Wkunl

Hoe de drie regis in pokemon emerald krijgen

Veel Pokemon fans waren verbaasd te ontdekken dat de oude manier van het vangen Regirock, Regice en Registeel werkte niet in Emerald. Maar hier is hoe om ze te ontgrendelen in Pokemon Emerald. Let op: u kan nodig zijn om meerdere malen te proberen.

Stappen

Hoe de drie regis in pokemon emerald krijgen. Alle regis hebben vloek, grootmacht, ancientpower, en hun eigen speciale move.
Hoe de drie regis in pokemon emerald krijgen. Alle regis hebben vloek, grootmacht, ancientpower, en hun eigen speciale move.
 1. 1
  • Je zal een Pokemon die graven, een Relicanth aan het einde van uw partij, en een Wailord aan de voorzijde van uw partij weet nodig. U kunt ook een vertaler hebben voor braille, een taal die niet algemeen gebruikt, maar nog steeds gebruikt. Het is in de vorm van punten.
 2. 2
  Krijgen veel ultra ballen en timer ballen, ga dan naar de afgesloten kamer (ergens in het water stromen tussen slateport en pacificlog {route 132-134}). U moet blijven in de richting van het onderste deel van de route. Uiteindelijk zal je een plek waar je kunt duiken zien. Duiken een volg het pad. Als je daar bent, gaat u naar de braille op de noord-einde van de kamer en gebruik graven. Ga door de deur en loop noordwaarts naar de volgende braille en druk op A. Een aardbeving moet worden geactiveerd en een deur zal openen op elk van de Regi sites.
 3. 3
  Alle regis hebben vloek, grootmacht, ancientpower, en hun eigen speciale move.
 4. 4
  Om Regirock vinden, ga dan naar de woestijn ruïnes en voer. Het is gelegen in de richting van de onderkant van de woestijn in de buurt van Mauvile. Ga over naar de braille en druk op A om het te lezen. Ga dan twee stappen naar links, vervolgens twee stappen naar beneden. Gebruik Rock Smash. Opslaan en ga de strijd Regirock. Het heeft Rock Throw.
 5. 5
  Om Regice vinden, ga dan naar de ruïnes op route 105 en voer. Ga over naar de braille en druk op A om het te lezen. Logeren naast de muren te allen tijde, niet een tegen de klok schoot (lopen, rennen, of op de fiets) rond de hele grot. Opslaan en ga de strijd Regice. Het heeft Icy Wind. Wees voorzichtig, het is ijzige wind verlaagt de snelheid van je Pokemon (hij zal gebruiken vervloeken veel dus neem een Pokemon met Geeuw).
 6. 6
  Te vinden Registeel, ga dan naar de ruïnes op route 120 en voer. U moet surfen onder de brug. Ga over naar de braille en druk op A om het te lezen. Ga naar het midden van de kamer en gebruik Flash. Opslaan en ga de strijd Registeel. Het heeft Metal Claw.
 7. 7
  Krijg 50 ultra ballen, en 50 timer ballen. Verzwakken de Pokemon zo veel mogelijk en toebrengen van een slaapstand om de beste resultaten te krijgen.
 8. 8
  Vergeet niet om je spel op te slaan voordat het uitschakelen van je gameboy geavanceerd systeem of Nintendo DS. Hoop dat het hielp!

Tips

  1. Intrekken.
 • Als u nog niet al deze manier breng een sterke Pokemon met elektrische moves uit te roeien alle zwakke trainers.

Waarschuwingen

 • Heb masterball niet gebruiken als u niet meer dan one.If je een Masterball je gewoon verspillen het te gebruiken. Probeer het gebruik van Timer Ball, Pokeball, Greatball, Ultraball en vele anderen. Maar Masterball is waardevol. Gebruik het op Rayquaza of Latios / Latias plaats of echt heel zeldzame Pokemon. Ook kunt u het klonen Pokemon truc gebruiken.
 • Sla je spel. Dit kan niet genoeg worden benadrukt. Talloze trainers hebben nagelaten om hun spel op te slaan en vervolgens viel flauw van de Regis (Regirock, Regice en Registeel) terwijl ze vechten!