Wkunl

Hoe om permanent een facebook account verwijderen

Deactiveren van uw Facebook-account zal tijdelijk uw gegevens te verbergen, maar verwijderen is permanent. Hier is hoe u uw Facebook-account volledig te verwijderen.

Stappen

Hoe om permanent een facebook account verwijderen. Probeer een tijdelijke deactivering.
Hoe om permanent een facebook account verwijderen. Probeer een tijdelijke deactivering.

Deactivatie

 1. 1
  Probeer een tijdelijke deactivering. Als je niet 100% zeker van dat u wilt al die informatie permanent te verwijderen, kunt u tijdelijk uw Facebook-account te deactiveren.

Pagina verwijderen methode

 1. 1
  Bezoek de verwijdering account pagina. U wordt eraan herinnerd dat dit een permanente verwijdering en dat je account niet kan worden geactiveerd en dat geen van de inhoud of informatie die u hebt toegevoegd kan worden opgehaald.
 2. 2
  Klik op 'verzenden'. Volg de stappen, zoals het invoeren van uw wachtwoord, e-mail, en de CAPTCHA code.
 3. 3
  Niet aanmeldt voor de komende 14 dagen en je account wordt volledig verwijderd.
  • Als u van gedachten verandert voordat de 14 dagen om zijn, gewoon inloggen en dit zal uw account opnieuw te activeren.

Email methode

 1. 1
  E-mail Facebook direct. Contact privacy@facebook.com. Verzoek dat Facebook verwijdert uw account.
 2. 2
  Wachten op een e-mail reactie van facebook bevestiging dat uw account is permanent verwijderd te krijgen. Dit moet een paar dagen duren.
 3. 3
  Als je niet terug te horen van Facebook binnen een week, e-mailen ze weer. Deze keer niet alleen e-mail Facebook op privacy@facebook.com, maar ook cc support@facebook.com en info@facebook.com.
 4. 4
  Proberen in te loggen op uw account zodra u een email van facebook te krijgen. Als u niet in staat om in te loggen bent en een bericht waarin u wordt gevraagd om uw account opnieuw te activeren krijgt, heeft uw Facebook-account permanent zijn verwijderd.
  • Het kan nodig zijn om te voorkomen dat u zich voor 14 dagen voor de verwijdering door te gaan.

Tips

 • Download en back-up van foto's of andere informatie die u wilt opslaan voordat het verwijderen van uw account.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat Facebook nog steeds gegevens van uw rekening in hun databases (ze onduidelijk over de vraag of ze dit doen hebben) kunnen behouden. Ook al kan het nooit worden in het openbaar gegeven, kan de overheid om deze informatie vragen.
 • Houd in gedachten dat je niet in staat zal zijn om uw account te herstellen na de 2 weken van de permanente verwijdering proces hebben doorstaan.