Wkunl

Hoe de drie regis in pokemon emerald vangen

Hier is hoe je de drie mystieke legendarische Pokemon van Rock, Ice en Steel in Pokemon Emerald kan vangen.

Stappen

Hoe de drie regis in pokemon emerald vangen. Duik in het kalme water.
Hoe de drie regis in pokemon emerald vangen. Duik in het kalme water.
 1. 1
  Duik in het kalme water. Zorg ervoor dat je max afstoot voor op de weg naar het gebied. De Sealed Chamber is een grot gelegen naast Pacifidlog Stad in de Route 134 zeestroming. Let op dat je zal moeten aan de stok richting van de onderkant van het scherm. Het is in een ruimte van rust water daar met een donkere vlek te duiken gaan waar de inscriptie is en druk op B ja zeggen en ga naar het einde en gebruik te graven naar het einde van die tunnel en lees de inscriptie. Zet Relicanth laatste in je party en Wailord eerst dan, ga terug en lees de inscriptie weer en er zal een aardbeving zijn. Als dit niet werkt gaan en overschakelen Relicanth om eerst en Wailord naar het laatste en moet er een aardbeving zijn. Dan vertelt een doos u het klinkt alsof deuren ver weg. Vergeet niet om op te slaan voordat elk gevecht!
 2. 2
  Regirock: Ga in de woestijn bovenstaande Mauville stad rond te kijken voor een grot en ga naar de onderzijde. Aan het einde van de grot vindt u de braille zien. Je moet in het midden van de muur. Blijf op de muur zet 2 stappen naar links en 2 stappen naar beneden en gebruik Rock smash. De vorige twee stappen rechts, sterkte instructies gelden alleen voor ruby * "Voor Sapphire, ga 2 stappen naar rechts en 2 stappen naar beneden van het gebruik kracht plaats." - Anonymous
 3. 3
  Regice: Vlieg naar Petalburg City en go west. Gebruik Surf en ga zuidwesten tot je bij een eiland. Ga over het en naar het noorden van daar en je zult een grot ontdekken. Enter en lees de braille. Loop linksom rond de randen van de hele kamer en de deur gaat open. * "Voor Pokemon Sapphire, moet u de braille lezen en wacht ongeveer twee minuten, zodat de deur kan openen"
 4. 4
  Registeel: Vlieg naar Lilycove. Ga naar het westen zo ver als je kunt. Je zal een bes patch of gewoon wat vuil zien. Ga de trap op, ga voorbij de kleine trainer verbergen, door het gras, langs de wandelaar en de grot in. Gaan in de Ancient Tomb. Ga naar het directe centrum van de grot en gebruik Flash. U vindt de ingang van de grot te openen. Ga door de deur en voor te bereiden om Registeel vechten na het opslaan. * "Voor Sapphire / Ruby, ga dan naar het directe centrum van de grot en gebruik Fly"

Tips

 • Bij het vangen Registeel, adviseer ik het gebruik van een Shedninja met valse uithaal. Valse uithaal zal verlaten een pokemon met slechts een pk, en Registeel kan niet raken Shedninja vanwege zijn wonder guard vermogen.
 • Als je kunt, zet de Regi's te sleep.They zal gemakkelijker zijn om te vangen terwijl ze slapen.
 • Een nuttige Pokemon te gebruiken: Ludicolo bedrijf Leftovers ~ Aura Orb, Giga Drain, Surf, Rain Dance
  • Deze Pokemon is bestand tegen elke Regi zul je strijd. Met behulp van Rain Dance wilskracht haar Surf aanval terwijl je geneest met Rain dance. Regen Dish, naast Leftovers, is een geweldige manier om de gezondheid te vullen. Als u nodig hebt gezondheid sneller, kunt u Giga Drain tegen Regirock proberen. Leech Seed / Toxic zou waarschijnlijk beste over Giga Drain en Rain Dance, maar als je niet oppast, zal de Regi's gezondheid dalen tot niets. Het kan nodig zijn om te wisselen in een Pokemon te Paralyze of slapen de Regis voor het vastleggen, maar Ludicolo moet in staat zijn om uit te houden voor u.
 • Om een ​​Regi-graf vinden, op zoek naar een grotere rots omgeven door zes kleine stenen in een cirkel.
 • Ik zou geen gebruik maken van de Regies wanneer het proberen om de rest van hen Cach.
 • Ultra Balls en Timer Balls zijn de belangrijkste. Timer ballen kunnen worden gekocht in Rustboro na te praten met de devon man op route 116. Zorg ervoor dat de Regi's gezondheid verlagen, dan gooi je ultra ballen, dan is uw timer ballen na ongeveer tien beurten.
 • Als je Pokemon Diamond / Pearl en sloeg de Pokemon League, kunt u de Regis importeren naar Diamond of Pearl. Ga dan naar de Snowpoint tempel, en aan de onderkant is een sterk legendarische pokemon genaamd Regigigas. Je moet alle 3 Regis in uw partij of het zal geen krimp. Regigigas is level 70, dus wees voorbereid! (Schemer / Timer ballen werken het best.) In Pokemon Platinum Regigigas is op niveau een, dus zorg ervoor dat een pokemon te hebben met valse swipe en hypnose / zingen.
 • In mijn mening, Regirock is het moeilijkst. Ik ving Registeel met een Ultra Ball met gele gezondheid met behulp van een Wailord.

Waarschuwingen

 • Opslaan in de Regi's grot, dus als je een zwakke zal het niet verdwijnen.
 • Zorg ervoor dat u Relicanth en Wailord brengen aan de grot met u.

Dingen die je nodig hebt

 • Pokemon die nodig zijn om de Sealed Chamber openen is een Relicanth en een Wailord.
 • HM's & TM's nodig: Strength, Surf, Dive, rots smash, vliegen niet verplicht, maar uiterst nuttig en Dig (TM)
 • Pokemon Sapphire en Ruby hebben een iets andere manier van ontsluiten van de drie Regis dan Emerald.
 • En natuurlijk, een Game Boy Advance en omhoog zal alleen werken.
 • Pokeballen en veel van hen.
 • Dit algemeen advies voor het vangen Legendaries, gebruiken timer ballen!!