Wkunl

Hoe maak je een ipod tarotdek creëren

Gebruik, een en je persoonlijke muziekcollectie, kunt u een Tarot dek dat is altijd in uw zak te creëren. Gebruik het om de toekomst te voorspellen, indruk op je vrienden op feestjes, studeren en onthouden van de betekenissen van de kaarten, of gewoon samen te verzamelen van een aantal van uw favoriete nummers in een interessante afspeellijst.

Veel als de iPod heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen naar muziek luisteren (door het houden van de Soundtrack To Your Life binnen handbereik te allen tijde), kan het ook de manier waarop je leert en lees tarot veranderen.

Je moet weten hoe je een te gebruiken standaard 78-card Tarot als een orakel, maar nu kunt u zweep uit een snelle lezing zonder uw dek in de hand zal zijn.

Stappen

Hoe maak je een ipod tarotdek creëren. Uitprinten een verwijzing vel van alle 78 kaarten in de tarot.
Hoe maak je een ipod tarotdek creëren. Uitprinten een verwijzing vel van alle 78 kaarten in de tarot.
 1. 1
  Uitprinten een verwijzing vel van alle 78 kaarten in de tarot. Een gemakkelijke manier is om het publieke domein samenvatting grafieken gebruiken vanaf www.learntarot.com. Als je zijn vooral dol op het idee, kun je jezelf een spreadsheet maken.
 2. 2
  Power-up van itunes en raakte de knop Bladeren (de oogbol) in de rechterbenedenhoek van het hoofdvenster u meerdere zoek-en sorteermogelijkheden om te geven.
 3. 3
  Maak een nieuwe afspeellijst genaamd Tarot Slush Pile uit het menu Bestand. Dubbelklik op de naam van een nieuw venster te openen terwijl de Music Library geopend.
 4. 4
  Blader door je muziekbibliotheek en beginnen liedjes die je wilt-en-neerzetten slepen uit de bibliotheek in uw slush pile. Kies liederen uit verschillende genres, en met gevarieerde thema's of betekenissen.
 5. 5
  Maak een tweede nieuwe afspeellijst genaamd tarot hoofddek. Openen in een nieuw venster ook.
 6. 6
  Raadpleeg uw referentie sheet. Kies een kaart... elke kaart... en met behulp van de genoemde betekenissen...
 7. 7
  Zoek een lied dat de betekenis van de kaart past. Drag-en-neerzetten dit uit de Slush Pile om uw Main Deck afspeellijst. Als alternatief, te beginnen met uw favoriete nummers van Slush Pile, en vind kaarten om ze te passen.
 8. 8
  Herhaal dit proces 77 keer. (Het is een beetje zoals het invullen van een groot, muzikaal Sudoku, eigenlijk...)
 9. 9
  Het hoofddek afspeellijst sorteren door te klikken op de naam header. Controleer aan de hand zodat het volledige en niet herhalingen bevat. (Het aantal punten wordt vermeld op de onderste balk.)
 10. 10
  Pas de songtitels op de namen van de kaarten. Doe dit door het dupliceren van de liedjes en vervolgens bewerken van de ID3-tags. Bijvoorbeeld, kon u Promiscue hernoemen van Nelly Furtado naar Koningin van toverstaf en verander de Album tag te lezen Wands.
 11. 11
  Sparren-up van uw terras als u een kleur iPod nano of een door het downloaden van de ruiter-Waite beeldbestanden van het leren tarot website, drag-and-drop ze op het album art box aan de linkerbenedenhoek van het hoofdvenster. Om dit te doen het meest effectief, kunt u informatie over elk van de 78 nummers Get en wissen van alle bestaande kunst. Nu, als je omhoog trekken elke song, zal het beeld van de kaart!
 12. 12
  Maak een nieuwe slimme afspeellijst in het menu Bestand. De eerste wedstrijd regel moet zijn "Playlist is Tarot Main Deck". Vink het vakje aan te beperken tot 10 items willekeurig gekozen. Noem deze playlist "Today's Keltisch Kruis".
 13. 13
  Synchroniseer uw ipod met usb / firewire-poort van de computer. Zodra het mounts, klikt u op het symbool van de iPod beheer in de rechterbenedenhoek van het venster en ervoor zorgen dat deze is ingesteld op de Tarot Main Deck en Today's Keltisch Kruis afspeellijsten automatisch synchroniseren.
 14. 14
  Koppel de iPod, don uw koptelefoon, licht je kaarsen en wierook en geniet van de perfecte versmelting van new age en hi-tech! Interpreteer de betekenis van elke song van mentaal "plaatsen" hen in de relevante locaties in de standaard verspreid als ze worden gespeeld.
 15. 15
  Gebruik de ipod tarot op de vlieg:
  • Verkrijg de querent om uw iPod te houden en na te denken over hun probleem bij de hand.
  • Druk op de knop 'Shuffle nummers machtig.
  • Klik door de eerste tien nummers van de "Board" om hun lezing te krijgen.

Tips

 • Elke keer dat u opnieuw synchroniseert de iPod, een nieuwe reeks van tien nummers zal worden gezaaid in van je Vandaag Keltisch Kruis afspeellijst.
 • Sorteren van uw bibliotheek lijst verschillende manieren (vooral op artiest, genre en Mijn beoordeling) is een geweldige manier om snel goede kandidaten voor de de Slush Pile.
 • Invullen Grote Arcana eerst de (met je favoriete nummers) zal veel meer effect sorteren als ze verschijnen in je spreads.
 • Het duurt een lange tijd om alle 78 kaarten aan te passen. Overweeg het nemen van pauzes en het dragen van de verwijzing kranten rond in uw achterzak tot inspiratie klappen.
 • Het aanpassen van de namen van nummers en het artwork is optioneel, maar voegt echte flair toe aan uw virtuele deck. Een stap verder zou zijn om de teksten / aanwijzingen voor elk mp3-bestand bewerken en invoegen point-vorm interpretaties van de kaarten.
 • De 'Slush Pile "benadering is eigenlijk optioneel, maar is heel nuttig als je ofwel een gigantische muziekcollectie of zijn een beetje spitsvondigheid kieskeurig over het krijgen van de exacte lied om de betekenis voor elke kaart uit te drukken.

Waarschuwingen

 • Wees niet te kieskeurig te zijn bij het maken van uw Slush Pile. Je zult veel meer dan 78 nummers moeten werken uit als je wilt succes in alle slots te vullen.
 • Dezelfde fundamentele proces kan worden gebruikt om een ​​78-nummer afspeellijst elk algemeen, niet-Apple MP3-speler en een jukebox software programma. In het algemeen zal de randomisatie en automatisering functies niet zo naadloos, maar, en je kan hebben om handmatig te slepen-en-neerzetten van de bestanden naar de speler.
 • De iPod Tarot is nog beperkt door het feit dat het niet kan "behandelen" de kaarten in hun omgekeerde configuraties. Een beetje werk kan deze beperking te omzeilen, maar... dupliceren uw voltooide 78-lied dek, gebruik dan MSPaint of een ander grafisch programma voor het bewerken op de album art te bewerken. Je hebt nu een 156-nummer dek met rechtop en omgekeerde versies van elke kaart. Het enige nadeel van deze methode is dat je zal zo nu en dezelfde kaart tweemaal krijgen in een reading.

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer
 • Een grote collectie van MP3-muziekbestanden
 • Een iPod (of een generiek MP3-speler - zie Waarschuwingen)
 • Voorkennis van de tarot betekenissen, een naslagwerk of een internetverbinding om ze te zoeken.