Wkunl

Hoe je bittorrent gebruik azureus client te installeren

BitTorrent is een protocol dat het delen van bestanden over het internet mogelijk maakt. Volg deze instructies om uw pc te configureren voor toegang tot BitTorrent downloads met behulp van de Azureus BitTorrent client.

Stappen

Hoe je bittorrent gebruik azureus client te installeren. Download en installeer Java, versie 1.
Hoe je bittorrent gebruik azureus client te installeren. Download en installeer Java, versie 1.
 1. 1
  Download en installeer Java, versie 1 0,5. X of hoger, als je niet al hebt op je pc. Zie externe links hieronder.
 2. 2
  Download en installeer azureus client. Zie externe links hieronder voor download link.
 3. 3
  Download en installeer de azureus safepeer plugin. Zie externe links hieronder voor download link.
 4. 4
  Wijzig de standaard poort voor azureus. Azureus gebruikt slechts 1 poort (in tegenstelling tot sommige andere BitTorrent-clients) en de standaard BitTorrent poorten (6881-6889) kan door uw ISP worden geblokkeerd. Open Azureus, klikt u op Beeld> Config> Server en het nummer wijzigen voordat Inkomende TCP luister poort. Kies een nummer tussen 49152 en 65535. Als u een firewall gebruikt moet u deze poort toe te voegen voor het doorsturen naar het IP-adres van uw computer.
 5. 5
  Terwijl u in de config gebied, klikt u op de afdeling transfer naar je max upload instellen en download snelheid. Probeer het downloaden 0 (dwz maximum) en upload tussen 10-25. Pas beneden als je het vertraagt ​​uw web browsen.
 6. 6
  Ook in de config gebied, kunt u dingen zoals de download map standaard en waar u de. Torrent-bestanden moeten worden opgeslagen totdat u de download klaar bent met instellen.
 7. 7
  Om hapering in het netwerk, moet je. Torrent-bestanden. Deze vertellen je Azureus client waar om bestanden te vinden op andere BitTorrent-pc's op het internet. Zie externe links.

Tips

 • In tegenstelling tot Kazaa, Gnutella en andere P2P-filesharing-netwerken waar je een programma op de computer, open het en voer het bestand dat u zoekt in het zoekvak om een ​​lijst met bestanden te krijgen, BitTorrent gebruikt trackers.
 • Stel geen upload snelheid naar 0 (dwz maximum). Vanwege de manier waarop TCP werkt, wanneer A iets download van B moet aan B blijven vertellen dat het de data die naar hem te ontvangen. (- ACK's - Dit zijn bevestigingen genoemd, een soort van "ik heb het!" Berichten). Als A dit niet, dan zal B stoppen met verzenden en wachten. Als A aan het uploaden op volle snelheid kan er geen bandbreedte meer over zijn voor de ACK's zijn en zij zullen worden uitgesteld. Dus door een effect, te hoge upload snelheden leiden tot een lage download snelheden.
 • Als u probeert een free rider en downloaden zonder bij te dragen upload zijn, loopt u het risico te worden verboden door sites die een redelijke verhouding van uploads naar downloads nodig.
 • Als u probeert om een ​​nieuw bestand met 1 zaaimachine en 50 leechers downloaden zal zijn traag. Ofwel wacht een paar uur voor de zaaimachines te verhogen of te kijken op een andere site. Het aantal seeders en leechers zal meestal worden weergegeven, zodat een bestand met 130 seeders en leechers 40 zal snel te downloaden, als een ruwe gids 700mb zal downloaden in ongeveer 4 uur als het heeft veel seeders.
 • Als u verbonden bent met het internet via een router, moet u www.portforward.com controleren voor instructies over hoe u de poort die u Azureus te gebruiken in de config instellen.

Waarschuwingen

 • Zoals bij elk protocol voor het overbrengen van bestanden, moet BitTorrent niet misbruikt worden om auteursrechtelijk beschermd materiaal te verwerven waaraan u geen licentie hebben. In de meeste gevallen sluit dit label CD's en DVD's en auteursrechtelijk beschermde software. Zorg ervoor dat uw download is legaal voordat u verder gaat.
 • Begrijp auteursrecht in uw land voordat downloaden van informatie. Het illegaal downloaden van alle media bestanden is "piraterij" en is in veel landen, onderhevig aan zeer strenge straffen. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u niet het plegen van piraterij door het downloaden of uploaden van een bestand.
 • Lees over de DMCA om Amerikaanse auteurswet in het digitale tijdperk te begrijpen.

Dingen die je nodig hebt

 • Azureus client
 • Java geïnstalleerd op uw pc
 • Een torrent site of forum
 • Poorten in de firewall (als u er een gebruikt)
 • Snelle breedbandverbinding