Wkunl

Hoe u uw kansen te gaan virale verbeteren

Bijna iedereen die is savvy met het internet heeft gehoord over "going viral". "Going viral" verwijst naar het feit dat uw content zo enorm dat het in brand vliegt resoneert, en eindigt als de laatste grote ding over het internet. Het is wanneer uw content wordt leuk vond, geretweet, heruitgegeven, commentaar, geblogd over, sprak over de straten van LA naar Viti Levu, en het levert je meer uitzicht dan je stoutste dromen ooit had kunnen voorstellen.

Het is een krachtig resultaat voor uw web content en voor de reputatie van uw merk (zelfs als dat merk is "u"). Echter, het verlangen naar de sleutel tot het maken van iets gaan virale is een onrealistische wens, zeker, moet je je best doen om je de inhoud van de meest interessante en fascinerende online ervaring mogelijk te maken, maar niemand kan echt zetten hun vinger op wat iets veroorzaakt "go viral ". Wat je kunt doen is het verbeteren van uw kansen op het bereiken van een virale uitkomst geeft toe dat veel van gaan viral gaat worden over geluk en voorspoed.

Stappen

Hoe u uw kansen te gaan virale verbeteren. Geniet van de verschillende gradaties van "going viral".
Hoe u uw kansen te gaan virale verbeteren. Geniet van de verschillende gradaties van "going viral".
 1. 1
  Geniet van de verschillende gradaties van "going viral". Inhoud van uw website, foto's of een video die u hebt gemaakt kunt "viral te gaan", kan uw marketing zet viral ("viral marketing"), en in het geval van sociale media, een blog, een Facebook pagina of groep, of een tweet kan draaien viral. In feite, elke vorm van inhoud die u maakt, dat wordt gedeeld via telefoons, iPads, computers of andere elektronische middelen kan worden virale, of het nu een app, game, of een verhaal, dus niet uw idee van wat er kan gaan beperken viraal te denken over dansen baby-video's of miljoen pixel websites! De volgende grote virale ding is... onbekend!
  • Virale kon binnen uw interesse niche betekenen, zoals alleen bij liefhebbers van fotografie, koken fans, Star wars verzamelaars kon, of wat dan ook, of het verder gaan dan uw niche in de stratosfeer van wordt genoten en rond door iedereen gedeeld, alleen maar omdat er iets in uw content die resoneert met een brede groep mensen, zoals een human interest-element, een probleem opgelost, een gezondheids schrik, een video of een verhaal van een schattig kind of een huisdier, enz.
 2. 2
  Begrijp de grenzen van virale gaan. Het is een goed idee om dit recht te krijgen voordat je te enthousiast - je kunt niet dwingen je content viraal gaan. Je kunt hopen voor het, kunt u uw inhoud te positioneren te zijn op zijn best en het meest interessant met de onderliggende wens dat wiill het aanslaan op, maar je kunt het niet maken virale gaan. Op het meest, als Ann Handley en CC Chapman verklaren in hun boek Content Rules, kunt u "nudge, porren, en bid voor het... [maar] de waarheid is dat virale is grotendeels een gelukkig toeval." Dus, probeer niet om de virale aard van uw inhoud te controleren, in plaats daarvan, zich volledig concentreren op het maken van het dwingende, op de top van zijn niche, interessante,, bewegen, en zeker iets kunnen resoneren met veel lezers of kijkers. Accepteren dat het je publiek wie de uiteindelijke beslissing over de inhoud van de 'viral waardigheid "maakt zal zijn.
 3. 3
  Weet wat stroomt. Een van de belangrijkste dingen achter iets gaande viral is dat het raakt mensen op een bepaalde manier. En wat is het meest waarschijnlijk een heleboel mensen die raken tech-savvy, clued in, en klaar voor de nieuwe gegevens de hele tijd? Zoals te verwachten, het is hetzelfde als het altijd is geweest - dingen die verheffend en maken ons goed over onszelf en anderen te voelen. Wat is het meest waarschijnlijk "flow" - dat is, krijgen gestuurd over de sociale media netwerken - is de inhoud van de volgende aard:
  • Inhoud die inspireert ontzag. Denk aan "Christelijke de Leeuw". Kunt u nog steeds over het feit dat twee jongens ook kon kopen een leeuwenwelpje in een groot warenhuis in het midden van een van de grootste steden ter wereld (Harrods) Once upon a time, en dat die leeuw dan kon stoeien in lokale Londen tuinen voordat ze verscheept naar Afrika en nog steeds te herkennen zijn oorspronkelijke eigenaars jaar later? Dat soort ontzagwekkende verhaal geeft ons allemaal een gevoel van hoe geweldig deze wereld is en hoe we kunnen spelen allemaal ingewikkelde, kostbare rollen in het leven.
  • Inhoud die een emotionele reactie teweegbrengt.
  • artikelen, positieve, opbouwende boodschappen. Artikelen staat om de geest te openen en kennis te verbreden door middel van positieve berichten worden bijzonder genoten.
  • Artikelen die ons een goed over onszelf en anderen te voelen. Een virale geval dat een echte feel good gevoel gecreëerd was de video "Validation", waarin mensen zagen het goede dat komt van andere mensen te valideren. Artikelen die die een gevoel van bewondering creëren en overtreffen van louter eigenbelang de neiging om de meest gedeelde, waaruit blijkt dat wij doen de zorg veel over anderen en we zijn ontroerd door verhalen van anderen die actief iets doen om dit te laten zien.
  • Langere artikelen over korte. Geloof het of niet, zullen de mensen tijd aan het lezen grondig door te brengen wanneer de inhoud verdiensten, en als het draagt ​​een duidelijke boodschap dat ze verlangen om meer te leren over. Just er zeker van zijn dat meer betekent "aantrekkelijker" en niet "langdradig en repetitief"!
  • onderwerpen, vooral de "onverwachte". Dingen die out-of-the-gewone, zeer ongebruikelijk, en zeer interessant.
  • Leuke dingen. Laughing baby's, gekke katten, honden doen trucs, etc. - we hebben allemaal gekeken of gezien dergelijke inhoud en vond het geweldig.
 4. 4
  Waarde hebben, waargenomen of anderszins. Enkele voorbeelden van informatie die anderen helpt hun leven te verbeteren, te begrijpen dingen beter, of maak tijdig beslissingen omvatten:
  • en instructies die
  • , Vooral het laatste nieuws
  • Waarschuwingen (als een phishing scam of virussen online)
  • Freebies en wedstrijden.
 5. 5
  Heb je al een overvloed mentaliteit. Informatie gebruikt om iets zorgvuldig beschermd en uitgedeeld aan de massa te zijn. Deze dagen, het gaat over informatie zo veel mogelijk te delen, hoewel niet alleen alle informatie maar nuttig, kwaliteit, informatief, en zelfs gedetailleerde informatie die mensen echt willen of nodig hebben om hun leven beter te maken. De persoon, onderneming of groep die het meest bereid om hoogwaardige informatie te verstrekken aan anderen die aandelen of lost iets en een geheime agenda (zoals verkoop of eisen) niet gepaard is het meest waarschijnlijk gerespecteerde achterban, wat de kans op draaien virale verbetert krijgen. Echter, op zijn hoede voor hoe je deze enorme hoeveelheid bevorderen; zie hieronder voor het vermijden overdrijven de promotie.
 6. 6
  Zorg ervoor dat mensen kunnen uw inhoud te vinden. Inhoud die begraven en moeilijk toegankelijk zal niet virale gaan voor het simpele feit dat niemand het kan vinden. Begin met uw domein of host, als u uw eigen domein, is het een makkelijk te onthouden naam of een die het geheugen van een olifant om goed te krijgen vereist? Als u gebruikmaakt van een andere site om uw inhoud te hosten, moet u een die een goede volgende heeft, gebruiken zoals Youtube, of Facebook, enz. En zorg ervoor dat uw inhoud bevat het heel wat mensen zouden op zoek zijn naar, zoals een zinswending, een precieze vraag, specifieke zoekwoorden, etc.
  • Zoeken naar uw content met behulp van een zoekmachine of twee. Is het komen naar u eenvoudig of bent u dat ze zich door pagina na pagina van de rendementen vóór het verschijnt?
  • Gebruik van sociale media als een andere string naar je boog. Actieve Facebook-en Twitter-accounts zijn de plek om informatie over vers geüploade inhoud te verlaten en om de informatie op grote schaal worden gedeeld rond te moedigen.
  • Zorg voor eenvoudig zoeken en categorisering binnen uw inhoud, zodat mensen dingen snel kunnen vinden als ze willen kijken via meer dan een stuk van de inhoud. Bovendien, zoekmachines liefde categorieën.
  • Tag en alles wat je kunt. Zoekmachines kunnen de inhoud beter op deze manier vinden.
 7. 7
  Bekendheid zelf. Hoewel het niet mogelijk is om een ​​virale uitkomst maakt, is het mogelijk om het potentieel voor het stimuleren. Publiceren van uw content via vertrouwde kanalen is een belangrijke manier om uw content gezien, opgemerkt, en mogelijk opgepikt door vele anderen. Met andere woorden, maken het zeer eenvoudig voor mensen om te merken dat uw inhoud is er.
  • Zet uw content op meer dan een site. Gebruik Twitter, Facebook, YouTube, RSS feeds, microblogging sites, en zelfs koppelingen via de profiel pagina's die je op verschillende websites en uw e-mail handtekeningen. Krijgen op forums, in de IRC, en ergens anders je meestal frequente en terloops vermelden uw meesterwerk en suggereren dat mensen zouden kijken.
  • Gebruik een link. De meeste hebben banden in hen. Als het gaat om viral video's en webpagina's, de link is een cruciaal onderdeel van het.
  • Stuur een link naar uw inhoud aan iedereen die je kent, zoals vrienden, familie en collega's, mits het is niet waarschijnlijk dat een last voor hen zijn.
 8. 8
  Niet overdrijven uw inhoud promotie. Wees zeer selectief over wat u aan te moedigen uw lezers en kijkers uit te checken. Je wilt niet om hen te overtuigen dat elk stuk van de inhoud die u produceert is de volgende meest recente grootste ding of ze zullen beginnen met het bekijken van je als de 'jongen die wolf riep "en stopt zelfs kijken naar je werk. Wees slim over wat is de beste van uw vermogen en alleen die naar voren als waardig krijgen gedeeld rond gezet. Op die manier vergroot u de kans op virale gaan want het is zowel de kwaliteit van de inhoud en niet om over-druk uw eerste inhoud downloaders.
 9. 9
  Maak momentum en aanzetten tot actie. Niet alleen moet je jezelf bekend te maken, maar je moet ook helpen uw kijkers en lezers iets te doen met uw inhoud, het is niet genoeg om de inhoud simpel gezegd uit en zitten over de hoop iets zal uitlopen. Plant de suggestie voor hen en hen in staat stellen om de arbiter van al dan niet door zullen volgen. Bijvoorbeeld, als u wilt worden geretweet, gewoon vragen. En zorg ervoor om te proberen dat woord van zes letters, 'alsjeblieft'. Een hoger percentage van de retweets worden gevonden om het woord "bevatten neem "dan niet! Enkele manieren om een ​​gesprek te geven tot actie (en hoe meer van die je kunt doen, hoe beter):
  • Het verstrekken van duidelijke social sharing iconen, zoals Facebook, Twitter, Google Reader, enz. Deze pictogrammen worden liefdevol bekend als "sociale bling" en omdat ze verhogen het gemak waarmee mensen kunnen passeren rond uw inhoud, maken de meeste van hen.
  • Vertel mensen wat je hoopt te gebeuren met de inhoud door ze voorzichtig sturen met vriendelijk en attent verzoeken. Enkele van de manieren om dit te doen zijn zeggen zinnen als:
   • Check out... (Mijn koppeling, mijn eBook, mijn post, mijn video, mijn artikel, etc.)
   • Gelieve embed mijn video / interactieve quiz... (En maken het gemakkelijk om dit te laten gebeuren)
   • Volg deze persoon
   • Download mijn widget / spel / / eNook!
   • Alsjeblieft!
   • Help me...
   • , Bijv. "Wat denk je van...?", Enzovoort.
  • Nodig mensen uit om te komen en met u communiceren, uw inhoud, of iets wat je hebt gemaakt rond de inhoud. Misschien een webinar of een Skype-gesprek of een Twitter-partij. Sta open voor alle mogelijkheden om mensen te verlichten als om de mogelijkheden voor uw inhoud.
 10. 10
  Let op je. Zoals met de meeste dingen in het leven, timing is alles en je moet een gevoel van wel of niet de tijd rijp is voor de inhoud van je hoopt te gaan virale hebben. Als het niet, misschien geduld een deugd zijn tot het juiste moment verschijnt, maar als het is, kies dan niet een moment verspillen in het geval iemand anders krijgt er voor je. Alleen zul je in staat zijn om de kwestie van timing peilen zoals het zal zijn zeer afgestemd op uw onderwerp en belangen en is iets wat je nodig hebt om de pols van jezelf te controleren.
  • In termen van timing van de posten zelf, dit is een verwante, maar iets andere kwestie. Vergeet niet te plaatsen bij wat je weet is de meest actieve tijd van het online voor uw doelgroep. Hoe meer mensen die actief zijn lezen, bekijken, of interactie met uw inhoud op hetzelfde moment dat deze wordt vrijgegeven, des te groter zijn uw kansen op het krijgen van de inhoud gestuurd om te midden van de drukte van nieuwheid en elkaar ondersteunen delen.
 11. 11
  Ruimte laten voor. Uiteindelijk is het de mogelijkheid voor een gesprek te laten plaatsvinden dat helpt velen een stuk web content om virale draaien nemen. Zorg ervoor dat het makkelijk voor mensen om u te contacteren als ze meer willen weten, hetzij door middel van commentaar dozen, IM, een chatforum, een e-mail of een andere manier je gewend bent aan het gebruik. En te reageren, niet teruggetrokken!
  • Ratings systemen kunnen ook nuttig zijn, evenals aantallen bezoekers. Deze doen invloed lezers en kijkers die kunnen zien wat anderen denken over de inhoud en hoeveel andere mensen betrokken raken.

Tips

 • Controleer of uw instellingen op uw blog, website, of andere inhoud collatie bron toelaten om te delen. Je wilt niet dat uw delen opgehouden door niet de juiste vakjes aanvinken!
 • Matige reacties op ongepaste, irrelevante of beledigende berichten die gekoppeld zijn aan uw materiaal te verwijderen. Echter, geen relevante reacties bewerken of verwijderen relevante degenen. Dit is slechts ongeveer vegen uit reacties waarschijnlijk afbreuk doen aan het echte gesprek en buzz rond uw content, zodat alle echte reacties zijn gemakkelijker voor anderen om te lezen, of ondersteunend of anderszins van uw inhoud.
 • Maakt niet uit hoe hard je ook probeert en hoeveel je analyseren bestaande virale inhoud, een aantal van "going viral 'is alleen te danken aan geluk, gelukkige timing, en de huidige stemming van internet publiek. Je kunt niet voorspellen, en de mensen die beweren dat ze kunnen beoefenen magisch denken, waarvoor ze degelijk zult beloond worden met minder optimale resultaten dan wat ze van droomt.
 • Als u wilt een gecentraliseerde dienst voor delen gebruiken, zoals ShareThis.com, kan dit maken het plaatsen van knoppen aandeel op uw site een stuk makkelijker te maken en te beheren.

Waarschuwingen

 • Niet alles waarvan u denkt dat virale wil gaan. Accepteer dat en wees eerlijk met jezelf over de waarde, kwaliteit, en de waardigheid van de inhoud in de eerste plaats.
 • Vermijd het verrichten van magisch denken, dit zal voorkomen dat de invoering van de broodnodige moeite om uw inhoud de moeite waard te maken.

Dingen die je nodig hebt

 • Content van hoogwaardige kwaliteit.
 • Tevreden met een frisse, interessante, positieve en eigenzinnige hoek.
 • Onderzoek en kennis over uw doelgroep.
 • Kennis over uw onderwerp en zijn munt.