Wkunl

Hoe maak je een geweldige iglo te maken op Club Penguin

Moe van je saaie kleine iglo op Club Penguin met nauwelijks ruimte en geen meubels? Niet zeker hoe een leuke virtuele plek om te wonen bij elkaar te gooien? Weet u niet waar te beginnen? Geen zorgen! Dit artikel zal u helpen om een ​​leuke gezellige perfecte iglo in een mum van tijd!

Stappen

Hoe maak je een geweldige iglo te maken op Club Penguin. Om te beginnen met, zijn best als je sparen voor 2 split niveaus, zodat je meer ruimte wanneer u deze stappen.
Hoe maak je een geweldige iglo te maken op Club Penguin. Om te beginnen met, zijn best als je sparen voor 2 split niveaus, zodat je meer ruimte wanneer u deze stappen.
 1. 1
  Om te beginnen met, zijn best als je sparen voor 2 split niveaus, zodat je meer ruimte wanneer u deze stappen.
  • Ben zeker om de juiste split iglo die perfect is voor u en dat u echt graag willen houden voor een tijdje. De beste iglo te kopen op mijn advies zou zijn de blauwe split iglo, de split-level iglo, en de luxe iglo. Tip: wanneer u op de deur van het luxe sneeuw iglo klikt, zal een andere iglo opduiken. Als je het leuk kopen. U kunt de gewenste kleur te kiezen; klassieke sneeuw blauw, een meer gothic uitzien als het grijszwarte handgemaakte sneeuw gemaakt iglo, of als u op zoek bent naar een leuke kleur, kunt u kiezen voor het zuurstokroze iglo.
 2. 2
  Zodra je iglo is gekocht en klaar om te worden ingericht, start het regelen van de manier waarop u wilt dat uw meubels! Of als je niet meubilair hebben, verdienen ongeveer 5000 + munten en kopen wat in de catalogus! Sommige games die je kan spelen bent puffle roundup, bean counters, ijsvissen, kar surfer, Puffle lanceren of vangen van golven. Probeer Puffle Rescue ook. Als je een expert bent, kan verdien je 4200 + munten! Doe dit door het invullen van veel niveaus.
 3. 3
  Zodra al het meubilair dat u wilt wordt gekocht, schik ze in verschillende kamers
  • The Living Room: Voor een klassieke woonkamer, koop gewoon een paar banken, een fauteuil, een open haard, een televisie, optianal wall luidsprekers, een computer en een stoel, en een koffietafel. De stoelen en banken moeten naar de TV kijkt, en je kunt de mantel van de haard te versieren, klikt u op het net toen in de bewerkingsmodus en druk op de omhoog en omlaag pijltoetsen, kunt u dit ook doen met tafels en andere meubels! Je kon wall luidsprekers voor surround sound. U kunt ook de computer waar u ruimte en zorg ervoor dat de stoel niet te dicht bij het.
  • De keuken: Voor een eenvoudige keuken, koop een koelkast, een gootsteen, een fornuis, een pantry en een kast. Dan kunt u een tafel en een aantal stoelen voor een eethoek voegen. U kunt ook banken of cabines te gebruiken voor een resteraunt uitstraling. U kunt zelfs een mooi gebied tapijt toe te voegen naast de gootsteen als je wilt.
  • De badkamer: badkamer zijn vrij eenvoudig te maken. Alles wat je nodig hebt is een stoel, (bij voorkeur een witte plastic tuinstoel of een opblaasbare of enige kleur pluche stoel bijvoorbeeld groen rood), een puffle waterbak, een wastafel en een Puffle bed. Doe het water kom op de top van de stoel om een ​​toilet te lijken. Dan zet de wastafel naast het toilet en zet de puffle bed naast de gootsteen te lijken op een bad / douche (om er een bad krijgt een reddingsboot en zet puffle bedden in hen.) U kunt ook de zeemeermin ijdelheid (of de voegen princess make-) spiegel achter de gootsteen, zodat u een spiegel, als het in de catalogus.
  • Slaapkamers: Om een ​​slaapkamer te maken, koop een paar banken en een aantal stapels sneeuw, een kast, een bureau, een tapijt, en een stoel. Schik de banken, zodat ze tegenover elkaar en maken een bed en voeg sneeuw palen in tussen voor dekens. Schik alles naar wens. Wees creatief! Als je een huisdier vis, een kopen bij de Pet Shop en je kunt het in je kamer te zetten! Misschien voeg een koele lavalamp voor stijl!
  • Peuter kamers: Als u wilt een peuter later op te nemen, moet u een mooie kamer klaar voor hen hebben. Maak een wieg van de manier waarop u het bed opgemaakt. Zet in wat speelgoed en misschien een teddybeer en een strandbal voor de lol! Als je het gevoel bederven uw peuter een beetje, voeg een kom snoep in hun kamer, ze zullen het geweldig vinden! Vergeet niet om een ​​extra wieg zetten in de peuter kamer voor het geval u besluit om meer dan een nemen. Bedenk ook dat het puzzelstukje vloeren, puffle zitzakken, roze prinses garderobe en schoolborden zijn ideaal! U kunt een gescheiden kinderbox te maken door te gaan naar de sport winkel en kopen van voetbal doel netten. Zet in de puzzelstukje verdieping (en), speelgoed, en iets anders in de box voor de lol! U kunt ook gebruik maken puffle bewakers ook zodat de puffles dont get in hun kamer en dus het kan aantonen dat, dat is hun kamer!
  • De Backyard: Als u een achtertuin iglo gekocht, moet u uw achtertuin te versieren. Dit is het leukste deel! Doe wat bankjes en een vijver buiten, misschien zelfs een puffle huis als je huisdieren! Misschien zelfs een mooie tuin die er zijn en voeg een zwembad voor de zomer! Koop gewoon een stelletje blauwe puffle bedden in de Pet Shop, of ga de de Sport Shop en koop blauwe oefenmatten. Zet ze allemaal samen en voeg wat hekken of sneeuw ballen om het te scheiden van de rest van het erf. Voeg wat zwembad speelgoed en een strandbal en je bent good to go!
  • Puffle Gebieden: Als u puffles, het opzetten van een mooie omgeving voor hen. Zet puffle bedden uit, een etensbak, en een krabpaal of puffle condo. U kunt al deze benodigdheden te krijgen op de Pet Shop. Als u wilt dat uw puffles te buiten of als u niet genoeg ruimte in je iglo hebben voor hen, het opzetten van een gebied in je achtertuin!
 4. 4
  De laatste hand moet als laatste worden toegevoegd. Als je dat kamerplant die je wilde niet kopen, kopen! Voeg de laatste hand aan je iglo de perfecte plek om te zijn en zo uw huis schreeuwt "U" aan iedereen die komt maken!
 5. 5
  Tenslotte maken uw iglo met enkele mooie tapijt of vloerbedekking uit de upgrade iglo catalogus. Als uw huis is Aziatische stijl met bamboe tafels en meubels, waarom niet bamboe houten vloeren toe te passen? Voeg vloer die zal aansluiten bij het thema van uw huis! Als u wilt dat een warme gezellige zoek iglo voor de winter, voeg een mooie groene zachte vloerbedekking. Voeg de vloer die u het meest comfortabel met! Of misschien als je gewoon niet kan veroorloven dat "perfecte vloerbedekking, 'versier je iglo met veel tapijten!
 6. 6
  Controle over alles en zorg ervoor dat er niets meer aan toe te voegen en het is de perfecte plek voor u om te wonen. Zorg ervoor dat u volledig tevreden bent met je werk en als je denkt een leuke ficus plant moet gaan in die lege hoek, voeg het toe!
 7. 7
  Allemaal gedaan! Nu al je harde werk te belonen, achterover leunen en genieten van wat je hebt gedaan. Of gaan uit naar de Pizza Parlour en een hapje te eten met je vrienden!
 8. 8
  Optioneel: U kunt secret iglo krijgen op de catalogus. Klik op de koevoet, waar je een andere verdieping kan hebben, en proberen te klikken op alle deuren.

Tips

 • Als je vrienden hebt die je iglo veel bezoek, voeg een kamer als je wilt een sleepover of slaapfeestje hosten een avond te hebben! Hey, zodra je klaar bent zul je waarschijnlijk wilt dat je vrienden om langs te komen en zie je nieuwe iglo anyways!
 • Als u wilt muren maken dat afzonderlijke verschillende delen van je iglo, gebruik hekken of muren van sneeuw, of u kunt vormgeven verschillende kamers met behulp van uw meubels, dus het is in een cirkel het meer prive te maken.
 • Maak je iglo te uiten wie je bent! Als je een pinguïn die houdt van uit te werken en uit te oefenen veel, koop wat fitnessapparatuur in het stadion!
 • Voor de badkamer, kunt u een puffle waterfles gebruiken voor de zeepdispenser door de gootsteen, of als een douchekop door de puffle bed. Of als u een metalen lamp, maakt dit een grote douchekop!
 • Voor een look die is populair in de zomer, maak een waterval in je achtertuin! Verkrijg de blauwe muur gordijn en zet het op de muur in uw tuin. Zet nu in een vijver aan de onderkant en een blauwe puffle bed op de top. Het ziet eruit als een koele waterval, en je vrienden zullen onder de indruk. (Dit werkt alleen zal de werf iglo.)
 • Als u wilt dat uw tuin zijn meer prive, voeg een omheind perimeter eromheen. Dit maakt het er mooier uit, ook!
 • Als u niet wilt dat uw iglo zo groot te zijn, maar u wilt toch het te voelen als thuis, kun je de luxe iglo plaats kopen. Dan kunt u in een woonkamer, keuken, slaapkamer en een kleine badkamer. Dit moet goed genoeg zijn als het is alleen jij die er wonen anyways. Je zou ook het opzetten van een klein gebied voor uw puffle in de hoek als je wilt.
 • Als u wilt dat een koninklijke iglo blik, koop de Ice Castle of Pink Palace, en kopen veel tronen en koninklijke meubels!
 • Just so you know, zal je waarschijnlijk niet in staat zijn om al deze kamers passen in je iglo als je een achtertuin iglo gekocht. Tenzij u natuurlijk uw tuin omgeving gebruiken om te passen in meer kamers in plaats van het maken van een werf. Daarnaast, ik betwijfel of je kon een woonkamer, een keuken, slaapkamers, een badkamer, een peuter kamer, en een Puffle kamer in die kleine ruimte in de rug te passen.
 • Of versier het Aunt Arctic stijl: Klein, gezellig en eenvoudig. Koop de basis-iglo, of de basis-candy iglo voor enige pit! Voeg in een paar banken, een tv, een gebied tapijt, een tafel, een bureau, en sommige lampen. Het mag alleen een slaapkamer of woonkamer, maar het is gezellig en het is bij u thuis! Voeg wat puffle meubelen voor uw puffle als je er een hebt.
 • Als u wilt dat uw iglo om extra helder zijn, voeg wat lampen voor decoratie en verlichting!
 • Als je niet kunt achterhalen hoe om te passen in al deze kamers, ga dan naar een firend's iglo die lid is en rond te kijken. Kennis te nemen van hoe zij geregeld hun meubels. Als geen van je vrienden hebben de look die u wilt, zijn een baby bij de dierenwinkel en krijgen door een rijke mama aangenomen. Zij moeten over een mooie iglo die u zoekt.
 • (Vergeet niet dat de foto HyperSnap stempels erop dat zou kunnen blokkeren een deel van de foto, tenzij je een liscense kopen voor het zal hebben. En het kan ook virussen op uw computer veroorzaken, maar meestal niet.)
 • Neem foto's van iglo's met de look die u wilt. Download HyperSnap 6 van Hyperonics.com. Dit duurt geweldige kwaliteit foto's!

Waarschuwingen

 • U moet een lidmaatschap te hebben.
 • Niet kopen een iglo die te klein is, zul je niet in staat zijn om te passen in alle kamers in die u wilt!
 • Als u weet dat uw lidmaatschap gaat binnenkort verloopt en u zult niet in staat zijn om het terug te krijgen, niet veranderen je hele iglo rond, zal het afval uw tijd, omdat het in een paar dagen anyways zullen verloren gaan!
 • Als je verbinding een veel, omdat van het netwerk of internet problemen te verliezen, moet u de pagina vaak vernieuwen om je iglo verandert, munten, en meubels die u kocht redden.
 • Je zou niet alle bovenstaande dingen, maar u kunt creatief zijn en zet iets dergelijks: D

Dingen die je nodig hebt

 • Een Club Penguin rekening
 • Het Internet
 • Een computer of laptop
 • Een lidmaatschap
 • Een belasting van munten
 • Wat creativiteit, wilskracht en geduld!