Wkunl

Hoe DLL-bestanden te openen

Het maakt niet uit wat voor soort software u doorgaans gebruik van een thuis-of werkcomputer omdat je vaak een DLL-bestand ergens op je harde schijf. De Dynamic Link Library of DLL-bestand, is een steunpilaar van de traditionele programmering. Dit is een exterieur gegevensbestand dat een programma om externe informatie verwijzen tijdens de uitvoering mogelijk maakt. Een lopende programma zal een DLL verkrijgen en verwijzen, meestal zonder enige interventie van buitenaf. Op een gegeven moment, maar om de een of andere reden, kunt u worden overweegt hoe u een van deze gegevens bestandsextensies openen. Hier zijn enkele van de meest aanbevolen afstand van degenen die ervaring hebben met het gebruik van DLL's.

Stappen

Hoe DLL-bestanden te openen. Evalueer uw behoefte om het DLL-bestand te openen.
Hoe DLL-bestanden te openen. Evalueer uw behoefte om het DLL-bestand te openen.
 1. 1
  Evalueer uw behoefte om het DLL-bestand te openen.
  • Deskundigen niet vaak raden het openen van deze bestanden bij allen. Dit komt omdat er in het algemeen geen noodzaak voor de gebruiker om te interageren met het bestand. Vele malen, zullen beginners die per ongeluk of per ongeluk een DLL-bestand hebt geopend zoek gaan naar advies en horen dat het openen van het bestand was niet nodig en veroorzaakt een aantal problemen met de uitvoering van het programma.
 2. 2
  Beschouw uw gewenste resultaat. Er zijn meerdere manieren om een ​​DLL-bestand te openen. Een daarvan is om het enkel te openen om zijn interne inhoud te bekijken. De andere is wanneer een lopend programma opent het bestand om het te bekijken voor bibliotheek bijbehorende aanwijzingen. Begrijp wat je doelen zijn voor het gebruik van het DLL-bestand voordat je probeert om het te openen, om welke reden.
 3. 3
  Erachter te komen uw opties voor het bekijken van het DLL-bestand. De meest voorkomende manier om een ​​DLL te openen voor het bekijken van de tekst is met Notepad, een eenvoudig woord editor in Windows. Sommige meer geavanceerde tekstverwerkers kan ook DLL-bestanden te openen, bijvoorbeeld om interne code te tonen ten behoeve van een tutorial of een soortgelijk project.
 4. 4
  Open het bestand, en te bekijken. Open eerst de tekstverwerker, gebruik dan het open commando in het menu Bestand om het DLL-bestand te selecteren.
  • Wees voorzichtig dat u de DLL bewerken per ongeluk. Dit zal meestal leiden tot meer problemen de uitvoering van de verschillende programma's die afhankelijk zijn van dynamische bibliotheek koppeling bestanden voor een goede werking. Als het gaat om dit soort passieve gegevensbestanden, de standaardinstelling is bijna altijd het beste.

Tips

 • Doe meer onderzoek naar DLL-bestanden en hun toepassingen. Hoewel een DLL-bestand te openen kan inzicht geven in wat het is, zijn er alternatieve manieren om erachter te komen de bijzonderheden over een DLL-bestand en hoe deze bibliotheken worden vaak gebruikt.

Waarschuwingen

 • Kijk verwijdert en andere evenementen voor DLL verlies. Soms, wanneer programma's worden verwijderd, hun eigen DLL-bestanden en anderen die moeten worden gebruikt door andere programma's te verwijderen. Gebruikers die spoor van DLL-bestanden die verder gaan met bepaalde software kan houden in staat zijn om een ​​aantal van deze problemen te voorkomen.