Wkunl

Hoe je torrent-bestanden te downloaden en te openen

Torrents zijn kleine bestanden die bestanden en weergegeven op websites programma's te volgen. De computer gebruikt deze tracking-informatie om verbinding te maken met bronnen voor de bestanden en programma's gewenst. De computer heeft een bit torrent client programma te "lezen" deze instructies. Hier is hoe te beginnen:

Stappen

Hoe je torrent-bestanden te downloaden en te openen. Installeer een goede torrent client-programma.
Hoe je torrent-bestanden te downloaden en te openen. Installeer een goede torrent client-programma.
 1. 1
  Installeer een goede torrent client-programma. (Of utorrent - het is hetzelfde programma, maar wordt geroepen door verschillende namen) zal goed werken voor iedereen die een Windows-of Mac-besturingssysteem gebruikt. Azureus is een torrent-programma dat werkt op de meeste computerplatforms. of gebruik uw favoriete zoekmachine om "bit torrent client" zoeken naar een lijst van extra programma keuzes. Installeer volgens de instructies die bij de opdrachtgever.
 2. 2
  Zoeken naar sites die torrents te volgen. Je kunt veel van hen via een web zoeken naar "torrent tracker." Zoek naar de websites dat veel van de meest populaire torrent trackers voor films, eBooks en muziek lijst.
 3. 3
  Kijk voor torrents met een goede zaad / uitspoelen verhouding voor de snelste downloads. Hoe meer zaden per bloedzuiger, hoe beter. Het kan langer duren als u een langzame internetverbinding. als dit het geval is, wilt u misschien overwegen te upgraden naar een hogere optie snelheid van je ISP sinds torrent transfers genereren veel netwerkverkeer.
  • Torrent-bestanden werken in een 'peer to peer' (P2P) mode in plaats van een server naar client (S2C) mode. Dit betekent dat u niet het gewenste bestand (en) vanaf een server uit een aantal andere mensen die "hosting" delen van het bestand dat nodig downloaden, maar eerder. Deze hosts zijn zaden genoemd. Als een torrent heeft "0" zaden, niet de moeite te proberen om het te downloaden.
 4. 4
  Controleer het formaat van de torrent. Kijk voor torrents met bestandstypen die u meer vertrouwd zijn met. Als je niet bekend bent met een van hen, een paar minuten besteden herziening bestandstypen zoals WinRAR, SHN en ZIP, om erachter te komen hoe om te openen en pak ze.
 5. 5
  Download een torrent. Zodra de klant van keuze is geïnstalleerd en geconfigureerd, moet gewoon dubbelklikken op een torrent file vermeld op een website van de torrent-bestand te downloaden, die vervolgens automatisch start de client-programma. Zodra de client-programma is begonnen, moet het beginnen om het programma of bestand gewenste downloaden na het aansluit op de hosts die de delen van het dossier nodig is (ongeveer een minuut of zo) te hebben.
 6. 6
  Controleer snelheden. Soms is je upload snelheid kan je download snelheid te minderen. In dit geval, is het misschien verstandig om de upload snelheid limiet van de torrent die je aan het downloaden bent verlagen.
 7. 7
  Blijf zaaien. Nadat het downloaden is voltooid, het bestand verplaatsen zal de upload veroorzaken aan andere mensen om dat te mislukken als u wenst om zaad (dat sterk wordt aangemoedigd, maar niet verplicht), moet je niet het bestand te verplaatsen. U kunt echter wel openen of gebruiken. Vergeet niet, kunt u alleen het bestand, omdat andere mensen zaaien downloaden. Dus geef terug aan de gemeenschap!
 8. 8
  Met betrekking tot het uitpakken van bestanden van torrent, zoals eerder gesuggereerd, kan de extensie van het bestand de wijze van extractie te bepalen. Sommige bestandstypen gevonden en hun manier van winning zijn:
  • ZIP, RAR: u kunt uitpakken met behulp van WinRAR
  • ISO: deze bestanden worden geëxtraheerd met behulp van daemon tool die gemakkelijk kan worden gedownload door te zoeken via Google.
  • Dit zijn de belangrijkste type van dossiers.

Tips

 • Het aantal peers of bloedzuigers zijn de hoeveelheid mensen het bestand te downloaden.
 • Zodra een bestand is gedownload, kunt u ervoor kiezen om te blijven zaaien het bestand zodat andere mensen het kunnen downloaden, of gewoon een bloedzuiger en stop het hosten van de file. Het wordt meestal aangemoedigd om op zijn minst een seeding verhouding van 1. wat betekent dat je zoveel uploaden als u downloadt. Hoe langer, sneller en vaker u uploadt, hoe sneller mensen die proberen om het bestand te downloaden zal zijn om het te downloaden. Als niemand gezaaid, zou torrents uitsterven.
 • PeerBlock kan worden gebruikt om uw privacy te verhogen tijdens het downloaden en uploaden van gegevens.

Waarschuwingen

 • Anti-Virus software is een must. Torrents kunnen virussen en andere schadelijke software bevatten. Lees de commentaren van de torrent alvorens het te downloaden. Dingen zijn niet altijd wat ze lijken te zijn. Zelfs als iedereen zegt dat de torrent is oke, merken dat er nog steeds kwaadaardige dingen verborgen, dat kan ook niet gezien worden door de getrainde oog kan zijn. Wees altijd voorzichtig met wat u downloadt.
 • Torrents worden altijd geladen door andere mensen, dus er is altijd een kans het bestand zal niet werken op uw computer. Nogmaals, lees de commentaren voor het downloaden.
 • Torrents zijn vaak (maar niet altijd) gebruikt voor commerciële software, films en andere copyright-gelicentieerde producten te distribueren. Wees ervan bewust dat het downloaden / uploaden van auteursrechtelijk beschermde content is illegaal in de meeste landen en kan vaak worden herleid tot uw internetverbinding.