Wkunl

Hoe gemakkelijk een level omhoog in pokemon: ruby / sapphire

De pagina geeft een zeer eenvoudige manier om level-up Pokemon. Dit kan worden gebruikt om Pokemon level 100, maar vereist nog steeds een hele tijd. Gebruik het om die extra boost geven aan je Pokemon om hen te helpen overwinnen die gym leader!

Stappen

Hoe gemakkelijk een level omhoog in pokemon: ruby / sapphire. Zet de pokemon je wilt trainen op de voorkant van je rooster.
Hoe gemakkelijk een level omhoog in pokemon: ruby / sapphire. Zet de pokemon je wilt trainen op de voorkant van je rooster.

Opleiding

 1. 1
  Zet de pokemon je wilt trainen op de voorkant van je rooster.
 2. 2
  Zoek ofwel trainers te vechten of een gebied waar er wilde pokemon. (Gras, oceaan, of vissen.)
 3. 3
  Begin uw strijd. Blijven vechten totdat de tegenstander Pokemon of wilde Pokemon opraakt HP en valt flauw. Voor iedere Pokemon je leiden tot flauwvallen, krijgt u een bepaalde hoeveelheid experience points afhankelijk van de soort van Pokemon te krijgen en soms of het een getrainde Pokemon of een wilde Pokemon.

Zwakke pokemon training

 1. 1
  Zoek een pokemon die zwak is of een extreem laag niveau en plaats het de voorkant van het rooster. Zwakke Pokemon training zal u helpen een low-level of zwakke Pokemon gemakkelijk te verhogen, bijvoorbeeld als je een Abra onder level 16, hebben gevangen (. Abras onder level 16 weet alleen de verhuizing teleport, die niet is een offensieve beweging) of als je probeert om een ​​Magikarp verhogen. (Voor de Pokemon fans, dit moet vanzelfsprekend.)
 2. 2
  Ga het gevecht met de zwakke pokemon aan de voorzijde. Nogmaals, het vinden van een trainer of Pokemon om in de strijd. Zodra de strijd scherm is geopend, stoppen.
 3. 3
  Schakel uw zwakke pokemon uit voor een sterke pokemon die de strijd kan winnen. Zodra de strijd scherm heeft geopend, hoeft een item niet te vallen of te gebruiken op je zwakke Pokemon. Het enige wat je hoeft te doen is zet hem meteen uit voor een Pokemon die de strijd kunnen voltooien. Ook al is uw zwakke Pokemon niet vechten of een zet, dan nog verdient ervaringspunten net voor het zijn in de strijd.

Exp. Aandeel

 1. 1
  Zoek een exp. Aandeel. Om dit te doen zul je een exp nodig. aandeel. Hier is waar te Exp vinden. Aandeel in de games;
  • Diamond en Pearl: Ten zuiden van Eterna stad is er een fiets-circuit, voordat u het bereikt al heb je om te gaan door middel van een gebouw. Binnenin is er een professor die je Exp zal geven. Delen als je hebt gezien meer dan 35 pokemon.
  • Ruby, Sapphire en Emerald: Praat met Mr Stone in Rustboro na het leveren van de brieven aan Steven en Captain Stern.
  • LeafGreen en FireRed: Ga in het oosten van Fuschia en gaan in het gebouw dat de Fuschia verbindt met de route. Ga naar boven en praat met assistent van de professor, zal hij je Exp geven. Delen als je meer dan 50 Pokemon.
 2. 2
  Geven exp. Delen om de Pokemon in de voorkant van je rooster. Zodra u hebt gekregen Exp. Delen, geven aan de Pokemon aan de voorkant te houden terwijl het vechten.
 3. 3
  Start de strijd. Versla je tegenstander en de Exp. Aandeel zal niet alleen de Pokemon die ervaring punten gestreden, maar alle van de Pokemon je bij je hebt met je mee te geven.

Dingen die je nodig hebt

 • Exp. Aandeel
 • Game Boy Advance, SP of Nintendo DS
 • Pokemon spel