Wkunl

Hoe kan ik een itunes gift card gebruiken

Het was een geweldige kerst of een zeer gelukkige verjaardag, en iemand gaf je een iTunes gift card. Nu, wat te doen met het? Dit gedeelte van Google zal u door elke stap van inwisselen van je iTunes gift card en wat je kunt kopen met het.

Stappen

Hoe kan ik een itunes gift card gebruiken. Open een internet browser.
Hoe kan ik een itunes gift card gebruiken. Open een internet browser.

Het opzetten van een nieuwe account

 1. 1
  Open een internet browser. Gebruik een zoekmachine op zoek naar de gratis iTunes downloaden, of gewoon een bezoek de website van Apple.
 2. 2
  Open iTunes op uw bureaublad zodra het downloaden is voltooid. Het zal een moment nemen om het opstarten.
 3. 3
  Maak een itunes account. Je zult het op te zetten binnen iTunes.
  • Klik op het woord Store.
  • Klik op Create Apple ID.
  • Klik op Doorgaan.
  • Gelezen en ga akkoord met de voorwaarden om verder te gaan. Klik op het kleine vakje rechts onderaan, klik op Akkoord.
   • Apple zal u vragen om persoonlijke informatie om een ​​rekening te openen. Wees voorbereid met uw geboortedatum en een e-mailadres. U moet ook een wachtwoord aan te maken en het opzetten van uw veiligheid vragen om verder te gaan.

Als u al een iTunes-account

 1. 1
  Open itunes. Meld u aan, als je nog niet bent ingelogd Als je muziekbibliotheek wordt weergegeven wanneer u iTunes opent, je bent al bij uw account aangemeld.
  • Als de iTunes store wordt weergegeven wanneer u iTunes opent, het account e-mailadres is in de linker kant van het tabblad grijze aan de top in de "iTunes Store"-gebied. Zorg ervoor dat dit is uw account e-mailadres.

Nutte itunes kaart

 1. 1
  Heb je itunes gift card klaar.
 2. 2
  Open de iTunes Store.
 3. 3
  Scroll omlaag over het scherm om het woord te beheren.
 4. 4
  Klik verlossen. Voer de 16-cijferige gift card code die op de achterkant van de kaart in het vak CODE aan de onderkant van dit scherm. Het bedrag van de gift card zal worden toegepast op uw iTunes-account. Wanneer u nummers of andere media te kopen, zal iTunes automatisch het geld aftrekken van uw gift card eerste totdat de kaart een saldo van nul bereikt. Controleer het resterende saldo door te kijken naar uw account.
 5. 5
  Schaffen. U kunt muziek, muziekvideo's, films, boeken en nog veel meer met uw iTunes gift card te kopen.

Tips

 • iTunes cadeaubonnen zijn goed te gebruiken als je geen creditcard hebt, of als u niet wilt dat uw credit card gegevens te geven aan Apple. Koopt gewoon een gift card bij een winkel voor jezelf en in te wisselen met behulp van de bovenstaande stappen.

Waarschuwingen

 • Kras de code voorzichtig! De nummers zullen anders niet zichtbaar zijn.
 • Zorg ervoor dat het uw account die u crediteren, niet iemand anders.