Wkunl

Hoe je bestanden permanent te verwijderen van uw harde schijf

Gewoon het plaatsen van bestanden in de prullenbak en het legen laat ze op uw harde schijf in een vorm die is vrij gemakkelijk te herstellen. Deze oplossing is gratis en vereist alleen een beetje tijd en toegang tot een internet bron.

Stappen

Hoe je bestanden permanent te verwijderen van uw harde schijf. Zoek een "low level format functie" aanvraag online door te zoeken freeware sites.
Hoe je bestanden permanent te verwijderen van uw harde schijf. Zoek een "low level format functie" aanvraag online door te zoeken freeware sites.
 1. 1
  Zoek een "low level format functie" aanvraag online door te zoeken freeware sites.
 2. 2
  Formatteren van de partitie waarop de bestanden die u wilt om zich te ontdoen van houden u, met de Low Level Format tool. De makkelijkste manier is om een ​​bootable DOS floppy vinden en kopieer het. Exe-programma aan.
 3. 3
  Herstart de computer met behulp van de diskette en start de tool. De fysieke ruimte op de harde schijf waar uw bestanden zijn opgeslagen zal worden gevuld met nullen of willekeurige data. Daarna kunt u de partitie recreëren en nieuwe bestanden op te slaan zonder enige problemen.

Tips

 • Om alle gegevens resten te elimineren, op zoek naar een veeg utility als Farstone totalshredder, dat opereert buiten de Windows-besturingssysteem.
 • Om alle gegevens volledig en veilig veeg uit een of alle schijven in een systeem, probeer DBAN (Darik's Boot and Nuke). DBAN is gratis Open Source Software.
 • Commando dat is een Onvoorwaardelijke Format commando Disk die zal, zoals hierboven, schrijven 0's in de hele schijf of partitie: als je weet hoe je DOS gebruiken en hebben een boot disk, dan kunt u de "/ u format X" te gebruiken.
 • Gebruik een hulpprogramma zoals BCWipe om alleen de lege ruimte veeg op een harde schijf.

Waarschuwingen

 • Terwijl de gegevens kan hij nooit volledig worden verwijderd op een harde schijf, de zogenaamde "regering veegt" maken de gegevens allemaal maar gerecupereerd. De enige manier om absoluut garanderen dat alle sporen van eerdere gegevens verwijderd is om het station en de platters te vernietigen.
 • Het is bijna onmogelijk om volledig te verwijderen bestanden op een harde schijf, tenzij u de schijf die op de harde schijf, anders, met een aantal professionele gereedschappen en apparatuur die u kunt nog steeds de gegevens te lezen vernietigen.
 • Dit is een heel moeilijk proces voor amateurs. Als u enige twijfel in je gedachten over wat je doet, is het veel veiliger om een ​​getrainde professional te vinden.
 • Er zijn zelfs enkele professionals die schijven die zijn bijvoorbeeld verbrand, gezaagd in twee keer en vervolgens sloeg met een slee kan herstellen.
 • Als je een programma genaamd Recuva, uit pifiform.com krijgen, kunt u een diepe scan te doen en vind bijna alle bestanden die zijn verwijderd (diepe scan duurt langer, maar het zal zeker krijgen de bestanden die het nodig heeft). Iets is nooit verwijderd.
 • Als je iets wilt verwijderen, een manier vinden om deze te bewerken met een programma en junk, dan verwijderen.