Wkunl

Hoe de legendarische honden in Pokemon FireRed en bladgroen vastleggen

Tijdens het spelen van Pokemon Fire Red en Leaf Green, zou je kunnen afvragen, "Hoe kan je vastleggen Entei, Raikou en Suicune wanneer ze altijd weglopen van u?" Nou, het is verrassend eenvoudig onder de juiste omstandigheden.

Stappen

Hoe de legendarische honden in Pokemon FireRed en bladgroen vastleggen. Get it in je Pokedex.
Hoe de legendarische honden in Pokemon FireRed en bladgroen vastleggen. Get it in je Pokedex.
 1. 1
  Get it in je Pokedex. Dit is het meest nuttige wat je kunt doen. Handel een met een vriend of wacht tot het opduikt willekeurig op uw post-game avontuur.
 2. 2
  Klop de elite vier, nationale Pokedex niet vereist.
 3. 3
  Voorbereiden om ze te vangen: De eerste Pokemon in je party moet er een zijn die de mogelijkheid om Shadow Tag, zoals Wobbuffet gebruik heeft. U moet de legendarische kunnen ontsnappen. Als alternatief kunt u een Crobat die Mean Look of een Sudowoodo die Block kent, weet te gebruiken. U kunt ook Dugtrio (hij heeft Arena Trap) gebruiken. Zorg ervoor dat deze Pokemon is minder dan level 50.
 4. 4
  Het vinden van hen is vrij eenvoudig. Zoek een route met veel gras en zwakke Pokemon. Ergens in de buurt van Pewter City is een goede inzet. Lopen in je gekozen route en controleer de Pokemon de locatie met je Pokedex. Als het zegt dat het er niet is, herhalen. Blijf dit doen totdat het in de dezelfde route als jij. Dit is een kwestie van geluk en doorzettingsvermogen (Merk op dat in Diamond, Pearl en Platinum, is er een Poketch app (de Kaart merken) die sterk vereenvoudigt het proces om dit te doen).
 5. 5
  Opslaan voordat je het tegenkomt. Besparing betekent dat u het opnieuw proberen. Als het loopt weg of flauwvalt, kunt u beginnen en blijven zoeken naar het.
 6. 6
  Strijden. Als je klaar bent, ga dan op zoek naar het. Om dingen makkelijker kunt een Max Repel gebruik te maken, maar dit werkt alleen als je lead pokemon is van hetzelfde niveau als de legendarische, op 50. 49 is ook OK. Dit zal alleen helpen om tijd te besparen, omdat het de legendarische Pokemon vaker zullen voorkomen als het in dat gebied. Als je eenmaal hebt ontmoet, het eerste wat je moet doen is stoppen met het lopen. Als u gebruik maakt Wobbuffet, heb je al gedaan, maar anders gebruikt Block of Mean Look voordat het een kans om te draaien. Als het eenmaal is gevangen, wordt het een normale legendarische strijd. Whittle zijn gezondheid weg met False Swipe of andere veilige beweegt beweegt totdat het op zeer lage gezondheid. Dan gooien Ultra Balls naar het meedogenloos. Uiteindelijk kom je vangen.
 7. 7
  Als je een meester bal, gebruik het. Met behulp van de Master Ball is de eenvoudigste manier om het te vangen. Als je eenmaal hebt ontmoet, vergeet het opsluiten het of het verlagen van de gezondheid; onmiddellijk gooi de Master Ball. Dit is een gegarandeerde methode van uw legendarische hond vangen.
 8. 8
  U kunt deze methode gebruiken om Latios, Latias, Mesprit, Cresselia, enz. Vangen ook.

Tips

 • Als je Squirtle hebt gekozen, ontmoet je Raikou. Als je Charmander hebt gekozen, ontmoet je Suicune, en als je Bulbasaur koos je zal ontmoeten Entei. Houd dit in gedachten wanneer u kiest uw legendarische vangteam.
 • U kunt ook gebruik maken van een Pokemon die een vermogen of verhuizing heeft dat de vallen van de hond en de verhuizing taunt. Wat u zou doen is gebruik maken van Mean Look op, dan na dat gebruik taunt zodat het niet kan gebruiken Roar. U zou hebben om taunt wel een paar keer gebruiken, maar het hen blokkeert van brullende je weg.
 • Zorg ervoor dat u zo veel Ultra Balls je kunt dragen / veroorloven.
 • U moet eerst winnen van de Elite Four.
 • Verlamming, Slaap en Poison bewegingen te maken Pokemon makkelijker te vangen.
 • Als je Sudowoodo gebruiken voor het gebruik van Block, zorg ervoor dat het houden van een Quick Claw, dus je eerste hit.
 • Hebben genoeg van Max Weert of een Pure Wierook.
 • Probeer vast te houden aan Route 1 en het gebruik van een Wynaut / Wobbuffet, die Shadow Tag weet, dat is op een niveau tussen de 35 en 40. Met behulp van Max Weert, lopen / rennen / rijden rond het gras terwijl het gaan in en uit de route, wat handig is gezien de honden van positie veranderen elke keer als je door een andere route. Na een beetje tijd vind je Entei / Suicune / Raikou.
 • gooi Pokeballen bij de pokemon. nee serieus, geen behoefte om schade of de status effect hen. Gewoon blijven gooien Pokeballen, ving ik al mijn pokemon met deze methode.

Waarschuwingen

 • Bespaart terwijl u en de Pokemon in dezelfde route zal niet werken. Zodra je begint weer je spel, zal de Pokemon elders worden gevestigd.
 • Probeer niet te vergiftigen of branden van de hond, als het kon flauw van haar wonden.
 • Zelfs als je op magische wijze te beheren om de hond te bevriezen, kan het nog steeds weglopen (en zal weglopen).
 • Laat de hond gebruik Roar want je zult moeten beginnen van een vorige save. Wanneer zij gebruik Roar ze je weg te lopen dus dan is de Pokemon is verdwenen alsof je liep of maakte de hond vaag.
 • Save het spel voordat de strijd van de legendarische hond voor het geval het valt flauw of gebruikt ROAR tijdens een gevecht.