Wkunl

Hoe om te stoppen met de uitgaven te veel tijd online

Het internet kan een waardevolle bron voor onderwijs en leuk zijn, maar hoeveel is teveel? Waarom kan niet mensen? Hier zijn enkele tips om u te helpen stoppen met staren naar het computerscherm en eruit te komen en iets te doen productief zowel offline als online.

Stappen

Hoe om te stoppen met de uitgaven te veel tijd online. Erachter te komen hoe slecht het werkelijk is.
Hoe om te stoppen met de uitgaven te veel tijd online. Erachter te komen hoe slecht het werkelijk is.
 1. 1
  Erachter te komen hoe slecht het werkelijk is. Neem de onderstaande quiz, het optellen van elke keer dat je antwoord "ja". Tally up van uw punten en te evalueren:
  • 0-5: Great informatie coping vaardigheden. Wat is je geheim? Gelieve delen een aantal tips.
  • 6-10: Je hebt een aantal goede vaardigheden en een paar slechte gewoontes. Analyseren wat werkt en niet werkt en zet deze vast.
  • 11-15: Je hebt hulp nodig. U moet uw manier van denken te veranderen en het verwerven van wat meer informatie vaardigheden.
  • 16-20: Het kan te laat zijn. Schakel de computer nu! Je moet totale onderdompeling.
 2. 2
  Voel je niet slecht over het niet lezen van de digitale lawine van e-mail, blog posts, of web content. Je zult nooit worden "ingehaald" en dat is oke. Krijgen wat je in een redelijke hoeveelheid tijd kan krijgen en je geen zorgen over de rest. De belangrijke informatie zal stijgen naar de top. Voel je niet schuldig over het markeren van alles als gelezen of met de delete-knop. Het kan je beste vriend zijn.
 3. 3
  Lees niet alles woord voor woord. Scannen en patroonherkenning is een heel belangrijke vaardigheid om te hebben wanneer u het nodig om te kijken naar een heleboel informatie. Heb niet het gevoel dat je elke blog post van de blogs die u volgt lezen. Het helpt als u bepalen wat u moet weten voor het drinken van de brandkraan.
 4. 4
  Stel tijdslimieten. Bepaal de juiste hoeveelheid van de online tijd.
  • Stel een frequentie voor het beantwoorden van blog reacties via e-mail, het doen van outreach, het lezen van blogs, het schrijven van berichten en andere taken. Stel de tijd van de dag in te checken en een tijdslimiet - dit heet time boxing. Vasthouden aan het, negeer je blog, e-mail of Twitter totdat die magische momenten. Het idee is dat je niet hoeft te uw e-mail checken of reageren op Twitter of blog posts in real time. Vergeet niet te sorteren en te bepalen wat dringend is en wat niet.
  • Sommige software voor ouderlijk toezicht bevat time control functies die machtigt om de hoeveelheid tijd die een persoon kan brengen toegang tot het internet of het spelen van games of andere computeractiviteiten te stellen. Met programma's als of, kunt u eenvoudig afdwingen termijnen.
 5. 5
  Weten wanneer de computer uit te zetten en maak een wandeling. Het is belangrijk om uit te spitten vlekken van tijd om te zorgen voor het begrijpen en verwerken van de informatie die u hebt verbruikt. Dit kan betekenen dat het loskoppelen van elektronisch op doel. Een enge gedachte voor sommigen, maar ja, de macht van de computer en gadgets en ga voor een wandeling. Als je voelt dat je je concentratie en productiviteit hebben verloren, kan dit te wijten zijn aan de stress die je jezelf kunt geven door het staren naar een beeldscherm te lang.

Quiz

 1. 1
  Wanneer u uw e-mailclient te openen, maakt het je angstig voelen over het werk dat je geen tijd om te doen hebben?
 2. 2
  Heeft u uw e-mail te openen in de ochtend voor het maken van een geprioriteerde lijst aan en enkele uren later doen vergeten wat het was in de eerste plaats je wilde bereiken vandaag?
 3. 3
  Heeft u vaak vergeet informatie die u moet weten?
 4. 4
  Heb je ooit wilt het web of social media zou gewoon weggaan?
 5. 5
  Heeft u e-mailberichten zitten in uw inbox meer dan 6 maanden oud die zijn "in afwachting van" verdere actie of ongelezen?
 6. 6
  Heeft u wel eens willen dat je kon lezen of sneller typen?
 7. 7
  Denk je frustratie ervaren op de hoeveelheid elektronische informatie die u nodig hebt om elke dag te verwerken?
 8. 8
  Ga je zitten op de computer langer dan een uur in een tijd zonder opstaan ​​om een pauze te nemen?
 9. 9
  Heb je voortdurend te controleren (zelfs in de badkamer) uw e-mail, Twitter of andere online dienst, omdat je bang bent dat als je dat niet doet, zul je zo ver geworden achter dat je nooit zal inhalen zijn?
 10. 10
  Is de enige keer dat je off line is als je slaapt?
 11. 11
  Heb je het gevoel dat je kunt vaak niet concentreren?
 12. 12
  Bent u geabonneerd op zoveel blogs dat je ze niet kan lezen en het maakt je slecht voelen?
 13. 13
  Heb je het gevoel dat je hoeft te woord alle informatie die in uw e-mail box of RSS-lezer of twitter gaat lezen voor woord?
 14. 14
  Ben je altijd op zoek naar aanvullende informatie van het internet of vrienden online om een beslissing te ondersteunen of te voltooien van een project, maar nooit verwerken het allemaal?
 15. 15
  Krijg je angstig als je weg bent van het internet te lang?
 16. 16
  Denk je openstellen meerdere tabbladen in uw browser en vergeten wat je zou gaan doen dan?
 17. 17
  Is uw e-mail, google docs of harde schijf gevuld met "virtuele stapels" van informatie of "tocht" die niet zijn verwerkt?
 18. 18
  Ben je bang om e-mail of oude bestanden omdat je bang bent kun je net nodig hebt op een dag bent?
 19. 19
  Bent u niet in staat om elektronische documenten, blog posts, e-mailberichten of andere online-informatie die je nodig hebt in het moment te lokaliseren zonder verspilling van tijd spelen "vinden het bestand"?
 20. 20
  Heb je jezelf gemakkelijk afgeleid door online bronnen die u in staat om andere, in afwachting van werk te voorkomen?
 21. 21
  Als je het een spelletjes einde en je de hele tijd je had buiten je voelt echt triest om te spelen besteed?

Tips

 • Veel online games aka MMORPG zoals World of Warcraft zijn verslavend dus proberen om iets op de computer te voorkomen dan neemt meer dan 1 uur van uw tijd.
 • Wat u ook doet op een computer, moet je elke 15 tot 20 minuten om van kramp bij te blijven.
 • Het drinken van veel water zal niet alleen helpen je dwingen om op te staan ​​van uw bureau, maar zal u ook gehydrateerd. En als je een pauze te nemen, niet je iPhone mee te nemen!
 • Probeer uw tijd binnenkant van uw huis te beperken.
 • Gebruik een CAPTCHA-based e-mail filter, zoals Spamarrest.com of Boxbe.com of Gafana.com om alle computer gegenereerde e-mails met inbegrip van lijsten en spam te blokkeren.
 • Koop software om de monitor te helpen en zelfs beperken uw online tijd. Software voor ouderlijk toezicht kunt dit doen, maar je moet het beheerderswachtwoord ontoegankelijk te maken. Laat iemand anders het wachtwoord voor je, zodat instellingen in de toekomst gewijzigd worden.
 • Gebruik een gratis dienst zoals de toegang tot bepaalde categorieën van sites of specifieke sites te blokkeren. Het instellen van uw router te OpenDNS servers gebruiken zullen alle computers te blokkeren in uw netwerk, met inbegrip van uw telefoon of tablet WiFi, en het is onafhankelijk van het besturingssysteem.