Wkunl

Hoe om mobiele telefoonnummers te traceren

Het is frustrerend. Je bent in het midden van het schrijven van dat verslag, en je bent gericht op het doen van een groot werk, als de telefoon overgaat. U hoeft niet het nummer herkennen, en het komt uit halverwege over het land. Later, tijdens het diner, je staat op het punt te gaan zitten met je date, en - RING. Hetzelfde nummer.

Wanneer het tijd is om erachter te komen wie u afluistert, hier zijn een paar manieren om te keren-het opzoeken van een mobiel nummer.

Stappen

Hoe om mobiele telefoonnummers te traceren. Zoek naar een social networking site.
Hoe om mobiele telefoonnummers te traceren. Zoek naar een social networking site.

De vrije manier

 1. 1
  Search google. In het zoekveld, zet in de vermelde nummer. Als eigenaar van het nummer heeft geplaatst op zijn / haar blog of website, kunt u in staat om erachter te komen zijn / haar naam of bedrijf uit de zoekresultaten.
  • In sommige gevallen zal het recht springen op je. Bijvoorbeeld, een recente oproep kwam uit (260) 432-8176, een aantal onbekende voor ons. Invoeren van het nummer in het zoekveld van Google gaf ons dit resultaat:
  • Het bewijs duidelijk gemaakt dat het een verkoop gesprek van een bedrijf in Fort Wayne, Indiana.
 2. 2
  Zoek naar een social networking site. Zelfs als u niet gemakkelijk het telefoonnummer via Google te vinden, kunt u in staat om het te sporen door het invoeren van het nummer op in zoekfuncties verschillende social networking sites '. Op een minimum, probeer dan Twitter, Facebook en MySpace.
  • Als u vermoedt dat het iemand is die je hebt omgang met online, zoek de site waar je wisselen chat of informatie met hen, zoals op forums van de site. Je weet nooit wat er kan terugkeren.
 3. 3
  Bel het onbekende nummer. Leg aan wie antwoordt dat je hebt ontvangen van oproepen van het nummer. Beleefd vragen wie ze zijn. Als ze je vertellen, geen behoefte om verder te gaan! Als ze dat niet, probeer dan een van de volgende methoden.
  • Probeer te bellen met een ander dan je eigen nummer. Als u herhaaldelijk hebben opgeroepen en geen antwoord gekregen, is het mogelijk dat de andere partij is het kiezen niet te halen uw gesprekken. Bellen vanuit een ander nummer kan helpen uitsluiten van deze mogelijkheid.

De pay manier

 1. 1
  Gebruik een omgekeerde mobiele telefoon directory. Terwijl de meeste-zo niet alle-van deze sites vereisen een betaald lidmaatschap (meestal tussen 25€ en 45€), kan je nog steeds je geluk als je een zoekopdracht. Vaak tijden, commerciële bedrijven gevonden willen worden, zodat ze niet doen te veel om zich te verbergen voor zoekers.
  • Als je moet betalen voor de resultaten, zal je meestal krijgt de naam, adres, plaats van de oproep, en de telefoon vervoerder van de beller ook. Als u niet wilt betalen, kunt u in staat aan te melden voor een gratis proefabonnement op een van deze sites en maakt het zoeken op die manier.
 2. 2
  Huren van een prive-detective. Veel prive-detectives rekenen tussen de 55€ en 75€ tot slechts een persoon te zoeken. Echter, als je gaat om een ​​prive-detective zul je waarschijnlijk op zoek naar meer informatie dan alleen een telefoonnummer. Om ervoor te zorgen dat je niet te veel betalen, zeker om een ​​schatting te krijgen voordat u iets ondertekent.

Tips

 • De eerste drie cijfers van een Amerikaanse of Canadese telefoonnummer zijn het netnummer genoemd. In andere landen het netnummer kan 2 tot 5 cijfers lang. U kunt kijken op de locatie van een netnummer online of in een telefoonboek.
 • De vierde tot en met zesde cijfers van een Amerikaanse of Canadese telefoonnummer vertegenwoordigen de uitwisseling code. Zoeken op het uitwisselen code zal nog verder beperken van de locatie van de beller.
 • Als je het nummer niet weet ofwel te zoeken in uw lokale telefoonboek of kijken op het internet.

Waarschuwingen

 • Als u erin slaagt om te houden van de beller aan de andere kant te krijgen en uit te werken wie het is, blijf kalm en raak niet verwikkeld in een verhitte discussie. Als ze zijn onbeschoft, bedreigend of vervelende, niet blijven luisteren. Als ze dreigen met fysiek geweld, neem de zaak aan de politie.