Wkunl

Hoe je een echt gesprek op Omegle hebben

De populaire website Omegle.com is nieuw en spannend. Drukt u gewoon op Talk op de homepage en u bent verbonden met een vreemdeling van overal in de wereld. Maar, heeft deze nadelen. Veel mensen zijn 'trolls' - betekenis iemand die alleen maar wil om verhalen te verzinnen om te proberen om mensen freak out. Volg deze handleiding om te proberen een echt gesprek met iemand hebben.

Stappen

Hoe je een echt gesprek op Omegle hebben. Begin uw gesprek op de juiste manier.
Hoe je een echt gesprek op Omegle hebben. Begin uw gesprek op de juiste manier.
 1. 1
  Begin uw gesprek op de juiste manier. Zeggen "ASL" of "Ik ben geil" is geen goede start. Je zou kunnen zeggen: "Hallo, ik ben (Naam hier), ik ben (Leeftijd hier), en ik woon in (Ligging hier). Hoe zit het met jou? ' of gewoon "Hallo, hoe gaat het?"
 2. 2
  Als u wilt trollen te voorkomen, maken het duidelijk. Na de invoering van jezelf, zeg iets als: "Ik wil niet onbeleefd zijn, maar als je geil bent, kan geen Engels spreken, of niet willen eigenlijk een gesprek hebben, dan kunt u los."
 3. 3
  Leer hoe je trollen identificeren. Er zijn belangrijke manieren om te wijzen op mensen die trollen. Ze kunnen iets heel willekeurig en misdrijf aan het begin van het gesprek zeggen, of gewoon zeggen "Ik ben geil". Ze typt meestal eerst, en typ vaak, als goed.
 4. 4
  Wees niet bang om te ontkoppelen. Als de persoon met wie u praat lijkt raar, gewoon los. Ook als de persoon begint een gesprek door te zeggen "asl" ze zijn waarschijnlijk op zoek naar iemand om cyber seks hebben.
 5. 5
  U kunt wat persoonlijke informatie geven, maar stoppen als het wordt te veel. Een aanvrager van uw voornaam, leeftijd, geslacht, locatie, en hobby's is geen big deal op Omegle. Maar als ze je vragen voor meer details, zoals stad, baan, of zelfs een afbeelding, moet u de verbinding verbreekt.
 6. 6
  Niet ruïneren uw gesprek! Na te praten voor een beetje, zorg ervoor dat u beiden weten de belangrijkste feiten over elkaar, zoals naam, leeftijd, woonplaats, geslacht, en wisselen e-mailadressen, indien u dat wenst in de toekomst te spreken.
 7. 7
  Veel plezier op Omegle zonder te praten met trollen. Sommige mensen kunnen iets willekeurig zeggen, dus meespelen. Als het offensief, koppelt, maar soms de beste gesprekken starten de vreemdste.
 8. 8
  Laat u niet misleiden door trollen. Zij kunnen u een melding Omegle is uw IP-adres bijgehouden, of die Omegle heeft ze geclassificeerd als een zedendelinquent, meestal eindigend met valse contactgegevens wilt verzenden. Dit zijn allemaal nep, niet worden misleid.
 9. 9
  U zult tegenkomen bijna elk type persoon op Omegle. Kom je over de mensen die lijken om eerlijk te zijn, de voor de hand liggende leugenaars, de trollen, de geile mensen, de mensen op zoek naar een lach, de mensen die zeggen dat ze op de rand van zelfmoord, de mensen die gaan door verveling en de normale mensen. Leer hoe je de mensen omgaan en je kunt bijna elk gesprek om te zetten in een leuke een.
 10. 10
  Wees voorzichtig met oplichters. Je zou kunnen ondervinden mensen die liegen over zichzelf om je aandacht te krijgen. Wees niet lichtgelovig, en als ze lijken te mooi om waar te zijn, dan zijn ze waarschijnlijk liegen!
 11. 11
  Overwegen te praten met niet-moedertaalsprekers van het Engels. Ze zijn meestal vriendelijker. De meeste van hen zijn er vanwege hun bereidheid om te leren en vrienden die hen kunnen helpen met Engels te maken.
 12. 12
  Omegle kan verslavend zijn. Zorg ervoor dat je de praktijk zelfbeheersing. De obsessie van de vergadering iemand online kan nalatigheid van de meer belangrijke dagelijkse activiteiten veroorzaken.

Tips

 • Tijdens het gebruik van Omegle, uitbreiden van uw gesprek buiten ASL en Whats up? Praten over gemeenschappelijke belangen, zoals muziek en sport, of populair internationaal nieuws.
 • Houd een positieve houding gedurende het gesprek.
 • Als iemand verbreekt op je, wees niet beledigd. Er zijn meestal 15.000-30.000 dagelijkse gebruikers online, zult u iemand beter vinden om mee te praten.
 • U kunt plezier te hebben en willekeurig op Omegle zonder een trol. Het starten van een gesprek met een willekeurige trivia feit kan grappig zijn en leiden tot een goed gesprek.
 • Gemakkelijke manier om misbruik mensen spotten: Ze vragen om een ​​foto van jou, meestal naakt of halfnaakt.
 • Wees niet beledigd door wat mensen zeggen. De meesten van hen proberen om mensen boos op ze te krijgen, dus je zult gewoon meegenomen in hun aas.
 • Bijna alle jongens zullen noemen meisjes schattig, maar niet seksueel met hen te krijgen.
 • Een leuke manier om een ​​gesprek te beginnen is "Hallo, ASL of AC?" ASL betekenis Leeftijd / Geslacht / Plaats en AC betekent echt gesprek. Zien welke ze kiezen.

Waarschuwingen

 • Geef niet op je foto of te veel persoonlijke informatie.
 • Ouders: Omegle kan soms erg beledigend. Houd kinderen onder de 13 jaar uit de buurt van Omegle.