Wkunl

Hoe maak je een elektromagnetische puls maken

Diverse ontwerpen van een elektromagnetische puls hebben een aanzienlijke stijging in populariteit in de doe-het-zelf elektronica menigte gezien. Wanneer goed gemaakt, weten hoe je een elektromagnetische puls kan elke elektronische apparatuur veilig en effectief uit te schakelen binnen een bepaalde straal. Terwijl een elektromagnetische puls ontstaat het gevaar van onbedoeld vernietigen van elektronische apparaten binnen een nauwe straal, kan het gebruikt worden om elektronische apparaten doelbewust uitschakelen om de veiligheid van persoonlijke of vertrouwelijke gegevens te waarborgen. De onderstaande stappen zullen u begeleiden in het maken van een elektromagnetische puls met een vernietigende bereik van enkele meters.

Stappen

Hoe maak je een elektromagnetische puls maken. Wrap koperdraad rond een buis naar een elektromagnetische spoel te maken.
Hoe maak je een elektromagnetische puls maken. Wrap koperdraad rond een buis naar een elektromagnetische spoel te maken.
 1. 1
  Wrap koperdraad rond een buis naar een elektromagnetische spoel te maken.
  • Een ijzeren buis zal meestal het beste werkt voor het creëren van een krachtige elektromagneet. Het ijzer wordt de radius van de elektromagnetische puls te verhogen. Voor een zwakkere puls, overweeg dan het gebruik van een buis gemaakt van een niet-metalen materiaal.
  • De grootte van de koperdraad ook een rol spelen bij de sterkte van de elektromagnetische puls. Een dikkere draad zal een meer krachtige puls genereren. Zorg er ook voor om de koperdraad wind zeer strak om de buis.
  • Wikkelen van de koperdraad zeer strak over de gehele lengte van de buis een krachtige puls genereren. De gehele lengte van de buis moet worden gedekt door de koperen spoel teneinde een sterke elektromagnetische puls.
 2. 2
  Verkrijgen van een condensator te bevestigen aan de spoel.
  • Een gemakkelijke manier om een ​​bruikbare condensator te verkrijgen is uit elkaar te halen een wegwerp camera. Het mechanisme dat de flitser in een wegwerp camera regelt zal werken voor het ontsteken van de elektromagnetische puls. U kunt ook gebruik maken van een schakelaar aangesloten op een stopcontact.
 3. 3
  Bevestig de flitscondensator aan de elektromagnetische spoel.
  • Eenmaal goed opgewonden dient de elektromagnetische spoel een kort stuk koperdraad uitsteekt elk uiteinde. Sluit elk uiteinde van het koperdraad aan de flitscondensator.
 4. 4
  Schakel de flitscondensator om elektriciteit te sturen door de spoel, het creëren van de elektromagnetische puls.
  • Wanneer ingeschakeld, zal de flitscondensator de elektromagnetische puls te controleren. De elektriciteit van de flitscondensator zal reizen naar de elektromagnetische koperen spoel, waardoor een korte en effectieve puls uit te gaan van het apparaat. Deze puls zal effectief zijn op het vernietigen van alle elektronische apparatuur binnen een nauwe straal.

Tips

 • De grootte van de koperdraad en lengte van de spoel zal de sterkte en de straal van de elektromagnetische puls te bepalen. Voor de veiligheid, te beginnen met een klein apparaat om de effectiviteit van uw ontwerp te testen voordat het creëren van een grotere, krachtigere hartslag.

Waarschuwingen

 • Als u niet in staat om een ​​condensator te verkrijgen van een wegwerp camera of iets dergelijks zijn, kunt u in staat om de pols ontsteken door het invoegen van een magneet bedekte voetzoeker in een klein gaatje in de elektromagnetische buis. Hoewel deze methode in hoofdzaak gevaarlijker, zal het produceren vergelijkbare resultaten.
 • Werken met elektromagnetische pulsen is extreem gevaarlijk. Explosiegevaar, brand, of elektronische schade is groot. Wis alle elektronische apparaten uit de kamer of werkruimte voorafgaand aan het creëren van de koperen spoel. Alle elektronische apparaten binnen een afstand van enkele meters van de puls zal worden beschadigd.