Wkunl

Hoe de elite vier verslagen in Pokemon vuurrood

Deze hoe-om een ​​aantal goede tips om u te helpen verslaan Lorelei, Bruno, Agatha, Lance, en Clark bevat. Je kunt je angst geconfronteerd met de Elite Four te overwinnen, want in werkelijkheid zijn ze niet 'te moeilijk te verslaan, met een beetje werk!

Stappen

Hoe de elite vier verslagen in Pokemon vuurrood. Zorg ervoor dat al je Pokemon boven level 60.
Hoe de elite vier verslagen in Pokemon vuurrood. Zorg ervoor dat al je Pokemon boven level 60.
 1. 1
  Zorg ervoor dat al je Pokemon boven level 60. De Elite Four Pokemon zijn in de jaren 50 en lager op midden 60's, dus als je je Pokemon te hoger zal een voordeel zijn te houden. Natuurlijk train je Pokemon goed met hoge statistieken en bewegingen die het beste passen bij de Pokemon u zal worden geconfronteerd.
  • Heb je Pokemon bezit zijn van een Exp. Delen, om het te helpen ervaring op te doen, en om sterker te krijgen.
 2. 2
  Voorraad op herleeft, hyper potions, full restores, max potions, volledig geneest, en PP-ups. Het kost je veel, maar je moet het winnen van geld terug van de elite vier!
   • Om geld te verdienen, is het best om een ​​Amulet Coin te houden.
 3. 3
  Een goede kennis van de soorten. Kijk naar de onderstaande tips om te zien welke soorten effectief tegen de Elite Four Pokemon zijn.
 4. 4
  Sparen voor en na elke wedstrijd. Als je verliest, kunt u zachte reset. Ook na een gevecht, herstellen uw pokemon helemaal gezond.
 5. 5
  U hoeft niet alle van de legendarische vogels zoals ze zijn allen vliegen. Dewgong, Arcanine, of Jolteon zou zijn goede vervangers. Probeer met alle drie de vogels samen met Starter, Arcanine en Dewgong.
 6. 6
  Hebben verschillende types in je party.

Tips

 • De tweede keer dat je de strijd van de Elite Four, hun Pokemon zijn een paar levels sterker en hebben betere moves. Sommigen, zoals Agatha en Lance, hebben verschillende Pokemon. Anderen, zoals Bruno zal zijn geëvolueerd Pokemon. Dus wees voorzichtig en je Pokemon aan te passen.
 • Heb je Pokemon houden een item, voordat je ten strijde te trekken.
 • De beste soorten te hebben zijn Water, Ice, Psychic, Ghost, Vuur, en Electric.
 • Aanbevolen dat u uw voorgerecht, een krachtige Fire, Ice en Elektrisch, evenals uw voorgerecht en een vliegen en een soort Ghost. Ik zou persoonlijk mijn voorgerecht, de drie Legendary Birds, een Haunter, en misschien een donkere soort, omdat Psychic moves hebben geen invloed op hen. Kijk hieronder om een ​​lijst van een aantal belangrijke soorten.

Gif heeft geen invloed op Ground Psychic heeft geen invloed Dark Ground heeft geen invloed Flying Ghost en Normaal hebben geen invloed op elkaar

Zorgen over Lance's Dragon Pokemon? Soorten ijs en typen Dragon zijn goed op de draak.

 • Uw starter Pokemon beïnvloedt de Elite Four! Uw starter moet niet alleen je sterkste en hoogste niveau, maar ook van invloed op Pokemon de Elite Four Champion's. Als u bent begonnen met een Bulbasaur, zal hij een Charizard en Exeggutor evenals zijn andere Pokemon. Hetzelfde geldt met de andere starters.
 Charmander-> Champion zal hebben Blastoise en Arcanine Squirtle-> Champion zal Venusaur en Gyrados hebben 
 • Nadat u verslaan de Elite Four eens, weer terug te gaan, en de strijd om sterker te krijgen.

Waarschuwingen

 • Lance gebruikt Hyper Beam en Outrage wanneer hij kan, vooral met zijn Dragonite. Zorg ervoor dat u veel van Hyper Potions en Full Herstelt met u houden, en als je niet al te zwaar getroffen kunt u terug te slaan terwijl de Pokemon oplaadt.
 • Wees klaar, en volg de bovenstaande tips. De Elite Four is iets om op te letten, ze zijn niet geroepen de ELITE Vier voor niets!
 • Als de Elite Four Pokemon HP is in de rode zone, zullen ze gebruik maken van een volledige herstel van de meeste van de tijd. Kijk uit voor die. Maar het verlaagt meestal hun verdediging. Dus hou dat in gedachten.