Wkunl

Hoe maak je een mobiele telefoon te gebruiken

Mobiele telefoons zijn zeer nuttig in de tijd van vandaag. Van flip telefoons om mobiele telefoons met camera, de hele weg naar een telefoon met muziek, internet en een camera.

Mobiele telefoons zijn een must voor tieners en volwassenen, en het wordt tot het punt waar jongere kinderen het gevoel dat ze hen nodig hebben, ook. Als je een beetje achter de tijden bent, kunt u het verbeteren en weten hoe een te gebruiken wanneer dat nodig is.

Stappen

Hoe maak je een mobiele telefoon te gebruiken. Onderzoek van de lokale aanbieders in uw omgeving.
Hoe maak je een mobiele telefoon te gebruiken. Onderzoek van de lokale aanbieders in uw omgeving.
 1. 1
  Onderzoek van de lokale aanbieders in uw omgeving. Dit is afhankelijk van uw regio en bevat tal van merken. Kijken naar verschillende servicecontracten.
  • Hoeveel minuten worden aangeboden per maand? Hoeveel kost het om meer dan het maximale gaan?
  • Welke functies zijn beschikbaar? Welke diensten kosten extra?
  • Is dekking en service beschikbaar in het gebied waar je woont en gebieden waar je regelmatig reizen?
  • Hoe lang is de eerste opdracht? Doet het onder andere een telefoon, of ga je dat apart aanschaffen?
 2. 2
  Overweeg het gebruik van uw lokale telefoonmaatschappij en het toevoegen van het aan uw huis telefoonrekeningen en zien of er eventuele kortingen. Anders vind een bedrijf met de functies die u wilt, ervoor zorgen dat hun service is goed in uw omgeving, en probeer een bedrijf je vrienden te krijgen, omdat veel bieden gratis mobiel naar mobiel minuten die nuttig zou kunnen zijn.
 3. 3
  Koop een mobiele telefoon en bijbehorende plan. Als u slecht krediet of u gewoon wilt proberen het hebben van een mobiele telefoon zonder het aanmelden voor een lang contract, kunt u een prepaid of pay-as-you-go plan.
 4. 4
  Verzamel een lijst van aantallen mensen je praat op een regelmatige basis.
 5. 5
  Input deze nummers met de cijfertoetsen. Als ze uit het netnummer je in, voegen hun netnummer. Uw telefoon moet komen met een handleiding met specifieke details over het invoeren van nummers.
 6. 6
  Dial nummers rechtstreeks. Als u weet dat een aantal, kunt u het punch inch Sommige mobiele telefoons "weet" wat netnummer ze in, dus het kiezen van een "1" is misschien niet nodig.
 7. 7
  Kies of kies het nummer en druk op de "send" of "call"-knop (vaak aangeduid met groene letters of symbolen). Dit begint het gesprek. Procedure zoals bij elk ander telefoontje.
 8. 8
  Beëindig het gesprek door te duwen "einde" (vaak aangeduid met rode letters of symbolen). Gesprekken zal meestal automatisch beëindigd nadat de persoon die je sprak ophangt, maar het is best om in de gewoonte van opknoping up, vooral omdat gesprekken worden gefactureerd door de minuut.
 9. 9
  Lees je handleiding voor specifieke informatie naar uw telefoon en plan. Zelfs als je niet het hele ding te lezen, te leren hoe je:
  • Controleer uw berichten
  • een oproep terug
  • voeg een telefoonnummer naar uw telefoon zowel handmatig en nadat iemand heeft je geroepen
  • verzenden en ontvangen van SMS-berichten (optioneel). Houd in gedachten dat tekstberichten kosten extra in veel plannen
 10. 10
  Laad je telefoon regelmatig door hem in met een lader.
  • Autoladers beschikbaar die stekker in de sigarettenaansteker, maar de meeste werken alleen als de auto is ingeschakeld en actief is.
  • De meeste telefoons hebben een levensduur van de batterij-indicator en wil pieptoon of een alarmsignaal wanneer de batterij is zeer laag.

Tips

 • Sluit uw toetsenbord wanneer u niet met de telefoon, of laat het auto-lock. Het toetsenbord vergrendelen betekent gewoon dat je een bepaalde toetsencombinatie indrukken om de telefoon te gebruiken. Het is niet voor beveiliging, het is om te kiezen van verkeerde nummers per ongeluk te voorkomen als er iets drukt tegen het toetsenbord, terwijl het in uw tas of broekzak.
 • Probeer speed dial, als je het hebt. Snelkeuze is gewoon voor u om een ​​nummer te bellen zonder tussenkomst van uw telefoonboek of de lijst met contactpersonen, het is als je op een eenvoudige nummer. Bijvoorbeeld: als je dochter is op speed dial # 2, zul je gewoon op het nummer en haar nummer zal komen.
 • Vergeet niet dat de notulen met de meeste plannen, gebruikt u elke keer dat u de mobiele telefoon te gebruiken, inclusief de controle van voice mail, het ontvangen van telefoontjes, iemand die antwoordde niet bellen, en ga zo maar door.
 • Raadpleeg de handleiding van uw mobiele telefoon voor eventuele extra functies die het kan hebben.

Waarschuwingen

 • Vermijd rijden en praten op uw mobiele telefoon op hetzelfde moment, vooral als je gewoon leren te gebruiken. Stoppen, gebruik dan een hands-free set, of zoek een andere plek om te praten. Controleer de wetten van uw regio en weet wat ze zeggen over praten tijdens het rijden.
 • Vermijd laten vallen van uw telefoon of het hebben van het in de buurt van water, anders wordt uw telefoon beschadigd raken.
 • Vergeet niet u omzetbelasting betalen, zelfs als de telefoon is gratis en de meeste hebben kortingen.
 • De meeste "gratis" mobiele telefoons zijn niet echt vrij. Ze vereisen een 1-2 jaar contract en hebben vroegtijdige beëindiging vergoedingen. Als het contract dat u wilt voorzien van een telefoon, prima.

Dingen die je nodig hebt

 • Mobiele telefoon
 • Accessoires voor uw telefoon (optioneel)