Wkunl

Hoe je BIN bestanden te openen

Er kan een moment dat computergebruikers geconfronteerd met de uitdaging van het omgaan met een verscheidenheid van gelabelde bestanden, inclusief BIN bestanden. Dergelijke bestanden met de extensie. Bak kan worden vertrouwd en verwarrend. Verschillende vormen van niet-uitvoerbare bestanden kan moeilijk zijn om effectief te openen, en. Bin bestanden zijn een soort bestandsformaat dat is niet zo toegankelijk als de populaire. Exe. De BIN-bestand is een type CD image bestand dat betrekking heeft op cd branden. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen om beginners te helpen te leren hoe je BIN bestanden te openen.

Stappen

Hoe je BIN bestanden te openen. Herstellen van eventuele problemen met afzuiging.
Hoe je BIN bestanden te openen. Herstellen van eventuele problemen met afzuiging.
 1. 1
  Herstellen van eventuele problemen met afzuiging. Sommige bestanden die worden gedownload komen in een vreemd soort pakket dat ze moeilijker te openen kan maken. Als BIN bestanden, of enige andere bestanden, zijn gezipt of op dergelijke wijze verpakt als je ze krijgt, moet u uitpakken of pak ze in om ze te gebruiken.
  • Gebruik een hulpprogramma zoals Winzip om bestanden uit te pakken. De Winzip hulpprogramma is onderdeel van Windows-hulpprogramma's of systeembestanden op veel lopende Windows-werkstations. Voor andere gebruikers, kan een freeware gelijkwaardig nuttig zijn.
  • Achterhalen waar bestanden land. Wanneer bestanden worden uitgepakt, ze gaan vaak naar een extra directory. Dit kan het moeilijk om ze op te sporen maken. Gebruik downloaden tracking of andere middelen om te kijken waar de uitgepakte bestanden zich bevinden.
 2. 2
  Beoordelen driver bestanden. Niet alle computergebruikers begrijpen dat BIN bestanden, die zijn een soort van driver-bestanden, moeten worden geopend op een specifieke manier, zoals alle driver bestanden. Driver bestanden betrekking hebben op een specifiek stuk hardware of software, en dit is de context waarin ze open. Meer informatie over hoe fabrikanten gebruiken BIN-bestanden en andere bestanden bestuurder een beter idee van hoe ze goed te gebruiken te krijgen.
 3. 3
  Controleer cd-brander documentatie. Als u een gebruiksvriendelijke cd software voor het branden programma hebt geopend, zal de documentatie van dat programma hebben tips over hoe je BIN bestanden te gebruiken.
 4. 4
  Gebruik beschikbare freeware programma's. Softwaretoepassingen, zoals Ultra ISO, kan helpen computergebruikers om BIN bestanden adequaat te openen.
  • Zorg ervoor dat de downloadsite voor freeware is legitiem. Sommige sites kunnen schadelijke wormen of virussen doorgeven via gedownloade bestanden. Doe je onderzoek om ervoor te zorgen dat de download site is een site waarop je kunt vertrouwen.

Tips

 • Controleer bestandseigenschappen. Voor degenen die geen kennis hebben van. BIN bestanden en geen nuttige documentatie, een snelle blik op de eigenschappen van het bestand kan helpen een gebruiker snel te achterhalen wat voor soort bestand het zou kunnen zijn. Bijvoorbeeld, de relatief kleine bestandsgrootte geeft aan dat een. BIN bestand een wat perifere nut, in plaats van een zelfstandig uitvoerbaar.