Wkunl

Hoe te paypal gebruiken om geld over te maken

PayPal biedt een veilige manier om geld te betalen of te ontvangen. U kunt het gebruiken om geld overschrijven naar creditcards, bankrekeningen of van iemand anders PayPal-rekening. Om geld te sturen, moet u zich aanmelden voor een PayPal-rekening en wijzen een bank-of creditcard-rekening voor geldtransfers. Daarnaast moet u beschikken over een e-mailadres of mobiele telefoonnummer om de overdracht te maken voor uzelf of om geld te sturen naar anderen. Ontvangers moeten ook beschikken over een e-mail of een mobiel nummer, evenals een PayPal-rekening, om voor u te gebruiken PayPal om geld over.

Stappen

Hoe te paypal gebruiken om geld over te maken. Meld u aan bij paypal gebruik van uw e-mail of mobiele telefoonnummer en een wachtwoord.
Hoe te paypal gebruiken om geld over te maken. Meld u aan bij paypal gebruik van uw e-mail of mobiele telefoonnummer en een wachtwoord.

Meld je aan voor het gebruik paypal

 1. 1
  Meld u aan bij paypal gebruik van uw e-mail of mobiele telefoonnummer en een wachtwoord. Als je nieuw bent op de website zijn, maak een account aan.
  • Aan te melden, kies je taal instellingen en het land van herkomst. Kies vervolgens of u wilt een persoonlijk account, een merchant account of een premier account. De premier account werkt het beste als je wilt kopen en verkopen items in aanvulling op het overmaken van geld. Als je een tiener, kunt u het opzetten van een student-account. Welke optie je ook kiest, klik op de link om het proces te starten.
 2. 2
  Vul de online applicatie voor de PayPal-account. Kies het e-mailadres dat u wilt gebruiken om PayPal te openen en selecteer vervolgens een wachtwoord van minimaal 8 tekens. Typ het wachtwoord in het volgende veld ter bevestiging. Selecteer 2 beveiligingsvragen en-antwoorden voor het geval u uw wachtwoord vergeet.
 3. 3
  Vul uw voor-en achternaam. Vul uw adres, met inbegrip van de stad, staat en postcode. Geef een telefoonnummer waar PayPal u kunnen bereiken in geval van een transactie of account probleem.
 4. 4
  Beoordelen de paypal privacybeleid en gebruikersovereenkomst pagina's. Klik op de link in te stemmen en maak je nieuwe account.
 5. 5
  Bevestig uw e-mailadres. Vul uw PayPal-rekening, selecteer "Profile" en kies vervolgens "Credit / Debit Cards." Daarna, kies 'Voeg een kaart "om een ​​debet-of credit-account toe te voegen. Zorgen voor de financiële informatie, zoals de account en routing-nummers, voor de rekeningen die u aanwijst.
  • U kunt ook controleren uw PayPal-rekening. Volg de instructies op uw bankrekening koppelen aan uw PayPal-rekening. Hiermee kunt u onbeperkt transfers naar andere geverifieerde PayPal-rekeningen.

Gebruik paypal om geld naar uw bank

 1. 1
  Meld u aan bij uw PayPal-rekening en klik op de link "terug te trekken" dan. Na de mogelijkheden, scroll naar beneden naar "Transfer naar bankrekening."
 2. 2
  Ga naar de "trekken middelen door elektronische overschrijving" pagina en vul de hoeveelheid geld die u wilt overbrengen. PayPal zal het beschikbaar zijn voor overschrijvingen in uw totale vermogen rekening fondsen geven.
 3. 3
  Kies de bank of creditcard-rekening waar u het geld wilt sturen. Wanneer u gebruik maakt van PayPal, zal u de opties die u in het drop-down menu hebben aangewezen vinden. Ga door naar de volgende pagina.
 4. 4
  Bevestig uw PayPal-overschrijving. Lees de informatie, inclusief het bedrag, de aard van de bankrekening en de naam van de bank. Controleer de bank routing nummer en de laatste 4 cijfers van uw bank-of creditcard-rekening nummer. Breng de benodigde wijzigingen, opnieuw beoordelen van de informatie en vervolgens legt de geldoverdracht verzoek.
  • Wanneer u PayPal gebruikt om geld over, kun je verwachten dat de middelen om in uw bank of credit rekening in ongeveer 4 dagen.

Stuur geldtransfers naar iemand anders paypal account

 1. 1
  Kies de "send money" link van je paypal account pagina.
 2. 2
  Voer het e-mailadres van de ontvanger of mobiele telefoonnummer.
 3. 3
  Vul het bedrag dat u wilt verzenden naar de persoon en kies de munt, zoals de U. S. dollars.
 4. 4
  Selecteer de reden voor het verzenden van het geld. Je kunt zetten dat het voor een aankoop of er rekening mee dat de money transfer is voor een ander doel, zoals het verzenden van iemand een verjaardagscadeau. Blijven de bevestigingspagina.
 5. 5
  Herziening van de betaling informatie en bevestig e-mailadres van de ontvanger of het telefoonnummer. U kunt ook een briefje met de overdracht, zoals onder meer "Happy Birthday!" PayPal zal mensen via e-mail of mobiele telefoon op de hoogte wanneer het voegt geld transfers naar hun PayPal-rekeningen.

Tips

 • Verkopers die gebruikmaken van PayPal kunnen facturen aan uw PayPal-rekening te sturen wanneer u een bestelling plaatst met hen. Om de facturen te betalen, hoeft u alleen maar te klikken op de betaalknop dat PayPal ook met de facturen. Controleer het bedrag dat u wilt overbrengen en legt de betaling.