Wkunl

Hoe u uw computer te personaliseren

Ooit gedacht uw computer was saai en niet erg interessant? Nu kunt u spice it up worden personaliseren het en maken het van u!

Stappen

Hoe u uw computer te personaliseren. Begin met de achtergrond.
Hoe u uw computer te personaliseren. Begin met de achtergrond.

Windows

 1. 1
  Begin met de achtergrond. Ga naar het bureaublad en klik met de rechtermuisknop. Klik op Eigenschappen in het menu dat verschijnt. Klik nu op het tabblad 'Desktop' en verander het beeld of patroon aan wat je wilt. U kunt ook zoeken op het internet voor foto's. Gewoon opslaan in Mijn afbeeldingen en doen wat het hierboven zegt.
 2. 2
  Verander je screensaver. Nogmaals, klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en klik op Eigenschappen. Kies nu het tabblad "Screen Saver". Er zal een drop-down menu te zijn. Kies degene die je wilt. Als je wilt zien wat je screensaver eruit ziet, drukt u op de knop 'Voorbeeld'. Als u wilt dat de instellingen van het scherm wijzigen saver klik op de knop 'Instellingen'.
 3. 3
  Alter wat de ramen en de tekst eruit. Nog steeds op het menu Eigenschappen voor beeldscherm, klik dan op het tabblad 'Weergave'. U kunt kiezen voor een regeling, of maak er zelf een. Klik op de verschillende onderdelen van het venster in het beeld, en verander de kleur en het lettertype, indien van toepassing. U kunt ook uw schema's opslaan met behulp van de "Opslaan als"-knop. Van de "uitstraling"-scherm, kunt u ook dingen als steunkleur, en de fade kleur bovenaan tralies van vensters die u hebt geopend veranderen. Zo zou je de standaard Windows blauw (als je Windows gebruikt) te wijzigen in een stijlvol groen, of rood, wat bij u past!
 4. 4
  Wijzig uw muiscursor. U kunt dit doen door naar het Configuratiescherm en dubbelklik op "Muis". Klik op het tabblad "Pointers". Dubbelklik op de cursor die u wilt wijzigen. Je zal komen met een lijst van de cursors. Er is een verscheidenheid van cursors er al, maar ze zijn niet zo goed, dus als u nog andere cursors, zoeken voor hen. Selecteer degene die je wilt. U kunt ook kiezen voor een regeling, en net als de vorige Appearance vak, kunt u uw eigen schema opslaan.
 5. 5
  Onderzoek uw pictogrammen. Zoals vroeger, met de rechtermuisknop op het bureaublad, en klik op 'Eigenschappen'. Ga naar het tabblad "Effecten". Selecteer een van de pictogrammen op de afbeelding en klik op de "Change Icon" knop. Ofwel kiezen uit de pictogrammen op daar, of bladeren voor ze op je computer.
 6. 6
  U kunt ook naar Stardock. Com en download het gratis programma WindowBlinds. Het wordt geleverd met verschillende "skins" en u kunt vele anderen downloaden van dezelfde website. Het is gratis, en zal u toelaten om de exacte stijl die u wilt voor uw computer te selecteren. Waarschuwing - dit programma werkt alleen voor Windows XP, als je wilt WindowsBlinds draaien op 2000 download dan de 2000-versie op de website van Stardock

Linux

 1. 1
  Als u een Linux-computer en u werkt met GNOME gaan naar het systeem, dan voorkeuren dan screensaver om de screensaver en het thema te veranderen om het venster eigenschappen veranderen. Naar het bureaublad achtergrond te veranderen gewoon rechts klikken op het bureaublad en klik vervolgens op bureaubladachtergrond te veranderen.

Mac

 1. 1
  Op een mac, ga je naar de appel tot en gaan in systeemvoorkeuren. Desktop moeten laten u een afbeelding voor je rug laten vallen en Algemene laat je de knoppen en balken wijzigen. U kunt ook toegang krijgen tot de screensaver-menu van de Systeemvoorkeuren.

Tips

 • Je kunt een heleboel dingen te krijgen van het internet, dus als je op zoek bent naar een bepaalde regeling, bijvoorbeeld ruimte, kunt u zoeken naar behang, achtergronden, etc.
 • U kunt een foto op Paint maken, als je niet van de standaard achtergronden van de computer biedt, of als je gewoon wilt uw eigen kunst.
 • U kunt ook animaties als achtergrond.
 • Als u wilt dat de cursors of pictogrammen weer normaal te veranderen, drukt u gewoon op de knop "Standaard".
 • Als u een computer deelt met iemand anders, maak uw eigen account als u al niet. U kunt dit doen door te klikken op Start en vervolgens op Configuratiescherm. Klik op Gebruikersaccounts en maak een nieuwe account.
 • De Linux stap werkt het best op Ubuntu, maar het zou moeten werken op alle GNOME gebaseerde Linux-systeem zoals Fedora..
 • U kunt ook gebruik TuneUp Utilities, welke na installatie naar Windows tabblad Aanpassen en doe het biedproces. De programma's veilig en gemakkelijk te gebruiken. Gemakkelijk te vinden op googleing het.

Waarschuwingen

 • Pas op voor Trojaanse paarden.
 • Dit werkt op Microsoft Windows 2000, maar het kan niet werken op andere besturingssystemen.
 • WindowsBlinds kan een coole nieuwe thema toe te voegen aan uw bureaublad, maar het moet worden uitgevoerd voor het naar uw thema weer te geven. Dit betekent dat een ander proces in de achtergrond draait, en voor lage geheugen computers, kan het de prestaties vertragen.
 • Wees voorzichtig bij het downloaden van bestanden van het internet. Er zijn tal van 'spyware' en 'adware' programma's die beloven om nieuwe screensavers, smilies en wallpapers die moeilijk en vervelend, te verwijderen kan worden geïnstalleerd.
 • Veel van deze thema's kunnen uw computer vertragen.
 • Doe dit alleen op een thuis-of werkcomputer.