Wkunl

Hoe je internet verslaving te stoppen

Internet verslaving treft veel mensen. Waarom je leven te verspillen in de voorkant van een computerscherm wanneer u kunt genieten van jezelf met familie en vrienden? Dit artikel zal je helpen om je leven om te gooien.

Stappen

Hoe je internet verslaving te stoppen. Gebruik het internet voor dezelfde hoeveelheid tijd elke keer dat je het gebruikt.
Hoe je internet verslaving te stoppen. Gebruik het internet voor dezelfde hoeveelheid tijd elke keer dat je het gebruikt.
 1. 1
  Gebruik het internet voor dezelfde hoeveelheid tijd elke keer dat je het gebruikt. Met andere woorden, niet zeggen "Ik zal slechts op een uur vandaag." en dan op 5 uur de volgende en denk je deed het goed. Een goed moment voor dagelijks internetgebruik is 1 uur of 2 uur bij de meeste. U kunt een timer instellen voor deze, zodat u niet gaan off track.
 2. 2
  Als een timer die u niet op koers te houden, overwegen het downloaden software voor ouderlijk toezicht - sommige programma's zijn onder andere tijd sloten. Laat iemand anders het wachtwoord te overschrijven, zodat je het kunt krijgen in geval van nood, maar niet stemmen op uw humeur. Er is een Google Chrome-browser extensie genaamd StayFocusd dat de lijst van geblokkeerde pagina's tussen meerdere computers kunt synchroniseren.
 3. 3
  Verwijderen accounts die je echt niet meer nodig. Hoeveel websites zijn er die je accounts op dat je niet 100% nodig? YouTube, Twitter, Facebook, MySpace... Soms moeten mensen hun MySpace of Facebook voor belangrijke dingen, zoals het in contact blijven met mensen die niet in de buurt hebben wonen, maar YouTube en Twitter en Facebook zijn normaal gesproken de rekeningen die MOET worden verwijderd. Twitter / Facebook is zo'n verspilling van tijd, en het is heel verslavend, terwijl YouTube is ook verslavend, en mensen die je niet kent te veel willen communiceren. Als u niet wilt dat uw account wilt verwijderen, gewoon blokkeren de pagina's.
 4. 4
  Verwijder je favorieten (houdt belangrijke pagina's die u nodig heeft voor huiswerk, enz.) - YouTube-video's, pagina's online vrienden ', alles. Als het niet essentieel voor uw werk of voor u om te ademen, niet houden.
 5. 5
  Dient u te veel van offline activiteiten te behouden. Hebben genoeg dingen te doen die je leuk vindt. Als u niet beschikt over andere hobby's, gaan op zoek naar wat. En vrijwilligerswerk kan een geweldige manier om je uit en over iets handig / nuttig bezig te zijn.
 6. 6
  Bewaak je gevoelens als je online en offline bent. Bent u in staat om te herkennen wanneer je te lang hebt besteed online? Zo niet, dan heb je een probleem!
 7. 7
  Dus stop met het verspillen van je leven op het internet. Niet dat je niet kunt gebruiken op het internet helemaal niet, maar gebruik maken van de juiste hoeveelheid tijd die je hoort / u. Leef je leven vollediger: uitgaan, rondhangen met vrienden, een film zien. Vergeet dan niet wat je hebt gezien, dit zal je leven veranderen in de richting van een grote gelukkige gewoon mens. Stop het gebruik van het internet zo veel, voor je eigen bestwil.
 8. 8
  Wees actief en gratis - nu, krijg van uw computer: veel plezier en doe je werk / baan weg van de elektronische task-maker!

Tips

 • Probeer meer outdoor-activiteiten en misschien wel een paar nieuwe hobby's.
 • Het is misschien moeilijk op het eerste, maar je zult snel aan wennen.
 • Leef je leven.
 • Het grootste deel van de dag met je vrienden.
 • Bewaar uw computer uit het zicht.
 • De eerste week het beste zou zijn om zo ver van boodschappers of sites zoals MySpace en Facebook als je kunt blijven.
 • Stoppen met denken over dingen die je niet zou helpen. Besteed uw tijd om iets te doen, eenzaamheid voorkomen.
 • Geef niet op, en blijf met het schema.
 • Probeer te stoppen met het controleren van uw e-mails elke dag.
 • Probeer niet om de tijdslimiet overschrijdt.
 • Als je een laptop hebt geef je oplader naar een vriend: op die manier als het loopt uit de batterij kunt u het niet meer gebruiken. Maak het niet terug krijgen voor minimaal 4 dagen.
 • Vertel je vrienden dat je niet gaat meer om zo veel van uw tijd online doorbrengen.
 • Als u een online relatie, breek het af.
 • Gebruik uw BlackBerry 24/7 ook niet.
 • Als je op je telefoon van internet-browser de hele tijd, niet te laden voller dan 20% die manier kan je niet gebruiken voor lang.
 • Vergeet niet om de toegewezen tijd op het moment dat u heeft ingesteld te houden!