Wkunl

Hoe kunt u uw woning bewaken met een webcam terwijl hij op vakantie

Bent u van plan om vanuit uw woning weg te zijn voor een tijdje? Heb wat budget bewaking van een afstand? Probeer deze.

Stappen

Hoe kunt u uw woning bewaken met een webcam terwijl hij op vakantie. Verkrijgen van video capture software.
Hoe kunt u uw woning bewaken met een webcam terwijl hij op vakantie. Verkrijgen van video capture software.
 1. 1
  Verkrijgen van video capture software. Er zijn veel verschillende aanbiedingen, elk met voor-en nadelen. Probeer op zoek naar een eenvoudig te gebruiken, praktische video capture software, die compleet wordt geleverd met een beoordeling. Een van deze software suites die beweging kan voelen is Yawcam (freeware). Gebruik Install Wizard de software om het programma te installeren.
 2. 2
  Het instellen van uw camera. U moet de camera in de buurt van een computer te houden of gebruik een USB-verlengkabel. U wilt in staat zijn om het te verbergen. Het verbergen van de camera zal indringers een gevoel van veiligheid te geven, omdat ze zullen denken dat het huis wordt niet bewaakt. Dit zal leiden tot een betere vangst van hun functies. Je moet ervoor zorgen dat de camera kan een aantal cruciale onderdelen van het huis te zien, bij voorkeur ergens waar iedereen in het huis zal uiteraard het gezicht zichtbaar en zijn verwijzingen te vereenvoudigen schatten van lengte van een persoon voor identificatiedoeleinden. Vergeet niet dat het hebben van een webcam naast een computer is niet ongebruikelijk, en kan zorgen voor redelijk goede dekking.
 3. 3
  Opgezet Yawcam. De software kan afbeeldingen op te slaan wanneer deze bewegingen, e-mail naar u of uploaden naar een web-server. U moet weten wat uw SMTP-server is het opzetten van foto e-mailen. Als je eenmaal hebt ingesteld je klaar om te beginnen.
 4. 4
  Kijken van een afstand. U kunt het resultaat bekijken vanuit naast de deur of vanaf de andere kant van de oceaan als je correct hebt ingesteld de software.

Waarschuwingen

 • Als u het opzetten van Yawcam te uploaden naar een web-server, kunnen andere mensen dan je in staat om te kijken naar de opgenomen beelden.
 • Web-cams met LED's die regelmatig licht te gebruiken zal een dode giveaway 's nachts, indien ingeschakeld. Sommige web-cams hebben IR LED's, dat zijn niet zichtbaar voor het blote oog.
 • Beelden van een verborgen camera kan niet-ontvankelijk in de rechtbank waar u woont.
 • Het plaatsen van de camera op een manier die alle gemaakte foto's back-lit (zoals tegenover een zonnig raam of een ingang van een helder verlichte kamer) maakt is een slecht idee, aangezien dit de indringers gezicht verduisteren.
 • Inloggen met dezelfde user-name aan de SMTP-server van Yawcam en de afgelegen locatie kan de SMTP-provider (beroepen beveiliging lockout) verwarren.
 • Als je leeft met iemand anders, het opzetten van een dergelijk apparaat, zonder hen te vertellen, kan illegaal zijn. Hetzelfde is het opzetten van een dergelijk apparaat in een andere woning.
 • Zeer weinig "HD" web-cams zijn eigenlijk "High Definition"-meest goedkope "HD" web-cams maakt gebruik van interne software te blazen inheemse VGA-resolutie (640 * 480). Het vastleggen van de native resolutie is altijd beter dan het vastleggen korrelig / geblokte, opgeblazen, "hogere resolutie" beelden.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer
 • WebCam
 • Video Capture Card (bij gebruik van een videocamera in plaats van een webcam)
 • Yawcam software ( http://www.yawcam.com/ )
 • Internet-verbinding (als u wilt controleren vanaf een externe locatie)