Wkunl

Hoe om uw computer te beschermen tegen je ouders

U zeker wilt uw pc aan te passen, en zelfs nog meer dus het beschermen van je ouders, huisgenoten, of ieder die leeft in uw huis.

Stappen

Hoe om uw computer te beschermen tegen je ouders. Opzetten van een wachtwoord.
Hoe om uw computer te beschermen tegen je ouders. Opzetten van een wachtwoord.
 1. 1
  Opzetten van een wachtwoord. Dit is de sleutel. Je hebt een duidelijke wachtwoord wilt, heb ik in staat geweest om veel wachtwoorden mijn vrienden raden, gewoon om te laten zien hoe gemakkelijk het is. Je zou verbaasd zijn hoeveel mensen hebben hun gebruikersnaam en hun wachtwoord. Dus maak het wachtwoord een geheime obsessie die je hebt, of iets uit je kindertijd of zelfs een willekeurig voorwerp, bv: 'cd-doosje'.
 2. 2
  Maak anderen in uw huishouden een rekening. Bijna 75% van de tijd, zullen mensen stoppen in te gaan op je account als je ze hun eigen te maken. Zorg ervoor dat ze beperkte toegang te geven, tenzij je wilt dat ze in staat zijn om toegang te krijgen tot uw account.
 3. 3
  Er is natuurlijk nog een kans dat ze zullen krijgen in uw bestanden en prutsen. Hier is wat je doet: ga naar je bureaublad. Klik met de rechtermuisknop en maak een gecomprimeerde map met rits. Noem maar Desktop Stuff of wat je wilt. Zet al uw desktop-bestanden, behalve mijn computer en Recycling Bin, in het bestand. Ga dan naar de map en klik op bestand, voeg wachtwoord. Voeg een, anders dan uw gebruikersnaam. Het kan een eenvoudigere, maar niet gemakkelijk! Als u een gevorderde gebruiker bent, maak een versleuteld bestand container met of TrueCrypt.
 4. 4
  Ga naar mijn documenten, maak een gecomprimeerde gezipte map, genaamd mijn documenten, hetzelfde, weer ander wachtwoord.
 5. 5
  Als u niet wilt dat mensen je internet geschiedenis te kennen, zijn er twee dingen te doen. Een, stel je je geschiedenis op 0 dagen te houden, door te klikken op Extra> Internet-opties in Internet Explorer. Ook in Extra> Internet-opties, duidelijk uw geschiedenis elke keer nadat u het internet gebruikt.
 6. 6
  Je wilt niet vrienden te krijgen in een van uw online accounts, toch? Klik op Extra> Internet-opties, opnieuw en ga naar inhoud op de bovenkant van de doos. Op AutoAanvullen, en vervolgens duidelijke wachtwoorden en heldere vormen, en dan schakel alle kleine dozen, zodat ze niet opnieuw opslaan.
 7. 7
  Voor extra veiligheid, download mozilla firefox als je niet al hebt. Ouders zullen niet controleren, en het is gemakkelijk om alles maar uw favorieten te wissen - Gereedschap, Clear Private Data.
 8. 8
  U kunt google chrome incognito functie gebruiken voor prive-surfen op het internet. Met behulp van deze functie kunt u surfen op internet op een manier die geen geschiedenis wordt opgeslagen in de browser.
 9. 9
  Ter bescherming van wachtwoord kraken programma's zoals ophcrack, drukt u op de Windows-toets en R tegelijk, typt syskey en druk op enter, kiest bijwerken, selecteert u het opstarten wachtwoord, en typ een wachtwoord. Dit zal uw wachtwoord te versleutelen met een ander wachtwoord aan te maken met behulp van software zoals Ophcrack om het wachtwoord veel moeilijker te kraken.

Tips

 • Installeer Linux en gebruik het in plaats van Windows, bijna alle mensen die je kent zal verloren gaan als ze proberen om stiekem op uw bestanden (niet een desktop manager niet gebruiken, zal dit hen enkel een login prompt te geven!)
 • Maak wachtwoorden voor alle bestanden. Je zou een lijst moeten. Maak de lijst op uw pc, en zet het in een aparte map en maak een uiterst ingewikkeld wachtwoord.
 • Krijgen een exemplaar van Firefox of Opera in Liberkey en plaats het op een flash drive. Het is een stuk makkelijker, en het kan niet gevonden worden, tenzij ze krijgen uw flash drive. Bovendien kunt u ook gebruiken op bijna elke computer die u kunt krijgen om, waardoor het moeilijker wordt om te kunnen worden getraceerd of gevonden.
 • Om uw gegevens extra te beschermen, maak een gratis e-mailaccount en houden het geheim van iedereen, dan wanneer je nodig hebt om een ​​bestand te verbergen alleen e-mail het naar die account.
 • Gebruik of TrueCrypt voor encryptie.
 • Kijk in technieken zoals encryptie, alternatieve gegevensstromen en steganografie om uw gegevens te beschermen.

Waarschuwingen

 • Exporteren of het gebruik van sterke encryptie kan worden beperkt in sommige rechtsgebieden.
 • Je ouders zou kunnen krijgen achterdochtig als je je hele geschiedenis te wissen, dus gewoon verwijderen van de websites die u niet wilt dat ze zien.
 • Nooit zeer persoonlijk informatie over uw pc, vrienden kan krijgen in het als ze hacking vaardigheden.
 • Dit beschermt je niet tegen hackers.