Wkunl

Hoe de vuvuzela geluid filteren

Als je moe bent van het WK uitgezonden zijnde een kakofonie van vuvuzela's, het is een opluchting om te weten dat je kunt toon neer. Hier zijn een aantal manieren om te overstemmen de drone.

Stappen

Hoe de vuvuzela geluid filteren. Pas de hardware-instellingen van uw equalizer.
Hoe de vuvuzela geluid filteren. Pas de hardware-instellingen van uw equalizer.

Equalizer (EQ) optie (TV of stereo-installatie)

Het voordeel van deze optie ondanks het hebben van een beetje meer te lummelen is dat je geen computer nodig. U kunt deze correctie uitvoeren rechtstreeks op je.

 1. 1
  Zoek de equalizer. Ofwel gebruik equalizer op uw stereo-installatie als u gebruik die om te luisteren met, of de een op uw tv, als die er is. Indien nodig, lees de handleiding bij de stereo of tv voor instructies over hoe u de equalizer-instellingen aanpassen.
 2. 2
  Pas de hardware-instellingen van uw equalizer. Het wordt aanbevolen om de frequentie af te zetten zo laag als uw apparatuur kan gaan, probeer het verlagen van het geluidsniveau van de de frequenties 235 Hz en 465 Hz met ongeveer 40 decibel. De drone geluid moet aanzienlijk worden verminderd, of zelfs verwijderd.
 3. 3
  Blijven de verschillende frequenties aan te passen totdat u vertrouwd bent met het geluid zijn. Gezien het feit dat alle tv-toestellen verschillen, alleen zul je de ultieme rechter van wat het beste werkt hier te zijn. Dingen om te overwegen zijn:
  • Niveau van geluid van stemmen de commentatoren ';
  • Mogelijkheid om de rest van de sfeer te genieten, en
  • Het comfortniveau van alle personen kijken thuis.

Pas treble of luidsprekers (TV of stereo-installatie)

 1. 1
  Als u niet kunt vinden een equalizer op uw tv of stereo-installatie, of gewoon geen zin gehannes met het, probeer dan met behulp van je tv treble geluid controle. Zoek de treble, en draai de hoge tonen naar beneden zo ver als mogelijk is. Door dit te doen moet verminderen de vuvuzela geluid genoeg om draaglijk.
 2. 2
  Probeer het aanpassen van uw luidsprekers als u een. Probeer het verlagen van het volume van de luidspreker dat brengt de menigte lawaai en het volume van het ene verhogen met stemmen van de commentator. Blijven aanpassen totdat je het juiste evenwicht.

Gemakkelijk gratis software-optie (computer bijgestaan)

Met deze optie, moet u de computer up gekoppeld aan het geluid van de TV te gebruiken. Het voordeel van deze optie is dat de software al van het gedoe voor u zal doen. De enige aanpassingen die je zult moeten maken zijn afhankelijk van de leeftijd en de snelheid van uw computer.

 1. 1
  Ga naar de nationale instrumenten website. Download de gratis software Er is een Windows-en een Mac-versie beschikbaar is, kiezen welke past bij uw behoeften.
 2. 2
  Installeer de software. Als u niet beschikt over de LabView Run-Time-motor, moet u dit ook te installeren (het is gratis).
 3. 3
  Plaats uw computer in het audiosignaal stroom van uw TV.
  • Als de tv een audio-uitgang heeft, sluit de geluidskaart lijn in om deze uitgang. Verbind de uitgang van de geluidskaart om uw gebruikelijke afluisterapparatuur (zoals luidsprekers of een koptelefoon).
 4. 4
  Luister en kijk of het beter klinkt. Indien nog nodig, aanpassen van de frequentie op de computer. Hoeveel en of je nodig hebt om aan te passen is afhankelijk van de snelheid van uw computer.

Tips

 • Dempen. Kijk in vrede!
 • De vuvuzela kan uit pompen net zo goed een 131 decibel.
 • Blijkbaar is de hoorn "drones" (is het meest irritante) op 233Hz.

Waarschuwingen

 • Niet alle TV's hebben een ingebouwde equalizer. Als u niet kunt vinden, probeer dan een van de andere methoden in plaats.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer voor de eerste optie
 • TV of stereo voor beide opties
 • Luidsprekers of hoofdtelefoon