Wkunl

Hoe de eerste gym leider in Pokemon FireRed en bladgroen verslaan

Dit is voor iedereen die nieuw is in het spelen van Pokemon vuur rood / bladgroen, en heeft hulp nodig om te weten hoe de eerste gym leider van het spel te verslaan. Het is eigenlijk niet zo moeilijk. Alles wat je nodig hebt zijn een paar specifieke Pokemon die zich in uw bereik dus maak je geen zorgen. Brock's Pokemon zijn zowel Rock / gemalen types, met de eerste een Geodude op niveau 12 en de tweede is een onix op niveau 14.

Stappen

Hoe de eerste gym leider in Pokemon FireRed en bladgroen verslaan. Allereerst je nodig hebt om door de viridian bos en je moet ook in tin stad te kunnen strijden brock.
Hoe de eerste gym leider in Pokemon FireRed en bladgroen verslaan. Allereerst je nodig hebt om door de viridian bos en je moet ook in tin stad te kunnen strijden brock.
 1. 1
  Allereerst je nodig hebt om door de viridian bos en je moet ook in tin stad te kunnen strijden brock.
 2. 2
  Dan moet je zien wat pokemon je hebt.
  • Als de startmotor u kiezen uit Pallet Town was Squirtle of Bulbasaur, dan moet je in goede vorm moeten zijn zolang Squirtle weet Bubble (lv 7) of Bulbasaur weet Vine Whip (lv 10).
  • Als je Charmander hebt gekozen, moet u mogelijk een hardere tijd kloppend brock. Echter, Charmander kan enigszins ok doen met zijn ember aanval. Maar als je Charmander, wil je misschien verder lezen. Of u kunt Charmander trainen om Lv.13, wanneer het leert Metal Claw. Dat is een stalen soort beweging, en dus is supereffective naar soort pokemon rocken.
  • U kunt Brock vrij gemakkelijk te verslaan door het vangen van een van deze genoemde Pokemon die beschikbaar zijn in de games zijn: Mankey, Nidoran (mannelijk of vrouwelijk), of Caterpie / metapod. Mankey en beide Nidoran zijn gelegen op de route die uit is op de linkerkant van het scherm als je in Viridian Stad (Route 22 op weg naar Victory Road). Blijven volgen dat pad tot je bij een patch van een grasveld. Echter, zijn Caterpie en Metapod gemakkelijk gevangen in Viridian Forest. Het is een goed idee om een ​​Caterpie vangen over een Metapod, omdat Caterpie tenminste weet te pakken, waar wilde metapod weet alleen verharden.
 3. 3
  Als je Caterpie betrapt, train het naar lv. 10. Op lv. 7 het zal uitgroeien tot een Metapod en leren Harden, maar op lv. 10 het evolueert naar de laatste fase, Butterfree, tot verwarring, een krachtige aanval voor een dergelijk laag niveau dat zal helpen om Brock te verslaan leren. Verwarring is niet super-effectief tegen Brock's Pokemon, maar het zal een aanzienlijke hoeveelheid schade te gaan..
  • Als je Mankey betrapt, trainen voor een tijdje totdat het weet Karate Chop (lv 11). Dit is een strijd soort beweging die is super effectief tegen Brock's Pokemon, dus moet u in staat om te winnen met het.
 4. 4
  Als je problemen hebt met brock's onix alleen, tijd besteden aan het verhogen van Mankey naar lv. 9 - het zal Low Kick leren. Deze stap is nuttig omdat het zwaarder de vijand, hoe groter de schade. Een lv. 10 Mankey kan nemen Brock's lv. 14 Onix in 2 beurten.
  • Nidoran kan niet worden gevangen totdat je Route 3 bereiken om het recht van Pewter City als tegenstelling tot Pokemon Red, waar Nidoran konden worden gevangen in het gras van Route 22.
 5. 5
  Nu bent u klaar voor de strijd brock en win je eerste badge. Ga gewoon naar de Gym in Pewter City, sloeg de eerste trainer vervolgens geconfronteerd Brock. (Zorg ervoor dat je Pokemon hebt zijn volledig genezen, net veilig te zijn).
 6. 6
  Hier krijg je een 'tm'. Wanneer u verslaan Brock, zal hij je een TM (technische Machine) die u toelaat om een ​​van je Pokemon de verhuizing te onderwijzen, Rocktomb geven. Het is een goede rocktype beweging die de tegenstander snelheid verlaagt op contact.
 7. 7
  Nu kunt u op uw weg naar mt. Maan, die gaat naar City Cerulean en blijven verder met de rest van je avontuur.

Tips

 • Zorg ervoor dat al je Pokemon zijn minstens op niveau 9 of zo. Level 10 en dan wordt aanbevolen.