Wkunl

Hoe maak je een twitter verslaving te verslaan

In de onderhoudende wereld van sociale netwerken, de noodzaak om voortdurend online te zijn, of om updates te checken regelmatig, kan ongemerkt kruipen op je. Een verslaving is een term die gebruikt wordt wanneer een persoon is "dwangmatig of fysiologisch afhankelijk" op iets. In het geval van een verslaving aan Twitter, kan het betekenen dat je niet het gevoel om een ​​dag te gaan zonder het schrijven van tweets en volgende tweets van anderen staat, en je voelt je beroofd, ongelukkig, en misschien zelfs uit de lus van wat er gebeurt wanneer je bent weg van Twitter.

Als je merkt dat Twitter is begonnen met het vullen te veel uren van de dag en je zou willen om een ​​stapje terug en zet deze social networking tool voor in de plaats weer, hier zijn enkele suggesties voor het ontrafelen van je Twitter-verslaving.

Stappen

Hoe maak je een twitter verslaving te verslaan. Eigen tot je Twitter-verslaving.
Hoe maak je een twitter verslaving te verslaan. Eigen tot je Twitter-verslaving.
 1. 1
  Beslissen of u in aanmerking komt voor een twitter verslaving. Als je hebt een of meer van de volgende gemeenschappelijke waarschuwingssignalen worden verslaafd aan Twitter, je bent in nood van een Twitter reality check:
  • Twitteren is meer dan plezier. Het is verwant aan ademhaling. Zonder tweeten, heb je niet het gevoel dat je bent... niets.
  • De tweets moeten gaan, wat er ook gebeurt. Zelfs wanneer je geen zin hebt tweeten, zijn je handen en vingers niet de boodschap ontvangen en zijn vooruit gegaan en tweeted voor u. Onvoorstelbaar zeg je? Verslavingen betrekken acties die je niet wilt doen, of zelfs acties die je niet beseft dat je aan het doen bent. Zij heeft haar hoogtepunt bereikt, als je niet wilt realiseren je hebt gerealiseerd dat je wist niet dat je tweeten.
  • Onbeduidendheid neemt monumentale proporties. De wereldse zaken. De menigte op uw tweet-stream verdient te weten dat je... vanmorgen opstond.
  • Mensen zonder Twitter-accounts zijn Luddites. Periode. Ze zijn verwijderd uit uw adresboek. Je zou ze te verwijderen van het volgen van je Twitter-account als ze maar een had.
  • Het geven van Twitter-updates als u sprong uit het vliegtuig crashen, geven een bijna-verdronken pal, of getuige zijn van een horror smash wordt beschouwd als volkomen normaal. Dus is het bereiken van de Twitter-account voor de epi-pen.
  • Twitter is jouw dag. De rest van wat zou uw dag geweest is rond het, het werk wordt sleuven in, worden de kinderen gegeven geglazuurde knikt, en het diner is uit de winkel vriezer voor de vijftiende maand op rij.
  • Het is essentieel om iemand anders om updates voor je post vinden wanneer u arbeidsongeschikt vanwege die overlast werk reis of ergernis van een leven-de verbetering van de werking. Het verstrekken van uw vervanger met een totale planning, heb je ze verteld wat te zeggen, en met kracht ramde het huis dat ze beter zouden onderhouden van uw gebruikelijke tweeten toon... of anders.
  • De Fail walvis grote weefgetouwen. Na het realiseren je niet kunt plaatsen een tweet informeren iedereen die Twitter down is, je vloek, lucht-punch, en maal je tanden. U vernieuwt het scherm opnieuw en opnieuw en opnieuw totdat het Twitter conversaties terugkeer. Alleen om iedereen hoe beneden je was toen Twitter was naar beneden te vertellen.
  • Uw werk wordt opstapelen. Je hebt een heleboel onafgewerkte projecten en je nog steeds het gevoel gedwongen om tweet.
  • Je kan het gewoon niet lijken te zijn om een ​​dag te gaan zonder tweeten staat. Het maakt je ongemakkelijk en je voelt je beter als je eenmaal weer inloggen op Twitter.
  • U heeft verteld door uw ouders, collega's of leidinggevenden te tweeten stoppen, en je merkt dat je niet in staat om te stoppen.
  • Je echte leven relaties verslechteren vanwege alle tijd die je doorbrengt op Twitter.
 2. 2
  Eigen tot je Twitter-verslaving. Ja, het is een dat de helft van de strijd is het toelaten van het probleem, maar niet erkennen dat betekent dat je niet de verslavende gedrag te veranderen. En voordat je haast om tweet dat u een Twitter verslaving, met alle middelen toegeven aan jezelf maar vergeet niet dat er geen noodzaak om de wereld te vertellen.
  • Als je dat doet tweet over je Twitter verslaving betreft, is het waarschijnlijk dat je veel van ha, ha, LOL tweets terug ontvangen met opmerkingen als "ik ook, en 'oh ik weet, is het niet gewoon te slecht". Alle waarin het belang van uw realisatie, die gemakkelijk kan ertoe leiden dat u het belang van het toelaten van uw probleem te bagatelliseren minimaliseert.
  • Wees ervan bewust dat sommige mensen zullen willen alle pogingen die u terug te trekken uit of minimaliseren van Twitter gebruik te saboteren. Dit gebeurt meestal wanneer de potentiële saboteurs kennen hun eigen gebruik is uit de hand, maar ze niet kunnen veranderen. Ze willen geen bewijs van iemand anders dat het mogelijk is om Twitter als iets minder dan een levenslijn te beheren.
  • Als je iets moet zeggen over het afzwakken van je Twitter-gebruik, bank het in veel algemenere termen, zoals:
   • "Kreeg een te eindigen. Je zult hier niet veel van me te zien voor een beetje."
   • "Bevallen morgen. Omdat ik ben niet, zul je mij niet zien rond tot ik weet hoe je ouders."
   • "Enorme, v. groot geheim werkopdracht net opkwam. Onbereikbaar voor een paar maanden zal zijn."
   • "Twitteren minder 'coz Ik heb ontdekt marathon lopen. Off om te trainen! "
 3. 3
  Plan uw twitter tijd. Als je innerlijk kreunen over hoe een persoon kon ooit "plannen" het gebruik van wat in feite een spontane medium, je hebt gelijk. Twitter werkt vanwege haar spontaniteit. En dat is ook zijn zwakte, omdat je niet het gevoel dat er sprake is van beperkingen van tijd, dag of nacht, om bij een goed (of niet) tweet kan worden losgelaten. Het plan dat je nodig hebt om vast te stellen gaat wanneer, niet wat, je zult tweet, zo ontspannen (hoewel, probeer je best om de zinloze minimaliseren en opvoeren van het kwalificeren). Probeer het volgende:
  • Gun jezelf een bepaalde tijd elke dag, gereserveerd voor Twitter. Enkele suggesties zijn: 15 minuten om de 3 uur, of een enkel blok van een uur per dag als alles is verzorgd.
  • Stel precieze tweeten keer. Dit is verschillend van de vorige suggestie in dat u kunt een tijd instellen elke dag, zeg 12:30 op een tweet-bericht te verzenden. Plak het op exacte toegewezen keer.
  • Controleer bij uw tweets hebben de meeste impact. Met alleen high-impact keer kan uw dagelijkse gebruik te verminderen. Kies uw tijd om alleen samenvallen met het tijdstip van de meeste impact, dit zal variëren afhankelijk van waar u woont en uw belangen. Het beoordelen van de tijd van de meeste invloed is vooral belangrijk als je het bevorderen van uw blog, uw romans, of je innerlijke schoonheid.
 4. 4
  Braaklegging "pure twitter tijd". Dit betekent dat het vermijden van het gebruik van Twitter als iets wat je kunt doen terwijl multitasking, zoals tv kijken, lezen van uw examen notities, of het schrijven van artikelen over stoppen met Twitter. Op deze manier gebruikt, Twitter fungeert als een afleiding, een excuus om niet volledig te concentreren op alles wat je doet. Het probleem met het bekijken van iets als een multitask activiteit is dat je de neiging om te bagatelliseren hoeveel tijd verspilt en hoeveel het leidt je af van het krijgen van iets volledig en met voldoening gedaan, in plaats daarvan, het voelt fragmentarisch en nooit helemaal "gedaan". Afgezien van de tijd alleen voor Twitter kan behulpzaam zijn bij het overwinnen van het gebruik ervan als onderdeel van multitasking slordigheid.
 5. 5
  Vuur je twitter bijrollen. Al die apps en planning sites die Twitter maakt zo'n eitje voor u - te ontdoen van hen. Of het Tweetie, TwitterBerry,, TwitterFon, PocketTweets of ceTwit, deze mobiele platformen Twitter toelaten om tweet praktisch altijd en overal. Het verwijderen van deze toepassingen van uw telefoon zal sterk bezuinigen op de hoeveelheid tijd die u bent ingelogd op Twitter elke dag. Probeer het voor het werpen op de vloer in ongeloof, je kan en zal, als gevolg.
 6. 6
  Draai twitter in een hobby en geen gewoonte. Maak bijvoorbeeld gaande op Twitter iets wat je genieten van alleen in het weekend. U zult zich verheugen op het weekend, wanneer je meer alert en in staat om meer interessante tweets ambacht en misschien dieper verbinden met een paar in plaats van proberen te houden met het te veel.
  • Door dit te doen kan helpen om uw werk te verhogen als je in het soort baan waar ze laten Twitter gebruik (als het werk is zo saai je liever tweet, tijd voor een nieuwe baan misschien?). Aan de andere kant, als Twitter is een onderdeel van je werk, maak een plan om het gebruik van de meest efficiënte, vooral als je werken op afstand.
 7. 7
  Besteed tijd weg van TMI (te-veel-informatie). Het constante bombardement van berichten kan een gevoel van constante hyper-bewustzijn, dat houdt je op de rand te induceren, in nood van reageren en piekeren over dingen die je niet kan, over het geheel, verandering. Is dat een leuke manier om de hele tijd te voelen? Geef jezelf de informatie vrij tijd, of beneden de, of waar uw favoriete rustige plek is. Zonder uw telefoon.
 8. 8
  Realiseer je dat je niet alleen bent in het lijden van twitter verslaving. Ooit opgevallen die rekeningen die gewoon verdwijnen? Niet die "verdachte activiteiten" degenen maar de raw food man die een fanatiek over elke dag sturen je rauw voedsel tips, of de dichter wiens Twitter haiku verbaasd u in zijn excentriciteit was? Ze leek zo aardig, altijd rond als Twitter meubels! Veel van de rekeningen die verdwijnen of tot rust komen zijn mensen die dat moment van besef dat er te veel tijd besteed aan Twitter is tijd niet besteed aan andere bezigheden. De raw food kerel wil zijn recepten te maken in plaats van tweeten hen, de haiku dichter wil meer tijd in een rustige, bosrijke wi-fi zone brengen om na te denken en het herstel van haar creativiteit. Wees lief voor jezelf in het besef dat anderen hier al zijn geweest, de evolutionaire aard van sociale netwerken betekent dat veel mensen blijven houden herziening van hoe Twitter evenwicht in hun toch al drukke leven. Houd uw perspectief over Twitter's plaats in uw leven zo fris als de updates.
  • Wat heb je opgegeven voor Twitter? Was het een zinloze achtervolging als het kijken te veel tv, of iets dat telde, net als het schrijven, oefenen, reflecteren, of tijd doorbrengen met mensen in het vlees? Het antwoord op deze vraag kan je helpen om de nodige motivatie om de tijd en de energie-input aanpassingen te maken.
 9. 9
  Stoppen met twitter. Terwijl radicale, als je alles hebt geprobeerd en Twitter nog steeds komen voordat het gemaaid gazon, het ontkalken van de douche, en het strijken van werkkleding, dan moet je misschien om het permanent uit te schakelen. Immers, zal Twitter eigenlijk mensen op Mars te landen? Nee, maar u kunt wedden dat het zal eindeloos worden getweet door mensen wier aanspraak op ruimtevlucht deskundigheid wordt getrokken uit een bos van verbindingen. Als je niet weet hoe om te vertrekken, hier is hoe:
  • Inloggen op Twitter
  • Klik op "Instellingen"
  • Klik op "deactiveren Mijn Account" aan de onderkant van de pagina
  • Voer uw wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd. (Zonder de juiste account wachtwoord, wordt u niet in staat zijn om een ​​account te deactiveren.)
  • Controleer of je echt wilt doen. Als je zo ver bent gekomen, dan heb je. Laat je leven terug. En die luddites hebben een geweldige wijn en kaas te doen op de hoek van de vijfde en de derde...

Tips

 • Altijd in gedachten houden dat je dit vrijwillig doet, en voor je eigen bestwil. Als u dit niet doet, kan je niet ontdoen van je verslaving eens en voor altijd.
 • Dit is de boodschap Twitter stuurt je wanneer je hebt gemist voor een tijdje: "Er gebeurt zoveel op Twitter elke dag, of het nu het laatste nieuws, een deal op uw favoriete winkel, een lokale file of een grappige pick-me-up van een vriend. Via Twitter blijf je op de hoogte van wat vandaag de dag het belangrijkste is voor u en helpt u ontdekken wat misschien belangrijk voor u het meest morgen. "Dit vertelt bericht suggereert dat je niet in staat om uit te werken wat voor u zonder wordt continu afgestemd worden Houd in gedachten dat de bedoeling van een site is om je daar te houden, de site maakt het niet uit of het is goed voor je persoonlijke leven balans. Wees de beslisser van uw eigen behoeften.
 • Als je tieners, volg de regels die u op hen hebben opgelegd over sociale netwerken uur. Je moet wel regels aan hun gezonde en hele rijping begeleiden naar volwassenheid, toch? Vergeet niet ze kijken je bijvoorbeeld...
 • Denken over het installeren van een web-programma voor de bescherming en het verbieden toegang tot Twitter. Hoewel u het wachtwoord kent, zal het ertoe leiden dat u om te pauzeren en na te denken.

Waarschuwingen

 • Het is niet een goed idee om advies over Twitter verslaving te zoeken van andere Twitter-gebruikers. Ze zullen je alleen maar te overtuigen dat het een goede zaak. In plaats daarvan, op zoek gaan naar degenen die geen gebruik maken van Twitter of andere gelijkaardige sociale netwerksites, vooral degenen die het gebruikt hebben in het verleden en hebben met succes af te sluiten.
 • Als je het moeilijk vindt om te tweeten stoppen, kan het best zijn om te stoppen voor een goede.

Dingen die je nodig hebt

 • Hersteld hobby, activiteiten
 • Planningswerkblad
 • Timers om u eraan te herinneren wanneer u moet stoppen