Wkunl

Hoe de 3 regis vangen in pokemon sapphire / ruby-versie

De drie Regis zijn Regirock, Regice en Registeel. Dit is een artikel om te laten zien hoe je de 3 Regis vangen in Pokemon Sapphire / Ruby Version.

Stappen

Hoe de 3 regis vangen in pokemon sapphire / ruby-versie. Ga naar de stad pacifidlog en gebruik surf naar de linkerkant van de stad, in de richting van de stroming.
Hoe de 3 regis vangen in pokemon sapphire / ruby-versie. Ga naar de stad pacifidlog en gebruik surf naar de linkerkant van de stad, in de richting van de stroming.

Toegang krijgen tot de regis

 1. 1
  • Je gaat naar een Relicanth aan de voorkant van je team, een Wailord aan het eind van je team, een pokemon die Dive kent, een pokemon die Surf kent, en een Pokemon die Dig weet nodig. (Geen van deze zijn optioneel.)
 2. 2
  Ga naar de stad pacifidlog en gebruik surf naar de linkerkant van de stad, in de richting van de stroming. Blijf naar de bodem van de stromen.
 3. 3
  Je zal uiteindelijk zien een duikplek. Het kan een paar pogingen krijgen om het te nemen. Gebruik Duik daar. Volg het pad tot je een muur die tekst op het heeft. Als je het leest, zal het zeggen in Braille "gebruik duik hier".
 4. 4
  Je moet nu in een plaats genaamd de afgesloten kamer. Ga naar het einde van de verzegelde kamer en je zal een muur zien. Het lijkt misschien een doodlopende weg, maar als je op de A-knop, zal het te zeggen in braille, "Gebruik Dig hier". Blijf naar de muur terwijl je de pokemon die kunnen gebruiken Dig selecteren. Als dit juist gebeurt, zal de muur afbrokkelen, waardoor een passage die je door moet lopen om verder te gaan.
 5. 5
  Ervan uitgaande dat je een Relicanth als de eerste pokemon in je party en een Wailord als laatste, ga dan naar het einde van de volgende kamer, en je zal een andere muur te zien. Het zegt, "Eerst komt Relecanth. Last komt Wailord." Als u aan de eisen, druk op A en een aardbeving zal gebeuren. Een doos opduikt die zegt drie deuren hebben geopend. (Mogelijk moet u de braille passage te lezen voordat het zal gebeuren)

Het lokaliseren van de regis

 1. 1
  Regice: Vlieg naar Petalburg City en go west. Gebruik Surf en ga zuidwesten tot je bij een eiland. Ga over het en naar het noorden van daar en je zult een grot ontdekken. Ga in de grot, en lees dan de braille, het zegt: wacht precies 2 minuten voor de braille en niet bewegen. Na het wachten, zal de deur openen. Ga naar binnen en je zult Regice vinden.
 2. 2
  Registeel: Vlieg naar Fortree City. Ga naar het oosten, dan naar het zuiden, dan naar het westen, naast ga zuid, ga dan naar het oosten, dan naar het zuiden, dan naar het noorden, dan zul je een grot vinden. Ga in de grot, lees dan de braille, het zegt: ga naar het midden van de grot gebruik dan vliegen. Nadat dit gedaan is, zal de deur openen. Ga in, en dan zul je Registeel vinden
 3. 3
  Regirock: Ga in de woestijn bovenstaande Mauville Stad, daarna rond te kijken voor een grot. Het moet onder in de woestijn. Wanneer u de grot gevonden, ga erin, lees dan de braille, het zegt: ga 2 stappen naar rechts, dan 2 stappen naar beneden, gebruik dan de sterkte. Nadat dit gedaan is, zal de deur openen. Ga in, dan vindt u Regirock.
 4. 4
  Namen van grotten:
  • Regice - Island Cave
  • Regirock - Desert Ruins
  • Registeel - Ancient Tomb

Tips

 • Om een ​​Regi-graf vinden, op zoek naar een grotere rots omgeven door zes kleine stenen in een cirkel.
 • Als je Pokemon Diamond / Pearl en je de Pokemon League hebben geslagen, kunt u de 3 Regis importeren naar Diamond of Pearl. Ga dan naar de Snowpoint tempel, en aan de onderkant is de legendarische pokemon genaamd Regigigas. Je moet alle 3 Regis in uw partij of het zal geen krimp. Regigigas is niveau 1, indien aangetroffen in Platinum, of level 70 in Diamond of Pearl, dus wees voorbereid! (Schemer / Timer ballen werken het best).
 • Verkrijg de 3 Regis voordat vechten tegen de Elite Four, het zal u helpen een hoop.
 • Verminder de HP van Regice / Regirock / Registeel naar rood, maak het dan slaap / verbrand / war / verlamd / bevroren / vergiftigd, dus het makkelijk zal zijn om het te vangen.

Waarschuwingen

 • Vermijd het gebruik van een Master Ball. Ze zijn niet de moeilijkste pokemon te vangen.
 • De 3 Regis zijn level 40, dus wees voorbereid met pokemon ongeveer hetzelfde niveau als hen.
 • Je hebt slechts een schot met de Regis, dus slaan voordat je hen benaderen dus heb je meer kans om ze te vangen.

Dingen die je nodig hebt

 • Pokemon Called Relicanth en Wailord
 • HM en TM's nodig: Dig, Fly, Strength, Surf, Dive
 • Tenminste: Pokeballen x20, Ultra ballen x20, Timer ballen x10
 • Pokemon die het vermogen / beweging die de tegenstander in slaap, verbrand, verward, verlamd, bevroren, kan hebben vergiftigd, enz.
 • Minstens 1 Pokemon.
 • Een Gameboy / A DS