Wkunl

Hoe maak je een JAR-bestand uit te pakken

Een JAR-bestand is een verzameling van bestanden die zijn gecomprimeerd met Java gereedschappen. Java-ontwikkelaars hun Java-toepassingen en-applets meestal comprimeren in een JAR-bestand om de distributie te vereenvoudigen. Dit formaat wordt meestal gebruikt met software die is draagbaar, of liever functionele over meerdere besturingssystemen. Deze gids zal u helpen uitpakken en de inhoud van deze bestanden.

Stappen

Hoe maak je een JAR-bestand uit te pakken. Controleer of er een Java SDK geïnstalleerd (java platform standaard editie development kit).
Hoe maak je een JAR-bestand uit te pakken. Controleer of er een Java SDK geïnstalleerd (java platform standaard editie development kit).
 1. 1
  Controleer of er een Java SDK geïnstalleerd (java platform standaard editie development kit). Een versie wordt meegeleverd met Oracle JDeveloper. Het kan worden gedownload van Zon direct, en een link is opgenomen in de bronnen en Citations sectie hieronder.
 2. 2
  Zoek de pot. Exe-bestand binnenkant van deze folder Java SDK. Standaard is de binnenkant van de "bin" map van de SDK. Een typische standaard locatie in Windows is "C: \ Program Files \ Java \ jdk1.x.x_xx \ bin", met x.x_xx weerspiegelt de JDK versie. Nieuwere versies kunnen de standaardlocatie instellen op hebben "C: \ zon \ SDK \ jdk \ bin".
 3. 3
  Open een command window of terminal, afhankelijk van uw besturingssysteem, en ga naar deze bin map. Voorbeeld voor Windows: Typ de map bin bereiken.
 4. 4
  Voeren de pot. Exe nut. Gebruik zowel de "x" en "f" parameters aan te geven dat je het uitpakken van bestanden uit het archief. Bijvoorbeeld: zullen alle mappen en bestanden gecomprimeerd binnenkant van de MyDownloadedFile.jar bestand uit te pakken, en plaats ze in de huidige map.

Tips

 • Gebruik de parameter "-C" om te kopiëren om te pakken naar een andere locatie. Voorbeeld:
 • Alle JAR-bestanden worden automatisch binnenkant openen van een Java Integrated Development Environment (IDE), zoals JDeveloper. Om deze bestanden buiten de IDE te gebruiken, zullen ze moeten worden te slaan op een andere locatie.
 • JDeveloper zal het jar.exe bestand plaatsen in de "jdk / bin" map.
 • Veel cross-platform applicaties toegang JAR-bestanden on-the-fly, zodat decompressie voor de toegang tot bronnen binnen van deze bestanden niet nodig zijn. Een populair voorbeeld is Mozilla Firefox dat Chrome gebruikt om te lezen van JAR-bestanden.
 • JRE is de runtime-omgeving, die niet onder het jar.exe bestand en andere Java-instrumenten zoals gevonden in de JDK.
 • Firefox 3.0 kan ook bladeren JAR-bestanden, het starten van het bestand als 'jar: file:/ / "en eindigend met". Jar /! "

Waarschuwingen

 • Vermijd het gebruik van populaire compressie en decompressie hulpprogramma's (dat wil zeggen: 7zip, WinZip), omdat deze de bestanden uitpakken zonder juiste hoofdletters en / of map plaatsing.