Wkunl

Hoe om bestanden te uploaden naar een FTP-server met SmartFTP

Het is heel eenvoudig om uw website of andere bestanden uploaden naar uw webserver of een publieke server met behulp van gratis software bedoeld.

Stappen

Hoe om bestanden te uploaden naar een FTP-server met SmartFTP. Terwijl het programma downloaden, verzamelen van de bestanden die u wilt uploaden in de juiste mappen om uw werk gemakkelijker te maken.
Hoe om bestanden te uploaden naar een FTP-server met SmartFTP. Terwijl het programma downloaden, verzamelen van de bestanden die u wilt uploaden in de juiste mappen om uw werk gemakkelijker te maken.
 1. 1
  Download smart-ftp. Zie link hieronder.
 2. 2
  Terwijl het programma downloaden, verzamelen van de bestanden die u wilt uploaden in de juiste mappen om uw werk gemakkelijker te maken.
 3. 3
  Installeer smart-ftp volgens de aanwijzingen in het installatieprogramma.
 4. 4
  Open smart-ftp en voer uw login info in de juiste velden. Als u niet beschikt over een login, maar hebben een open ftp-server, controleer de anonieme doos. Druk vervolgens op enter of op de connect knop. Als uw informatie juist was, moet je een directory van mappen en / of bestanden te zien. Als dat zo is, ga dan verder met de volgende stap. Zo niet, neem dan contact op de website en krijg informatie over hoe in te loggen.
 5. 5
  Nu kunt u uploaden. Er zijn twee methoden. Een wat geweldig is voor het uploaden van bestanden binnen een map is, en een andere die is geweldig voor het uploaden van een grote mapstructuur is.
 6. 6
  Om de enkele methode te gebruiken, ga naar de map die u wilt uploaden naar, rechts klik in het linker paneel en selecteer uploaden> direct> selecteer bestanden... Vanaf daar kunt u meerdere bestanden, geen mappen selecteren.
 7. 7
  Als je moet veel mappen te uploaden, selecteert u alle mappen en bestanden die u wilt uploaden in windows explorer. Vervolgens, klik en sleep deze bestanden naar het rechterpaneel van smart ftp. Het uploaden moet beginnen en alle bestanden, mappen en sub-files/folders zal worden geüpload.
 8. 8
  U bent klaar uploaden.

Tips

 • Ftp kan ook worden gebruikt om een ​​aantal bestanden downloaden in plaats van een download manager.
 • Smart FTP ondersteunt ook veilige verbindingen, die worden aanbevolen in de reguliere non-beveiligde FTP-verbinding. U kunt FTPS, SFTP of SFTP over SSH te selecteren als het "protocol" voor een beveiligde verbinding. In je favorieten als je naar "Eigenschappen" en vervolgens "Algemeen" kunt u het "Protocol" daar selecteren. Mogelijk moet u contact opnemen met uw FTP-host naar de beste manier om veilig verbinding maken met hun server te zien.
 • Met behulp van de klik en sleep methode is zeer snel, maar kan lang duren als je veel bestanden.
 • Probeer het krijgen van een snellere upload snelheid door contact op met uw ISP als je upload gaat zeer traag. De gemiddelde uploadsnelheid voor thuis DSL is ongeveer 30 kb \ s.

Dingen die je nodig hebt

 • Een ftp-server die het mogelijk maakt uploads.