DC-connectors, en zonder gevaar voor frituren iets omdat je het op de verkeerde AC Adapter?

Stappen

Hoe om de batterij eliminatoren maken. Zet het apparaat uit en verwijder de batterij cellen.
Hoe om de batterij eliminatoren maken. Zet het apparaat uit en verwijder de batterij cellen.
 1. 1
  Zet het apparaat uit en verwijder de batterij cellen. Opladen of juiste wijze weggooien hiervan.
 2. 2
  Gesneden in de juiste maat voor de batterij die u wilt vervangen. 1/2 "diameter plug hengel zal werken voor AA-cellen, en 1.25" pluggen voor D-cellen. Snijd de pluggen om over de lengte van de cel niet het tellen van de uitstekende (+) tip; die zal worden verstrekt met behulp van een schroef. U hoeft alleen maar twee stukken pluggen, of je nu vervanging van 2, 4 of 8 cellen.
 3. 3
  Boor een gat in het midden van het ene uiteinde, kleiner dan de schroef die je zult gebruiken.
 4. 4
  Schroef een kleine houten schroef, bij voorkeur met een kop die het meest lijkt op het positieve uiteinde van de cel, in het gat dat je net geboord. Niet draai deze nog niet.
 5. 5
  Strip de draad van de positieve (+) einde van uw voeding, en loop rond de schroef. Voor een betere aansluiting, gebruik dan een krimpcontact plaats.
 6. 6
  Draai de schroef op de draad of terminal.
 7. 7
  Herhaal de stappen voor de negatieve (-) aansluiting.
 8. 8
  Double-check uw polariteit met een meter als je er een hebt.
 9. 9
  Markeer de deuvels met rode en / of de "+" voor de positieve en de zwarte en / of "-" voor de negatieve, om gevaarlijke en kostbare verwisselingen te voorkomen!
 10. 10
  Steek de pluggen in het apparaat, met de juiste polariteit (zie Tips), en zet hem aan.

Tips

 • Voor een twee-cel apparaat, meestal de batterij uitlijning wordt ergens aangegeven bij het batterijvak. Zo niet, dan meestal de negatieve pool is een veer, en de positieve pool is een stuk plaatwerk, vlak of gevormd met een kleine uitstulping.
 • Voor 4 -, 6 - of 8-cell apparaten, kan het niet duidelijk zijn welke twee cellen verbinden met de positieve en negatieve draden in het apparaat. Zolang u geen verbinding negatief naar positief en vice-versa, is het hoogst onwaarschijnlijk dat je iets gekwetst door te proberen alle mogelijkheden, aangezien de meeste van dergelijke apparaten hebben de cellen in serie, en het aansluiten van de pluggen in de verkeerde houders gewonnen ' t sluit het circuit helemaal.
 • De sneden zijn niet kritisch. Je zult merken van de foto's die de plug bezuinigingen waren niet eens recht, maar ze werken prima toch.
 • Crimp gereedschappen, klemmen, en draad te vinden in winkels als Radio Shack, of de meeste auto-aanbod winkels.
 • AC-adapters zijn te vinden op werf verkoop, Goodwill en andere kringloopwinkels en tweedehands winkels, vaak voor een dollar of zo per stuk.

Waarschuwingen

 • Probeer dit niet met alles wat je niet kan veroorloven om te verliezen. Fouten kunnen gebeuren, en zelfs brand of explosie kunnen leiden tot de ergste gevallen.
 • De AC-adapter (ook wel een "muur wrat") voor dit project moet een DC output leveren. Een muur wrat dat een AC-uitgang biedt niet geschikt is en als het gebruikt wordt, kan het apparaat beschadigen. Een AC-ingang cijfer dat overeenkomt met het huishouden vermogen nodig is.
 • Zorg ervoor dat u de juiste spanning voeding te gebruiken voor de batterij je elimineren. Ervan uitgaande serie circuits, twee cellen is 2,4-3 volt DC, 4 cellen is 4,8-6 VDC, en 8 cellen is 9,6-12 VDC.
 • Indien na het aansluiten van het eindproduct en het apparaat lijkt te werken voor slechts een moment voordat het wordt uitgeschakeld, kan het zijn dat de Amp waardering van de adapter is te laag. Idealiter overeenkomen met de adapter op de DC versterker eisen van de inrichting (indien aangebracht op een etiket van de inrichting). In de bovenstaande afbeelding, de huidige waardering is (12, 1 A) en betekent dat er 12 A beschikbaar voor de 12 V-uitgang en 1 A beschikbaar zijn voor de 5 V uitgang. De meeste AC-adapters hebben echter een wisselspanning en amperage invoerwaarde (of het bereik van spanningen zoals die hierboven 100 V - 127 V) en een AC of DC spanning en stroom output waarde. Aansluiten van een adapter met een stroomsterkte gelijk aan of groter is dan het apparaat vereist zal het apparaat naar behoren functioneert.
 • Soms kan het apparaat of de adapter reizigers in watts. Watts kan gemakkelijk worden omgezet in ampères door toepassing wet van Joule wanneer de spanning bekend is. Deze wet stelt DC Watt = DC volt x ampère DC. De adapter hierboven toont 12 V x 12 A = 144 Watt, maar ook 5 V x 1 A = 5 Watt. 144 Watt + 5 watt = 149 watt totaal. Als het aangesloten apparaat heeft een vermogen van 100 watt bij 12wattsVDC, moet deze adapter perfect uit te voeren, en hebben 44 watt bij 12 V en 5 watt bij 5 V in de reserve.
 • Audio-en video-apparatuur zal vaak last van vervorming of ruis in het beeld en / of geluid indien de nominale spanning van de adapter is meer of minder dan verwacht of als de versterker rating is "dicht", maar nog steeds lager dan verwacht. Draaien het volume of de helderheid omlaag kan de hoeveelheid ruis en vervorming te verminderen als de eindtrap is niet al te veel lager dan nodig is.

Dingen die je nodig hebt

 • Verschillende lengtes en diameters van pluggen staaf
 • Draadstukken, 18 gauge of groter (het onderste genummerde gauge, hoe groter de draad)
 • Voedingen: zonnepanelen, accu's, oude muur wratten, etc.
 • Enkele kleine houten schroeven
 • Draadstriptang / krimptang (optioneel)
 • Adereindhuls (optioneel)