Wkunl

Hoe te MSG-bestanden te openen

Veel van degenen die door middel van elektronische apparaten communiceren zal op een bepaald punt in de tijd wilt openen wat een MSG-bestand met de naam. MSG-bestanden zijn in principe boodschap bestanden, ze e-mails en berichten geschapen of gemaakt voor Microsoft Outlook bevatten. Er zijn talloze manieren om MSG bestandstypen openen en bekijken van dit soort bestanden. Maar een aantal fundamentele stappen zal meestal nuttig voor beginners die willen begrijpen hoe de interactie met deze specifieke bestandsextensies.

Stappen

Hoe te MSG-bestanden te openen. Evalueer uw apparaat voor de mogelijkheid om MSG-bestanden te openen.
Hoe te MSG-bestanden te openen. Evalueer uw apparaat voor de mogelijkheid om MSG-bestanden te openen.
 1. 1
  Evalueer uw apparaat voor de mogelijkheid om MSG-bestanden te openen. Als u een desktop computer of een laptop, moet u in staat om de juiste software te gebruiken om de e-mail bestanden te bekijken. Echter, sommige mobiele telefoons, tablets en PDA's niet de mogelijkheid om u te laten de Microsoft Outlook-bericht bestanden te bekijken. Denk aan de leeftijd en de unieke kenmerken van uw smartphone of ander apparaat, en zie of je moet in staat zijn om MSG bericht bestanden routinematig te openen.
 2. 2
  Open een softwareprogramma dat het bekijken van MSG-bestanden herbergt.
  • De meest voorkomende viewer voor MSG-bestanden is de Microsoft Outlook-software, of het equivalent daarvan, Microsoft Outlook Express. Elk van deze programma's moet u toestaan ​​om comfortabel bestanden weergeven met de extensie. MSG.
  • Gebruik gespecialiseerde programma's voor smartphones en soortgelijke apparaten. Naast Microsoft Outlook-producten, zullen sommige andere softwareprogramma's helpen succesvol openen en bekijken MSG-bestanden. Een van de meest populaire heet Encryptomagic Messageviewer Pro. Deze, en andere software toevoegingen, kan in uw smartphone of ander apparaat worden gezet om u te laten uw inkomende MSG-bestanden te lezen.
 3. 3
  Klik op de MSG-bestand dat u wilt openen. Als u gebruik maakt van de juiste software, moet u in staat om te openen en het bestand lezen.
 4. 4
  Wijzig het bestandsformaat tussen HTML en platte tekst. Sommige MSG-bestanden te openen als HTML, een gemeenschappelijke internet opmaaktaal. Dit kan problemen veroorzaken voor degenen die willen gewoon platte tekst, en in sommige gevallen, kan de HTML tags en syntax leesbaarheid problemen veroorzaken. Veel van de grote programma's worden gebruikt voor het bekijken van MSG-bestanden hebben een commandostructuur voor het veranderen van HTML naar platte tekst.

Tips

 • Beoordelen of het de moeite waard het toevoegen van MSG operabiliteit naar een specifiek apparaat. Als je een scala van apparaten tot uw beschikking, kunt u een uitsluitend te gebruiken voor Outlook-gerelateerde berichten, of anderszins te elimineren de noodzaak om opening MSG-bestanden proberen in extra interfaces.
 • Overweeg mogelijkheden voor het converteren van bestanden of extractie, of andere alternatieven voor het openen van MSG-bestanden. Als u inkomende MSG-bestanden, of een enkel hersteld bestand dat niet gemakkelijk wordt geopend en bekeken, heb je een scala aan opties, waaronder een eenmalig gebruik gelegenheid om het bestand te openen met MS Outlook op een externe computer. Deze oplossingen zijn niet bedoeld om permanent of praktisch voor hoge volumes van de bestanden, maar als je niet over de beschikbare middelen voor het openen MSG-bestanden maken van een routine taak, het uitbesteden van het project kan nuttig zijn.