Wkunl

Hoe om te slagen in oogst maan terug naar de natuur

Hier is een lijst om het meeste uit je spel.

Stappen

Hoe om te slagen in oogst maan terug naar de natuur. Vertrouwd te raken met je omgeving op de eerste dag, vooral als je een first-timer.
Hoe om te slagen in oogst maan terug naar de natuur. Vertrouwd te raken met je omgeving op de eerste dag, vooral als je een first-timer.
 1. 1
  Vertrouwd te raken met je omgeving op de eerste dag, vooral als je een first-timer.
 2. 2
  Verzamel een aantal hulpmiddelen in uw huis. Een schoffel, zeis, en een bijl zijn alles wat je echt nodig hebt. Sla uw rotsen omdat u die nodig heeft voor kunstmatige hekken. Duidelijk uit het gebied vlak naast uw verzendkosten bin want u wilt uw gewassen te oogsten zo snel mogelijk. Omdat je niet op dit moment hebben een scheepvaart mand, het planten van gewassen in een C perceel zal u de meeste tijd (AC is een horizontale rij van drie, een rij van twee, en een rij van drie). Maak 4 percelen met een vierkante ruimte tussen hen en zorg ervoor dat ze te plaatsen zo dicht mogelijk bij de scheepvaart bin mogelijk.
 3. 3
  Ga naar de stad en kijken naar de verschillende cut-scenes van tekens. Tijdens de cut-scenes, zal uw keuzes uw relatie beïnvloeden met de meisjes. Nu zou een goede kans om vertrouwd te raken met de stad, maar vergeet niet te zijn, tijd is geld. Ga naar de supermarkt en kopen wat raap zaden. Rapen zal de snelste en levert een goed bedrag van de winst te laten groeien. Vier pakjes van raap zaden moet het maximumbedrag van de zaden die je kunt kopen op dit punt met vijfhonderd G. zijn
 4. 4
  Keer terug naar je boerderij en onmiddellijk naar uw gereedschapskist in uw huis. Schakel uw zeis voor een gieter en schakel je bijl voor de zaden. Verlaat je huis en ga naar uw vijver, die is gelegen aan de linkerkant van uw boom. Vullen uw gieter en ren terug naar waar je je zaadjes geplant. Water per vierkante.
 5. 5
  Ga naar de bergen door te gaan naar de zuidkant van uw bedrijf en het oversteken van de brug over de rivier. Er is een splitsing in de weg als je in eerste instantie de bergen te bereiken. De trap leidt naar een warmwaterbron en een mijn achter de waterval. Recht naar beneden zal u leiden tot een meer, een gebied van bloemen, en de top van de bergen. Nemen van het pad tegenover de trap leidt u naar het huis van de Houthakker Götz.
 6. 6
  Kijk voor blauw geneeskunde plant want het is een van de meer winstgevende berg oogst. Een daarvan is de trap en de andere is in de buurt van Gotz's huis. Plaats ze in je rugzak. Neem een ​​bamboo shoot, terwijl je toch bezig bent. Nu je rugzak en handen moeten zijn vol. Ren terug naar je boerderij en zet je "oogst" in de scheepvaart bak.
 7. 7
  Als je merkt dat je met wat energie over, ga dan naar de mijn. Je moet nog steeds het dragen van uw schoffel met u. "Mine" het land en af ​​en toe, zullen sommige ertsen pop-up of je zal een ladder naar beneden vinden. Hoe lager het niveau, hoe groter de kans op het vinden duurdere ertsen zoals de Blauwe Mysterile. Je zult waarschijnlijk een harde tijd te gaan naar lagere niveaus omdat je uithoudingsvermogen is nog niet zo hoog. Maar als je geluk hebt, zal je graven een power berry hier die je uithoudingsvermogen zal toenemen. Als u alle ertsen vinden, zorg ervoor om het in je rugzak en verzenden het als je het kan om je bin in de tijd te maken. Anders wachten tot morgen.
 8. 8
  Eerste dag compleet! Ga naar huis, oppakken en neerzetten van uw hond, check het weer, schrijf in je agenda, en slapen.
 9. 9
  Vallen in een routine. Als je wakker wordt, water je gewassen, woo sommige meisjes, de oogst van de berg gewassen, de mijne, en slapen. Uiteindelijk kan je wilt plant een paar velden van gras dus duidelijk een aantal terreinen in de voorbereiding van gras. Met je extra uithoudingsvermogen, hak de logs met je bijl om wat hout te verzamelen. Merk op dat je niet kunt hakken nog de boomstronken.
 10. 10
  Ga naar boerderij gerst en daar moet je een filmpje te zien. Gerst brengt het paard om je boerderij. Uw doel is om vele terreinen van het gras (plan dit goed, zodat je gras niet in strijd met de andere gewassen. Een suggestie zou zijn om uw gras stash starten in de rechterbenedenhoek van uw bedrijf en werk naar buiten vanaf daar) planten. Krijg 800 g om genoeg geld voor een borstel hebt, omdat je nodig hebt om het paard te praten en borstel het paard elke dag.
 11. 11
  Zorg voor voldoende kippenvoer. In het voorjaar, de enige manier waarop je gaat feed voor kippen is door het te kopen van de moeder Popuri's. In de zomer kunt u gebruik maken van maïs en zet het in de watermolen vlak naast de coop. Uiteindelijk, kunt u een gratis kip ontvangen als u Popuri woo genoeg zodat u uw geld alleen kan gebruiken voor diervoeders. Een andere kans komt wanneer Rick vraagt ​​u om te zorgen voor een kip voor hem en al heb je de kip terug te keren, kunt u nog steeds houden de eieren en doe ze in de couveuse. En de derde optie is kun je je eigen kip te kopen, maar vergeet niet om genoeg voer voor hebben.
 12. 12
  Concentreer je op de aanplant van wat gras en het krijgen van de borstel, melker, en een koe. Opmerking: Heeft een winkel van voer voor uw koe door het snijden van uw gras wanneer het de donkerste tint van groen. Dit zal ervoor zorgen dat u niet opraken van voer voor uw kostbare koeien. Praat met en borstel je koeien elke dag.
 13. 13
  Bouwen pleinen van gras en omring ze met de rotsen u besparen waren. Als je dieren, je kunt ze daar gezet en ze zullen niet reizen buiten! Dan kunt u uw hout sparen voor belangrijkere dingen, zoals uitbreidingen of als geschenken aan Gotz. Te veel rotsen? Bewaar ze in je kast zodra u uw huis uit te breiden.
 14. 14
  Krijg een oogst mand en de grootste rugzak. Echter, als het een of het ander, krijgen een mand. Het zal een belangrijke rol spelen bij het oogsten in de zomer.
 15. 15
  In de zomer kopen ananas zaden uit gewonnen, de grappige uitziende koopman met een gele jas. Hij hangt uit bij de Inn op woensdag en in het weekend, zolang het niet een vakantie, dus check it out. Ananassen zijn verlengd, zodat je niet hoeft te constant te kopen. Ze dragen een behoorlijk prijskaartje hangt al (1000g een pop), maar je kunt verkopen voor 500 gram elk.
 16. 16
  Plant een veel ananas en let op uw geld te laten groeien bijna exponentieel. Heb ananas zaden vóór de zomer begint, want je verliest een dag van het zwemmen festival. Een woord van waarschuwing: deze ananassen neem een lange tijd om te groeien, zodat uw berg oogsten, kippen, en het vee je hebt zal komen in zeer handig. Plant een gebied van graan naast uw kippenhok te worden besteed voor kippenvoer en plant een paar velden van tomaten en maïs of alle koren, omdat maïs een grotere winst dan tomaten moet opleveren. De reden waarom je zou willen beide al planten is tot 100 van elk gewas verzonden, zodat je de speciale zaden voor de zomer kunt krijgen.
 17. 17
  Wanneer val rond rolt, bereid zijn om een ton van de velden te maken en de beste gieter klaar (met al die ananassen, moet geld geen probleem zijn).
 18. 18
  Tijdens de herfst, een heel belangrijk berg oogst ligt naast het meer diep in de berg. Het ziet eruit als een dunne steel paddestoel en het is een zogenaamde "Truffel." Deze opbrengst ongeveer 1000G voor een ieder dus kom naar de berg dagelijks.
 19. 19
  Koop een pakje zoete aardappel zaden voor elk veld dat u hebt (dit is het snelst groeiende gewas). Dit kan uw drukste oogstseizoen zijn en uw meest winstgevende, dus maak je klaar. Koop zoveel zoete aardappel zaden als je velden.
 20. 20
  Door nu, moet je boerderij worden ingesteld met een koe of twee en een schaap. Je moet ook meer dan 10 stukken gras. Oogst je gras als de tijd komt omdat er niets groeit tijdens het winterseizoen.
 21. 21
  Nu de winter is hier! Terwijl het zetten van je concentratie op je dieren, upgrade je bijl omhoog naar de blauwe niveau (in een vergadering. Kijk naar tips hieronder). Hak het hout en zorg ervoor dat je genoeg hout en verbreed uw boerderij tot op het niveau van de kas, indien mogelijk.
 22. 22
  Als u krijgt chocolade, zou de winter dankzegging de tijd om dat te doen. Hopelijk heb je uitgelokt twee meisjes op zijn minst tot een paars of blauw hart (waarbij de focus op je meisje).
 23. 23
  Voor extra geld, is er een tweede mijn opengesteld dieper in de berg waar u de truffel gevonden. Het meer is bevroren dus neem je mand en schoffel en de mijne naar hartelust. Adamantite wordt gebruikt voor de mayo maker, de kaasmaker, en het garen maker. De Orichalum is voor het krijgen van accessoire een meisje.
 24. 24
  Zodra een meisje het rode hart heeft bereikt, heeft u de mogelijkheid tot aankoop van een blauwe veer in de winkel. U kunt trouwen alleen als uw huis wordt uitgebreid tot het maximum.
 25. 25
  Jaar een compleet! Hopelijk nu, je weet wat te doen. Herhaal bovenstaande stappen als nodig en experimenteer een beetje zelf. Gelukkig bewerken!

Tips

 • Upgrade uw gereedschap slechts eenmaal ze 400% meesterschap niveau te bereiken om geld te besparen. Om dit te doen, gewoon blijven met behulp van het gereedschap dat u wilt beheersen en wacht tot hij 400% bereikt. Zorg ervoor dat je een Blue Mysterile erts met u om te upgraden.
 • Als je gaat om te proberen te achterhalen van alle recepten, zorg ervoor dat je slaan voordat iets nieuws te proberen, zodat u niet uw ingrediënten verspillen.
 • Het punt van het raken van meer dan een meisje is, want in de winter, er zal een tijd zijn wanneer meisjes geven chocolade aan mensen die ze willen. Zolang je niet op dit moment getrouwd bent, kunt u chocolade verzamelen van meisjes met minstens een paars of blauw hart. Chocolade is cruciaal voor een aantal recepten.
 • Recepten ook toevoegen aan uw percentage. Probeer om te koken tot ze allemaal.
 • Huwelijk zal stimuleren uw voltooiing percentage met 20% (een procent voor elk hart je vrouw heeft en een procent voor elk hart uw kind). Get aankoppeling! (Maar niet voordat je je chocolade).
 • Koeien zijn een van de beste geld-makers in het spel. Neem goede zorg van hen door de invoering voer in hun feedboxes, met ze te praten, ze te poetsen, en melk in uw winst!
 • Krijgen vriendelijk met de stedelingen geeft je toegang tot hun prive-kamers.
 • Na een paar van elk eetbaar product is goed om te hebben omdat je in staat om meer te experimenteren zal zijn. En soms moet je om te koken tot een ingrediënt te gebruiken in een ander recept (bijvoorbeeld, kunt u de boter te maken in uw keuken die gebruikt kan worden voor cookies).
 • Uitzoeken recepten duurt een tijdje dus wees geduldig of vraag rond voor wat hulp. Sommige mensen zullen u recepten geven als je hen iets te geven.
 • U hoeft niet naar de C-vorm voor de rest van uw landbouw carrière want later op te houden, kan je water geven zal in staat zijn om water een veld tegelijk. Experiment welke stijl het beste is voor jou.
 • Win je dier Festivals voor uw koeien, schapen en kippen! Als je dat doet, zal ze produceren goud producten die zijn het duurst. Om zeker winnen, zorg ervoor dat je tien harten voor welke dieren. U kunt krijgen door met negen of acht.
 • Sla je spel op voordat belangrijke festivals zoals de kip of zwemmen festivals, want als je verliest, kun je altijd nog eens proberen.
 • Ann, Karen, Popuri, Mary, en Elli zijn de vijf geschikte meisjes die je kunt woo. Vind wat geschenken zal absoluut prikkelen je meisje en geef aan haar elke dag. Het is een goed idee om te slaan op meer dan een meisje terwijl specifiek gericht op een (Three, met inbegrip van uw eigen meisje, zou het moeten doen).
 • Je kunt niet praten met je baby of houd hem tot een seizoen passeert. Zodra je kunt, geef hem warme melk die gemaakt kan worden in uw keuken.
 • Als u alle tools die nodig zijn in uw keuken te krijgen, kijken naar de tv-shopping kanaal. Ga naar de bar en de telefoon gebruiken om uw gereedschap te bestellen (het zal een paar dagen te leveren). Zodra u koopt alle tools, kunt u een power berry kopen.
 • Wees redelijk. Gewassen niet 's nachts te laten groeien. Besteden al uw geld op gewassen kan een grote winst opleveren, maar heb je voldoende geld voor andere dingen, zoals geneeskunde, vee, pluimvee, uitbreidingen, veevoer, of cadeaus?
 • Aanplant honderd van ieder gewas tijdens een bepaald seizoen zal een andere speciale gewassen die je kunt planten ontgrendelen.
 • Keer niet slaagt binnen gebouwen dus neem de tijd. Dit geldt ook voor uw kippenhok, schuur, en de mijnen!
 • In totaal zijn er tien stroom bessen. Ze zijn uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat u de hele dag kan hard werken. Ze ook op toe te voegen aan uw percentage. Proberen om ze allemaal te krijgen!
 • Een power bes kan worden gewonnen uit het zwembad festival. Dit festival is echter waarschijnlijk een van de hardere festivals. Het aanboren van de driehoek en x toetsen afwisselend werkt meestal. SAVE voorhand, zodat u meer dan een kans hebben.
 • Proberen om de zaden te kopen voor het komende seizoen tijdens uw lopende seizoen. Dit kan alleen worden gedaan als u een broeikas gebouwd heb?
 • Heb je gieter geen upgrade kan tijdens het midden van de lente, de zomer, of vallen want het duurt drie dagen om een ​​tool te upgraden en dat is drie dagen minder van mogelijke winst.

Dingen die je nodig hebt

 • Dit is een korte lijst van dingen die je nodig hebt en waar ze te krijgen
 • The Power Berries
  • PB # 1: Pak je bijl en probeer te minderen de boom op Moederdag heuvel (waar er veel bloemen). De boom begint te praten! Je hebt de mogelijkheid om te blijven hakken of stoppen. stop hakken. zult u een power berry krijgen
  • PB # 2: In de mijn naast de waterval, houden mijnbouw (met je schoffel) en je moet tegenkomen een Power Berry
  • PB # 3: De winter van mij (als het meer bevriest) heeft ook een power berry
  • PB # 4: Win het Zomer Zwemmen Festival (Tik Driehoek en X afwisselend zo snel als je kan SAVE voordat.!)
  • PB # 5: Gooi vijf eieren (een per dag) in de waterval. Staan in de ingang van de mijn, richt zorgvuldig, en gooi. De Harvest Goddess moet verschijnen en dank u voor uw aanbod. Doe dit gedurende vijf dagen en ze zal je belonen met een Power Berry
  • PB # 6: Over het bevroren meer, ga achter en aan de linkerkant van de mijn. Druk op X en loop rond (tegen de muur je niet kunt zien) en je zal uiteindelijk een vindt
  • PB # 7: Aankoop elke keuken gebruiksvoorwerp over de shopping-netwerk. Het laatste punt moet een vermogen bessen voor 5000 G. zijn
  • PB # 8: In de paardenrace, moet je 1.001 medailles te winnen. U kunt dit doen in het begin door te wedden op het winnende paard, of eenvoudiger, verzorgen en trainen van uw eigen paard. Borstel je paard elke dag en te rijden hem elke dag. Wanneer het tijd is voor het paard ras, race met je paard en inzet op jezelf.
  • PB # 9: In het strand (aan de linkerkant van het Stadsplein) is er een dok waar Greg de Visser vissen (je krijgt ook de stang van daar). Houden vissen in de oceaan en je zal uiteindelijk opduiken een power berry. (Gemakkelijkst in de winter)
  • PB # 10: Wanneer u mijn in de winter mijne, ga zo diep als je kan en uiteindelijk is er een grot in het noorden! Op deze plek kunt u vissen beginnen en je zal komen met een vermogen bessen.
 • Planten 90 bloemen, of 10 volledige velden (elk soort, maar probeer niet om de magische rode bloemen te gebruiken, want er is een zeldzame soort bloem die verschijnt als je plant veel van deze). Dan, Anna gaat om uw bedrijf en u kunt haar vertellen te halen zoveel als ze wil. Ze geeft je een power berry in ruil daarvoor, natuurlijk.
 • Speciale PB: In het voorjaar, groeien komkommers. Zet drie in uw koelkast of als je er geen hebt, zet het in je rugzak. Als het regent in de lente, ga naar het meer en staan ​​in de buurt van de twee bomen naast elkaar. Gooi een in en deze mysterieuze groen wezen opkomt. Houd ze gooien in en hij zal uiteindelijk geeft je een power berry.
 • De Bijenkorf: De bijenkorf zal produceren honing dagelijks (Inclusief de fles, een of andere manier.) Om de bijenkorf, fabriek een gebied van bloemen te krijgen. Wanneer ze bloeien, moeten bijen verzamelen in uw boerderij. Om de winst te maximaliseren, neem een ​​fles naar Luis, de bijen expert. Hij zal uw honing te proeven en je vertellen dat het een speciaal soort honing en je kunt meer geld voor te krijgen.
 • Vee
 • Wijn (om te komen met Karen): Koop van de wijnmakerij, maar zorg ervoor dat je de ochtend deel van uw dag te gebruiken, want het is geopend 9-12.
 • Truffel: In de bergen, naast het meer. Er is een lange stam paddestoel die een geweldige winst oplevert.
 • Goud Artikelen: Win hun respectievelijke festivals (Voorbeeld: Gold eieren:. Chicken festival)